Г-н Facebook плаща по 23 млн. долара за охрана

Марк Зукърбърг изглежда се плаши все повече за сигурността си
13 апр 2019 15:17, Екип на Bloomberg
17
Г-н Facebook плаща по 23 млн. долара за охрана
Снимка: David Paul Morris/Bloomberg

Основателят на най-голямата социална мрежа Марк Зукърбърг е удвоил парите, които дава за охрана през изминалата година, пише Bloomberg TV Bulgaria.

За цялата 2018 г. парите, които са отишли за безопасността на милиардера, са 22,6 млн. долара, което е повече от два пъти над сумата от година по-рано. Тогава са били заделени 9 млн. долара.

Изглежда политическите конфликти, в които все по-често е замесван Facebook, са отнели съня на Зукърбърг.

Повече по темата може да научите на страницата на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Guard преди 4 години
Прилични суми!Работа в охранителна фирма в София- Глобал Секюрити Сървисис и бих казал че това е изхвърляне1
6
0
 
27
 
! Отговори
Кро преди 5 години
Има ги- дава ги. Ние малко ли даваме за онези мутри със сините буркани, които пазят политическа ни клика?
5
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все пак, трябва да сме горди, че майката на Марк е 100%-това българка. Нейните родители са емигрирали в САЩ през 1940. Той даже помнел някои детски песнички на български, които му е пяла майка му.
4
6
 
14
 
! Отговори
FEISA преди 5 години
Юдите винаги са така! Творят мърсотии от които печелят пари. После се обграждат от охранители на които плащат. Юдите не си цапат ръце, те вадят кестените от огъня с чужди ръце. Където са отишли, след това сабили изгонени с камъни. Справка стар-нов завет и библия. Като се почне от древните царства и се мине през Египет и Рим . Та да се стигне до "окончателното решение" на Хи_тлер. Всичко това не е случайно. "Има си крушка, опашка" е казал нашият, мъдър народ.
3
6
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Ми как няма да дава !!! И аз ако съм мулти Милиардер ще давам защото на милиони гладни кучета им текат лигите по твоето състояние.Освен това когато си най-големия в твоя бранш в целия свят, много хора биха били изключително доволни да те видят 2 метра под земята!Лошото е ,че в много случаи милиардерите стават жертва на своите паранои и може би Марк няма нужда от такава охрана.Все пак не е мутра или шеф на картел!
2
2
 
25
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
а колко отиват за охраната на БгМутрьо,некой знае ли?..Щото тоя си плаща от НЕГОВИТЕ си пари,а на пазвантите на Мтрьо се плаща от НАШИТЕ!
1
2
 
17
 
! Отговори
Виждам преди 5 години
Винаги преди криза, не-гоите увеличават охраната си! И тук 2008-9г беше така...За съжаление, гоите разбират за кризата винаги няколко години по-късно...