Четири станаха жертвите от сблъсъците във Венецуела

Двама тийнейджъри починаха от раните си, получени при сблъсъците
3 май 2019 10:25, Елка Василева
107
Четири станаха жертвите от сблъсъците във Венецуела
Снимка: Reuters

Двама млади венецуелци, ранени с куршуми в сблъсъците при протестите срещу президента Николас Мадуро през последните два дни, са издъхнали вчера от раните си.

Така жертвите на сблъсъците със силите на реда стават четири, предаде Франс прес, като се позова на източници от опозицията и на семействата на загиналите.

Още по темата

16-годишно момче е било ранено във вторник при демонстрация в северния град Ла Виктория, а момче на 14 години е било ранено при огромния протест в Каракас в сряда, съобщиха депутати от опозицията. "Йоснер и Йоифре, и двамата непълнолетни, бяха убити от режима. И двамата бяха покосени от куршуми при протестите", заяви в Тwitter депутатът Мигел Писаро.
 

/БТА/

Изходът от кризата във Венецуела зависи от Вашингтон и Москва
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: загиналиВенецуела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Впрочем из форума всички се плюят на комунисти и фашисти и почвам вече да си мисля че с това политиката се изчерпва.Значи избора ми се свежда до платена американска диктатура и платена руска диктатура и избор на кого да съм роб и колония.Това ако ме е демокрация имам право за избирам кой да ми е собственика робовладелец.А що да не избера нещо различно от тоталитаризъм крайно десен или ляв.Щото на троловете не им харесва нали.
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това което става във Венецуела е че малко каличесво платени от САЩ радикали се пробват да правят преврат че Мадуро бил диктатор да може а тоя дето го гласят американците какъв мислите че ще е това д следващия фюрер само че фюрера комунист или фашист си е все диктатор.Мадуро крал за Русия.Добре а Гуайдо като краде за САЩ какво ще спечели венецуелския народ.Каквото ние един ч.еп в г.ъза.На Венецуела и трябва друг тип управник но никъде не виждам подходящ такъв само планетни мишки на окупатори.
59
3
 
3
 
! Отговори
преводач преди 4 години
Алооооо 51! Всичко това ,което предлагаш е направено от години във Венецуела. Чети! Образовай се. Ама чети на испански, а не на РУСКИ.Интернет и чичко Гугъл превеждат отдавна на български, ако си неграмотен.Чети, дрОгарьо болшевик! Ч-Е-Т-И!!!!!!!!
58
4
 
9
 
! Отговори
Народен Съд преди 4 години
Гуино не Венецуелец той е американска марионетка .Както и на нашите ибрици във власта и Боко и Цв Цв и Корнелия итн..... Кръвта на тези хора е на ръцете на САЩ
57
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти остави руския *** как унижава българите ми не и много с час по история тогава е бил зает да тегли пари от сметката на Путин че да си купи водка иначе щеше да знае че бе сме били 800 години под робство к че когато ние сме били под робство неговата държава изобщо не съществуваше, а когато се появи не изкара и век и татарите я поробиха.
56
3
 
10
 
! Отговори
САЩ вън преди 4 години
Още една държав потопена в кръв от САЩ . Хубавият американец е ............знаете какъв.
55
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕТО РУСКИЯТ *** КАК УНИЖАВА БЪЛГАРИТЕ, ЦИТИРАМ ГО :"Те не са стояли 800 годни в РОБСТВО като тебе и прадедите ти........."
54
4
 
3
 
! Отговори
КОМУНИСТ! преди 4 години
УБИЕЦ!
53
3
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
КАКВО ПО-ЕСТЕСТВЕНО ОТ " ФРАНКИ ПРЕС" ДА СЕ ПОЗОВАВА САМО НА "ИНФОРМАЦИЯ " ОТ ОПОЗИЦИЯТА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА !!! СЯКАШ НА ПРОТЕСТИТЕ НЯМА РЕПОРТЕРИ НА ТЕРЕН ...-" ЕЛЕНОЙОНЧЕВЦИ " -ГЕРОИ НА ИНФОРМАЦИИТЕ И НОСИТЕЛИ НА СРЕБЪРНА И ЗЛАТНА ФИНАНСОВА "ЗВЕЗДА"- НА МЕНТЪРДЖИЙСТВОТО В ПОЛЗА НА ПЛАЩАЩИЯ !!!!!!!!
52
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунист и власт са като кърлеж и тяло .Без кръв не се пускат. Но кръвта да не бъде тяхна.
51
4
 
13
 
! Отговори
Енгелс преди 4 години
бяха убити не от режима, а от коварството американско
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мръсният Хари ( Клинт Истууд), който се справяше сам с престъпниците :- Ние няма да позволим това да се случи.- Кои "ние"?- Аз, Смит и Уесън.
49
3
 
2
 
! Отговори
До51 преди 4 години
Те не са стояли 800 годни в РОБСТВО като тебе и прадедите ти..........
48
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко да тежи на съвестта на властолюбивия продажник Гуайньо. Ако го тикнат на сянка, всичко ще се утихомири. Изменниците-военни ще се покаят или ще избягат в Боливия.Мадуро трябва да се поучи от грешките си, да направи една национализация и богатствата на страната ще намерят своя собственик. Да изиска венецуелските пари от американските банки и да даде на китайците да развият индустрия, те това го умеят много!
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре и тия като палестинците, пуснаха децата по улиците, че и още презовават за бунтове, после имало насилие
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предполагам, че последната опция е ЦРУ да ликвидират Гуайдо и да кажат, че е бил Путин, защото той подкрепя Мадуро!А американците когато си бият шута от Европа и Азия, тогава да казват, че Русия и Китай нямат работа в Ю. Америка!
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕйЕй, вземи да прочетеш какво е казал Президентът генерал Радев и след това дрънкай празната си кофа! Той е човек на късия, точен изказ, премислен, нищо че е натовски генерал. А в Нейтоу въобще не мислят, само пеят, както размаха палката Диригентът!
44
2
 
17
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
Всички жертви се трупат на съвестта на говедарската марионетка Гуйдьо.
43
3
 
20
 
! Отговори
До Такатака преди 4 години
Иденце, Путин също е притеснен от похватите на Мадуро, но ще го защищава, защото е ясно, че Гуайно е измислена фигура, подготвена от ЦРУ и върши провокации, дано се накървави и стане съвсем зле. А е зле, защото чавистите оставиха на едрия частник всичко жизнено важно - електроцентралите и елразпределението, аптечната мрежа и куп още неща, с което онези саботират. Чавес искаше да взема от богатите и дава на бедните. Само си докара врагове.Освен блокада, САЩ блокираха $40 млрд!А какво мисли Си?
42
1
 
22
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
Всички на съвестта на марионетката Гайдьо.