Четири станаха жертвите от сблъсъците във Венецуела

Двама тийнейджъри починаха от раните си, получени при сблъсъците
3 май 2019 10:25, Елка Василева
107
Четири станаха жертвите от сблъсъците във Венецуела
Снимка: Reuters

Двама млади венецуелци, ранени с куршуми в сблъсъците при протестите срещу президента Николас Мадуро през последните два дни, са издъхнали вчера от раните си.

Така жертвите на сблъсъците със силите на реда стават четири, предаде Франс прес, като се позова на източници от опозицията и на семействата на загиналите.

Още по темата

16-годишно момче е било ранено във вторник при демонстрация в северния град Ла Виктория, а момче на 14 години е било ранено при огромния протест в Каракас в сряда, съобщиха депутати от опозицията. "Йоснер и Йоифре, и двамата непълнолетни, бяха убити от режима. И двамата бяха покосени от куршуми при протестите", заяви в Тwitter депутатът Мигел Писаро.
 

/БТА/

Изходът от кризата във Венецуела зависи от Вашингтон и Москва
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: загиналиВенецуела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
18
 
5
 
! Отговори
птица тройка преди 5 години
Венецуела е възможността за Москва да разполага военни сили край САЩ. Разбира се, че ще поддържа отка чалката Мадуро и оня дърт козел С. Лавров блее в ефир как нямало как да се разберат за Венецуела. Мадуро е руски агент. А руснаците са азиатци. Приличат на европейци, но не са. Понеже с течение на времето в Русия е умъртвено всичко свястно. Чичиков, Собакевич и Маников управляват.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България изказа становище по въпроса, ДБ - джендърска българия, каква позиция заема
19
13
 
5
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Украйна пък е до Москва но все пак Ченгетата хитро ни подхвърлят мнение че Американците стреляли. А после си хапнаха Крим щот си бил техен от създаването на вселената даже.
18
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сичко ватенка скоро ще е на едно прекрасно място! Ха ха ха нещастници ще си платите за всичките злини които сте вършили и вършите!Бог забавя, но не забравя!
17
0
 
15
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Какво стана с военните, нали уж бяха с Гуайдо? Ами със "милионният" поход? Сега щели да опитат да му пратят пари с които да купел военните да минат на негова страна.. Доста безочливо, изобщо не се крият.
16
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това прилича както в украйна майдана опозицията стреля и убива а да обвинят властаАлооуу шушляк, такова е вашето мислене! Защо мислиш, че всички хора са изверги като вас?
15
2
 
21
 
! Отговори
раша наша преди 5 години
това прилича както в украйна майдана опозицията стреля и убива а да обвинят власта тези ***.та сащ. и ес се бъркат в хубавите държави раждат братоубииствена воина после си гледат от далече и се кефят да им вземат богатсвата
14
7
 
11
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Няма нищо по-демократично от това да те гази танк и рано от зарана да ядеш оловото!
13
3
 
3
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Така е, мила му е на Путин оная работа. Пази си я за теб.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Остават открити въпросите, кой и от къде изстреля куршумите, ранили двамата млади венецуелци, при протестите и сблъсъците със силите на реда. Въоръжени ли бяха силите на реда при потушаване на протестите?
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли Путин е виновен?"Неправителствената организация "Еъруорс", която събира данни за цивилни жертви от различни източници, твърди, че броят на загиналите в резултат от американските операции в Ирак, Сирия, Афганистан, Сомалия, Йемен, Либия и Пакистан е 1224."
10
15
 
4
 
! Отговори
Путин ни лук ял ни л преди 5 години
Погледнете на картата Венецуела. Тя е на един хвърлей място от САЩ. Много ясно защо Москва крепи Мадуро, който е нейно подставено лице. Путин да се закълне в оная си работа, че край Венецуела не обикалят руски подводници. Ама няма да се закълне, понеже му е мила оная работа, за да лъже, кълнейки се в онова между краката си.
9
3
 
21
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Как така парламентарните избори излязоха "честни и демократични", а президентските "манипулирани" ? Коя е тая диктатура при която има частни и опозиционни медии, свобода на събиранията, опозиция ? В Саудитска Арабия има ли? Кога бяха последните свободни избори за крал там ?
8
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Путин е виновенЯкооо, видял си "военен танк". Те това си е струвало да се види, как ли изглеждаше?Иначе си прави, Путин е виновен за всичко.Но пък американците убиват, за да убеждават.
7
7
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
4-ТИРИ СА САМО ЗА МЕСЕЦ МАЙИ ОЩЕ 40 ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!
6
21
 
9
 
! Отговори
Путин е виновен преди 5 години
Пак малко са жертвите. Гледах по телевизията как военен танк на Мадуро гази през демонстрантите. Мадуро е венецуелският Путин - убива хората заради убежденията им.
5
13
 
19
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Вярваме на всяка дума :) Скоро САЩ сами ще очистят Гуайдо поради некадърност. Направи ги за смях на цял свят.
4
22
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Според товарищ Радев, жертвите които дава Венецуела са в полза на българските национални интереси, поне така се аргументира той като не осъди военната хунта на Мадуро, подкрепяна както винаги в такива случаи от маскава ... !!!
3
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали наистина са убити от "режима" на Мадуро?Да не е като в Украйна, където едни наети снайперисти разстрелваха хората от двете страни на барикадата.
2
7
 
24
 
! Отговори
Ева преди 5 години
А във Франция?