МВР: Съседът на Зайков - застрелян!

Оръжието - различно от това, с което е убита Милена
Обновена: 15 май 2019 19:15 | 15 май 2019 19:07, Петя Славова
67
МВР: Съседът на Зайков - застрелян!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Въпреки че по първоначална информация бе заявено, че по открития мъртъв съсед на Стоян Зайков няма следи от насилствена смърт, стана ясно, че 42-годишният Валентин от Костенец е бил застрелян.

Още по темата

За смъртта му отново е заподозрян Стоян, който се издирва вече няколко дни по подозрение, че е убил Милена Шишкова, от която има син.

Валентин е бил застрелян в брадата, но не със същото оръжие, с което е убита Милена. Това стана ясно на брифинг пред журналисти, на който информация даде главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

 От полицията обясниха още, че Окръжна прокуратура-София наблюдава две досъдебни производства - за намерената убита 38-годишна жена и за убития днес 42-годишен мъж, предаде Bulgaria ON AIR. Установено е, че убийствата са били извършени с две различни оръжия. Потвърдена е и информацията, че между Стоян Зайков и убития има роднинска връзка - трети братовчеди са.

Продължава да тече оглед на местопроизшествието. По последни данни, мъжът за последно е видян жив около 18 ч вчера. При предишна проверка на полицаите, убитият мъж е казал, че у тях няма никой. Това отхвърля версията Зайков да се е криел на тавана му. Няма данни убитият да е имал интимна връзка с простреляната преди дни жена.

"Към този момент няма никакви категорични доказателства, твърдящи, че извършителят на двете убийства е един и същи", посочиха още от полицията. Те допълниха, че са взети допълнителни мерки за сигурност в града. Всички улици в Костенец са блокирани и има десетки полицаи и спецчасти. Тече проверка и на всички автомобили и къщи в района, като има и дронове, които се опитват да локализират престъпника.

От полицията апелираха - ако някой от гражданите забележи заподозрения, да звънне веднага на телефон 112, без да влиза в контакт с него. Той е облечен със сиво яке с ленти на ръкавите, тъмно долнище и тъмни маратонки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
5
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
Май всички освен нормалните граждани имат по няколко пистолета....
52
1
 
6
 
! Отговори
бай Х преди 4 години
нямам думи
51
2
 
9
 
! Отговори
пурко преди 4 години
Чудо голямо станало! Цялата държава е ангажирана с един дребен престъпник,а всичко друго върви по мед и масло. Нали има институция с хиляди работещи в нея ,която трябва да си върши работата в тази област ,та и ние да сме ангажирани с това? По цял ден полицаите се чудят къде да пият кафето си и кой дребосък да глобят за глупости ,а сега вижте ги колко са работни!
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАЖЕТЕ НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА ВЪРВИ, ОСВЕН КОРУПЦИЯТА, АПАРТАМЕНТИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КЪЩИТЕ ЗА ГЕРБАВИ ДОМАКИНИ ЗА ПО 400 ХИЛЯДИ ПАРЧЕТО... СИГУРНО НЕ ГЕРБ И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ А БСП СА ВИНОВНИ...Ако искате България да дръпне напред както при Станишев изберете БСП, ако искате да е бедност и корупция си изберете директно ГЕРБ може и за патеричката Слави Трифонов или за Марешки той е """"опозиция"""", спира грабежа като крепи кворума.
49
2
 
7
 
! Отговори
РОДНИНИ ЛИ СА А? преди 4 години
След като по времето на ГЕРБ МВР беше съсипано, като бяха съкратени 20 000 полицаи и останаха само 40000, а бяха назначавани на мястото на свостни разни връзкари, включително и джендри, любовници-жиголца на гербави активисти, това е резултата. Малкото читави полицаи, които са останали не могат да огреят навсякъде. В Костенец знаят чий избирател е лицето Зайков. На ГЕРБ. Той е еманация на интелегентния им електорат. Въпросче - как е името на шефа на МВР училището в Пазарджик - СТОЯН ЗАЙКОВ ХАХА
48
3
 
11
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Приемайте закона за лична отбрана и съкратете цялото МВР, прокуратура и всичките ташунковци. Всички виждаме, че са тотално некадърни и безполезни, никому непотребни и само им плащаме заплати. Преименувайте МВР в ТЕЛК, за клинично доказани мозъчни донори и да се свършва тази агония, само мъчим горките шопари да се движат, чат пат от едно място на друго. За 1 месец с нов закон за самоотбрана народа ще свърши по добра работа от МВР за десетилетие. Стига сме тормозили горките инвалиди.
47
2
 
12
 
! Отговори
тТт преди 4 години
Накратко: полицията е убила 3-тия братовчед на Стоян погрешка. И сега търсим Стоян с 2-та пистолета. Нов сериал по НОВА???
46
1
 
10
 
! Отговори
Безхаберие преди 4 години
Безхаберната полиция получава само заплати и нищо не работи. Кой знае, още колко невинни хора ще пострадат от този психопат.
45
1
 
19
 
! Отговори
179 преди 4 години
Да ВЗЕМЕМ НИЕ да го хванем този Господин. Полицията е заета да пази метрото и да иска лични карти. А да и да се крие по храстите.
44
3
 
9
 
! Отговори
179 преди 4 години
Тоя ще ни изтрепе всички докато ГИ ЧАКАМЕ да го заловят.
43
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да обобщим фактите- МВР от няколко дни е завардило мястото, издирват заподозрения по въздух и земя. МВР отиват при въпросният Валентин, питат го дали заподозрения се крие на тавана му, Валентин отговаря не и без да направят проверка на имота вземат думите му за чиста монета. После бива открит трупа му, при което не кой да е, а вътрешния министър Марин Младенов съобщава, че няма данни за стрелба в района и няма данни за насилствена смърт. После се оказва, че е застрелян в брадата.
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този направи цялото МВР и спец частите за смях! Един беглец така ловко да им се изплъзне,а те да не може шести ден вече да го открият.Време е да извикат Хорейшио да им помогне хах
41
3
 
11
 
! Отговори
SS преди 4 години
Ако не го хванат,това ще подтикне и други при извършване на тежко криминално престъпление,да се укриват в гората.И Тогава какво правим?
40
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялото градче от селски тип уж пълно с жандари и те намират застрелян под носа им човек... Quo vadis, Domine!?
39
6
 
3
 
! Отговори
New News преди 4 години
Зайков му било презимето всъщност.Бил се казвал Кумчовълчов,по фамилия.
38
8
 
25
 
! Отговори
боко ...??? преди 4 години
много ли искаме бе Боко ? Не мислиш ли , че можеш да бъдеш запомнен с нещо добро от целият този народ ? Може ли с провал след провал да се закопаваш. Всички е в твоите ръце - можеш ли да събереш всички , да им кажеш какво се изисква и да се започне яка работа . Дори демократите трябва да мислят за социалната държава ! Доходи , икономика, развитие, разтеж. С пари за къщи за гости - не става. Хората ще те подкрепят ако вземеш нещата в ръцете си ! Няма как народа да е подложен на геноцид и да си ОК
37
7
 
9
 
! Отговори
Крюшо преди 4 години
Айде стика с този "заек" а МЕ ВЕ У РЕ ТО да запрята крачоли, че някой требва да гоуни и НУДИСТИТЕ, които вече са на плажа.
36
4
 
19
 
! Отговори
Зоро преди 4 години
Аз по рано ви казвах, че народа в България го очакват зрелища. Само гледайте по нататък какво ще става, защото на хората им отнеха хляба! А когато отнемеш хляба, остават само зрелищата. Анъдън му управници?
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
иска ми се да кажа нещо за родното ни МВР но просто са под всякаква критика ........няма смисъл!Увеличете им заплатите пак!
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До headshot Ти пък!Там работят само професионалисти! Супер ченгета! А и ръководят ги все доказани кадри от академията "Санта Чичилия" , в Симеоново.Не може да има проблеми! Е, от време на време някой изперкал с ловджийско чифте им разказва играта, че влизат с взлом в къщата му, но този, изперкалия, е гледал май много филми с Рамбо, и не знае че срещу него са супер професионалисти. Като се замисля-то и държавата я командуват сега кадрите на "Санта Чичилия". То, и за това сме на това дередже.