Стрелецът от САЩ - дългогодишен общинар

Дуейн Крадък, който уби 12 души, почина от раните си
Обновена: 1 юни 2019 17:22 | 1 юни 2019 17:22, Веселина Йорданова
43
Стрелецът от САЩ - дългогодишен общинар
Снимка: БТА

Властите идентифицираха като Дуейн Крадък стрелеца, който уби 12 човека в сградата на общината на американския град Вирджиния Бийч, а после беше застрелян от полицията, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Ръководителят на градската администрация Дейв Хансън каза, че 11 от 12-те жертви са били служители на общината. По думите му семействата им са уведомени.

Той заяви, че е работил с повечето от тях много години и те "оставят празнина, която никога няма да може да бъде запълнена".

Властите за първи път обявиха самоличността на стрелеца. Те казаха, че ще назоват името на Крадък само веднъж и повече няма да го споменават. Според тях той е бил дългогодишен общински служител.

При стрелбата бяха ранени четирима души, включително полицай, чиято бронежилетка му спасила живота.
Началникът на полицията Джеймс Сервера каза, че нападателят влязъл в продължителна престрелка със служителите на реда, които му оказали първа помощ, след като го простреляли, но той умрял от раните си. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
10
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
Като му чета името не е кафяв или латино. Чист арийски терорист, но ще го изкарат луд с 3 ипотеки. Ако беше Али или Едмудно, оранжевия да е туитнал вече нещо.
3
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що никой нищо не пише за евразийските ценности...
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това за новина ли трябва да я броим. В Кравария имат денонощна кабеларка която излъчва постоянно. Няма минута без грабеж убииство изнасилвания. Това си е ежедневие и никой не им обръща внимание. Тази са я пуснали в международният обмен щото се касае за голям рейтинг на информационните медии. Накуп са убити голям брой хора не са по единично. В кравария деца на по 15 годинки имат оръжие което го носят със себе си. Ако някой им каже нещо на въпреки го гърмят на момента.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
явно доста им е набрал!