"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил

Жената бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания
171
"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил
Снимка: Булфото, архив

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната вечер. Според медицинския доклад, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да разкаже историята си, за да предупреди други потенциални жертви.

Още по темата
Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания."Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, съвсем нормално изглеждащ мъж. Започнахме разговор, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми каза, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, разказва жертвата пред Нова тв.

Жената му се доверила, разказала му за скорошната раздяла със съпруга си. 

След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.

"Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се усещам замаяна и му казах, че е време да си тръгвам. Тогава той започна да се държи странно. Започна да ме души и тогава изгубих съзнание. Имах чувството, че ако се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше много кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя жената.

През 2006 година срещу Йохан Стелинг-Верф  в полицията в Холандия постъпват жалби от няколко жени, които твърдят, че са били упоени и изнасилени от него.

"Той ме нарани много. Казах си: „Не искам да ми причинява това нещо.“ 

Помолих го да го ми отключи вратата. Той не каза нищо, просто я отключи. Бях в болницата седмица. Направиха  ми двучасова операция. Все още не мога да си представя защо? Нямах никаква представа, че той е опасен. Той ще си намери нова жертва. Този мъж е много опасен”, категорична е жертвата на изнасилвача.

Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, разказва за него холандският журналист Анне Круизен.

Преди да извърши престъплението, за което е обвинен, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, защото се страхуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
3
 
! Отговори
Жорката преди 4 години
До redordeadСложно е да се разбере простото и елементарно омачкване на чершафи. При лесните жени, стават лесно престъпления. Бог да и помогне да се върне в правия път и да живее по-леко с това.
72
7
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Чужденците идват в БГ на алкохолен и с***кс-туризъм..."***" на 32г с три деца на Коледа, без мъж, в бар - била е "на лов" за чуждестранен спонсор, заради децата... а и повторен брак е само заради парите и кекса...
71
5
 
23
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Какво е търсила тая посред нощ у тях ?
70
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя е била на бар с приятели. Явно е била вече пияна когато се е залепил този. Въпросът е защо компанията й е позволила тя да се отдели от тях с непознат мъж?! Или те са били вече фиpкaни.
69
4
 
10
 
! Отговори
Ченге от бранша преди 4 години
До АнонименАй стига бе, тоя разиграва полициите на 5 различни европейски държави и се измъква ...С тая толерастка полиция по европейски образец - така ще е .Мили... учтиви... черпят с кафенце .. ама моля ти се да си признаеш... ама наистина ли не си бил ти ...а някой лев имаш ли да ти повярваме изцяло ... И после една преписка и престъпника е на свобода . Как да го осъдят като самия престъпник НЕ СИ ПРИЗНАВА .А и то в успешната статистика на полицията броят САМО заловените а не осъдените.
68
1
 
13
 
! Отговори
кука преди 4 години
Много хомосексуалисти използват този "номер". Намират някой балък, черпят го, напиват го. След това го водят у тях уж да си допиват, да гледат мач или филм....И когато балъка се опие до неспособност да се контролира го изпющяват....Ама понеже за мъжа е голям резил да си признае, че е такован....не се оплаква и си живее с болката отзад и срама...
67
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ай стига бе, тоя разиграва полициите на 5 различни европейски държави и се измъква без да могат да му направят нещо поради липса на доказателства. Тук даже една от жертвите веднага след нападението е завела полиция в жилището му и пак го пуснаха под домашен арест. Да ти имам Интерпола, да ти имам международния обмен на данни за престъпления
66
13
 
17
 
! Отговори
до 69 преди 4 години
Така е.Но тази конкретно си го е търсила мъжа. Един разговор и вече е у тях в 2 сутринта. Аре моля ти се. За шах ли е отишла у тях. Аман от *** , че и с деца. Социалните трябва да и ги отнемат и да ги дадът на бащата да си карат нормална семейна коледа.
65
4
 
6
 
! Отговори
People of the Lie преди 4 години
Ако трябва да се опише с една дума цялата история и характер на човешкта цивилизация то това е ЛЪЖАТА . Хората от цял свят лъжат. Всеки ден. С повод и без повод . За изгода или "благородно" . Лъжат себе си , че тоя срещу тях, а дано сега им казва истината . Лъжат за да се изкарат невинни.... Лъжат за да спечелят някой лев щото са били жертви ...Лъжат че нещо ги е трогнало... Лъжат че се интересуват... Лъжат...лъжат...лъжат... Хора на Лъжата .
64
5
 
23
 
! Отговори
до 67 преди 4 години
Коледа е семеен празник , и когато си с 3 деца не можеш да си позволиш да разпускаш точно на този ден. И не - не е задължително да остане сама до края на живота си , но не е и адекватно и да отидеш в случайно срещнат мъж в 2 сутринта. Не и когато си майка на 3 деца и не си на 19 в студентски град.
63
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Простата истинаТръпки ме побиват от хора като теб. Значи щом има деца живота спира.И за твое сведение не всяка жена,която излиза да се забавлява си търси мъж.Ама това няма как да го разбереш като мислиш с оная си работа.
62
13
 
17
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Някои от коментиращите тук са само за мюсюлмнските страни, където ще видят жена през крив макарон, с техните абсурдни, меко казано разсъждения като един от последните - търсела си го, да седи в къщи и пр. Нямате място в европейска държава! Махайте се в подходяща страна или се заврете някъде из Родопите, където на воля ще развявате чаршафи след първата брачна нощ, ще сложите катинар на жена ви към печката и леглото и ще умирате от радост!
61
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Простата истинаЖената е била разведена! Това, че има деца означава ли, че до края на живота си трябва да остане сама? Освен това не е отишла на бар с цел да си търси мъж, а евентуално просто да разпусне малко защото животът и на самотен родител едва ли е бил лесен. Просто е имала нещастието да попадне на този.
60
16
 
16
 
! Отговори
Простата истина преди 4 години
Майка на 3 деца , на коледа ходи сама в бар и след един разговор отива в "изнасилвача" доброволно. Заслужила си го е. Да си беше стояла при децата , и да ги учи , че при непознат не се ходи току така - нямаше да има проблеми.
59
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя дори може да е била съгласна да правят секс доброволно, но коя жена очаква, че ще бъде упоена, пребита, душена и изнасилена брутално?
58
8
 
7
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Преди много години в института,в който бях н.с.,бяхме подхванали сходна тема,като тази .Тогава бях още много млад,казах,че ако изпадна в такава ситуация и жената ми удари един шамар,аз ще си отида.Това предизвика бурен смях сред колежките и една,от тях,след като престана да се смее ми каза."Ти душицо ставаш мек като восък в ръцете на всяка,умна и интелигентна жена,а като допълнение си и много наивен.Това,че се бил десантчик,те прави интересен в за колежките,но ти изобщо не разбираш жените
57
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама какво правела в апартамента му, ама не знаела ли той защо я е довел... а да ви е хрумвало, че той може да и е сложил нещо в чашата още в бара и от там нататък цялата и преценка за ситуацията да е била изкривена? Упоява си я още в бара и после си я води където иска, а тя само се усмихва щастливо и дори не знае точно какво става.
56
1
 
16
 
! Отговори
бай Спиро преди 4 години
До redordeadКогато мъжа има идея да закусите заедно, то е след приятно изтощителна и взаимно задоволителна любовна нощ. Съвсем друг е въпроса, когато дамата попадне на иначе хубав и умен мъж, който обаче е психопат неспособен да се люби с жена в съзнание.
55
10
 
11
 
! Отговори
Митев преди 4 години
До хахах Не знам какво смешно има. То си е за плач. Работих известно време в един затвор. Познавам поне трима осъдени за изнасилване при много съмнителни обстоятелства. Просто не са си платили или са ги натопили да отмъщение от чиста злоба.
54
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бай СпироТака е, но се предполага, че ще е доброволно, а не с брутално насилие водещо до операция и сериозни наранявания!