"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил

Жената бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания
171
"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил
Снимка: Булфото, архив

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната вечер. Според медицинския доклад, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да разкаже историята си, за да предупреди други потенциални жертви.

Още по темата
Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания."Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, съвсем нормално изглеждащ мъж. Започнахме разговор, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми каза, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, разказва жертвата пред Нова тв.

Жената му се доверила, разказала му за скорошната раздяла със съпруга си. 

След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.

"Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се усещам замаяна и му казах, че е време да си тръгвам. Тогава той започна да се държи странно. Започна да ме души и тогава изгубих съзнание. Имах чувството, че ако се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше много кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя жената.

През 2006 година срещу Йохан Стелинг-Верф  в полицията в Холандия постъпват жалби от няколко жени, които твърдят, че са били упоени и изнасилени от него.

"Той ме нарани много. Казах си: „Не искам да ми причинява това нещо.“ 

Помолих го да го ми отключи вратата. Той не каза нищо, просто я отключи. Бях в болницата седмица. Направиха  ми двучасова операция. Все още не мога да си представя защо? Нямах никаква представа, че той е опасен. Той ще си намери нова жертва. Този мъж е много опасен”, категорична е жертвата на изнасилвача.

Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, разказва за него холандският журналист Анне Круизен.

Преди да извърши престъплението, за което е обвинен, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, защото се страхуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
2
 
! Отговори
Закон! преди 4 години
До 101-Абсолютно те подкрепям да изнасилиш човек е отврат долни метили са това изнасилвачите прав си човече просто отвратително престъпление!!!
92
3
 
5
 
! Отговори
До Възмутен българин преди 4 години
Нено Димов е министър, избран, за да защитава интересите на хората. Какво го сравняваш? Колко човека измряха от въздуха, от строежите по плажовете? НЕ го мислиш това нали идиотче
91
3
 
4
 
! Отговори
до 98 преди 4 години
ами ако беше дъщеря ти? нямаш ли ум бе кратуно ***
90
7
 
8
 
! Отговори
Лъже Муфтаджийка преди 4 години
Отива с непознат в непознато място сама !Яде пие без да плаща по ресторанти и квартири .После някой и бил скъссал гъъзза от ееббаанне .Ми то аз че съм мъж и менц ша *** опънат ако ходя по чужди къщи с непознати .Това че и бил казал че е гей не е оправдание може да е луд или човекоядец.Освен това повечето гейове са активни и *** здраво .Като чуят чужденец и си мислат намерих банка за пари .
89
3
 
2
 
! Отговори
Вальо умният преди 4 години
изнасилвач
88
14
 
12
 
! Отговори
Стига с този! преди 4 години
Не е луд който яде баницата, а който я дава! Той да не ги е вкарвал насила в апартамента си. Всички са отивали доброволно, всички са зрели жени, много добре са знаели за какво отиват. Или не им е платил и сега го топят. Особено тази с трите деца, какъв го е търсила там!?
87
3
 
14
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Всички сме съгласни че не е това начина да се отнасяш към жена.и друг въпрос е че се шири много меркантилност сред нежния пол.от 10-тина години съм в чужбина и не за първи път получавам съобщения от някоя позната от рода на " Как е там, гости не приемаш ли? " или нещо подобно.
86
0
 
2
 
! Отговори
до 94 преди 4 години
Еми седмици наред въртят снимката му по медиите, спал ли си?
85
2
 
12
 
! Отговори
Възмутен българин преди 4 години
Какво стана??? Нено Димов много по-голям престъпник от един сериен изнасилвач, та да е в затвора, а втория под домашен арест! Чудо на чудесата е българската прокуратура! Няма такава- втора в света! Сладури.....!!!
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЛОЖЕТЕ СНИМКА НА ТОЯ БЕ ДА СЕ ЗНАЕ ТАКА ПО - ЛЕСНО ЖЕНИТЕ ЩЕ СЕ ПАЗЯТ ! КВО ГИ КРИЕТЕ И НЕГО И ОНЯ ДЕТО ВЗРИВИ БЛОКА ВЪВ ВАРНА ????????
83
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВИДЯЛА ГО В БАРА И ХОП ТРЪГНАЛА С НЕГО И БИЛА ВИДИШ ЛИ СПОКОЙНА ЧЕ Е ГЕЙ ХАХАХАХАХАХА ПРОСТО Е ВИДЯЛА ЧУЖДЕНЕЦ И КВО ЛИ СИ Е КАЗАЛА - ЕЙ СЕГА ТОЯ ЯКО ШЕ ЦАКА - АМА ТЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ НЕ СА БАЛАМИ И НАКРАЯ ТАКА ГО Е ОТНЕСЛА ЧЕ ТАКА И СЕ ПАДА !
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Митев-Подкрепям те но все пак ако наистина има изнасилване това си е гнусно престъпление...
81
3
 
7
 
! Отговори
Оги преди 4 години
До ТарамбукаНяма спирка, той ги джаска като митьо пищова на арбанаси.... азиатки, арабки няма не. Валиумчето и дай, дай , дай После нашите го пускат домашен арест като Ценко Чоков, да си обикалия пак.
80
3
 
13
 
! Отговори
Тарамбука преди 4 години
Да изнасили някоя арабка и после ще види какво ша му се случи.
79
1
 
26
 
! Отговори
Гоги преди 4 години
Защо не се шерне и снимката на този хубавец ? В цяла холандия са разлепили мутрата му по кръчми и барове... а нашите медиии се страхуват да не би да ги опъне и тях.
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 84В ерата на Интернет може да прочетеш, няма нужда да ти го наливат в главата с фуния.
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има достатъчно сайтове и линкове от чужбина, като се напише името на изнасилвача в Гугъл и се вижда какви ги върши. Кооперацията е на ул. Охрид 77 в кв. Банишора, където живее сега.
76
7
 
15
 
! Отговори
34 преди 4 години
не е нормално след 1 разговор и хоп веднага на гости посред нощ!!явно оба4е алкохола е загасил 4ервената лампи4ка!! а и жена с 3 деца на 32 разведена не ми се вижда много наред!!
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престанете да пишете, че е холандец. Има холандско гражданство, но е мароканец. Изнасилва ги, като им пъха предмети във вагината и ануса, но не осъществява полов акт с тях. Жертвите му в различни държави вече са над 60 жени. Импотентен е!
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като и казал, че е гей, вместо да го разкара, било и олекнало, и оня си показал гейския номер. В панделата наистина ще го направят гей