Фенове на Левски излязоха на протест пред Парламента

Те настояват за яснота за бъдещето на клуба
Обновена: 31 яну 2020 14:26 | 31 яну 2020 14:26, Красимир Ангелов
71

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фенове на футболния "Левски" излязоха на протест пред парламента. Те настояват за яснота за бъдещето на клуба, след като финансовият благодетел на "сините" Васил Божков попадна под ударите на закона.

Привържениците се организираха чрез социалните мрежи и основните призиви бяха недоволството им да се изрази мирно и без ексцесии.

Още по темата
Запалянковците на жълтите павета не са много, но се заканиха през почивните дни бройката да се увеличи драстично, съобщава Gol.bg.

Те заявиха, че са там, за да пият кафе и да се видят.

Както е известно, готвените промени в Закона за хазарта и повдигането на обвинения срещу Васил Божков поставят под въпрос финансирането на Левски. Самият бизнесмен вече заяви, че ако готвените промени минат, това ще отнеме възможността му да финансира 26-кратния шампион на България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
13
 
! Отговори
6 преди 4 години
Къде сте бе , стадионни герои ! Един протест не можете да направите !Паркетни смелчаци 1
64
4
 
1
 
! Отговори
турчина преди 4 години
говедарчета извикайте попа и вземете ковчега отново...........
63
2
 
5
 
! Отговори
БайМуй преди 4 години
Всичко ви е наред та и футбола тръгнахте да оправяте, вместо да се занимавате с глупости и всеки ден някой да протестира за нещо поотделно, ха вземете се сберете на един огромен протест в делничен ден всички недоволни пред тоя парламент, да го *б*.
62
0
 
13
 
! Отговори
хд преди 4 години
Предлагам на феновете да си купят по една топла супа. И... знаят какво да правят. Мерси!
61
0
 
14
 
! Отговори
Животновъд преди 4 години
Ейй разипаха го това животновъдство първо беше ЦСКА сега ЛЕВСКИ!
60
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 4 години
Е не ви ли е ясно бъдещето на клуба - аматьорския футбол е бъдещето на всички наши клубове.Не се ли върне ИГРАТА - нормалните хора на мачове няма да ходят.Ни ме интересуват кинтите на Киро/Гришата/Черепан/Венци Тумбака и пр. спонсори ни ме интересуват "бразилчетата" им дали играят и дали вкарват голове.бизнеса уби футбола.
59
3
 
18
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Все едно това е най-големият проблем на държава и затова да се събират да протестират. Глупаво. За бедните и онеправданите не се събират, за високите цени на всичко не се събират, но за един частен футболен клуб се събират. Глупаво.
58
7
 
7
 
! Отговори
ЦСКАр преди 4 години
не ги обичам сините колеги, НО това кеото се случи на нашият клуб не им го пожелавам. Левски, без вас не можем! няма кого да псуваме и кого да мразим! няма ли дерби - скучна работа
57
2
 
12
 
! Отговори
Стефан преди 4 години
Добре де КАК парламента да реши дали да го има Левски или да го няма, момчета ИМА ЗАКОНИ , не може да важат за другите клубове, а за Левски и ЦСКА да не важат, САМО на двата клуба ви разрешиха разсрочено изплащане на задълженията си, Ботев Пд НЕ ПЛАТИХА и започнаха от селските групи, НЕ Е СРАМНО трябва само да се намери читав спонсор и да не взимат чужденци за 500 000 долара, а да играят само наши момчета, иначе пак ще се завърти колелото и ПАК ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПЛАЩАНЕ.
56
3
 
7
 
! Отговори
V преди 4 години
Протестирате, защото нямате яснота! Много добро основание! Няма що.Бойко го помоли да ви помогне. Бойко ви го назначи. Бойко ви обеща, че ще ви има. Споко. Вземете Лупи да поеме отбора и ще ви се изясни бъдещето! Гаранция!
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 57Щото имат акъл колкото да редят шишета в някой супермаркет, да пият, да шмъркат и рушат публична собственост.
54
0
 
12
 
! Отговори
yme преди 4 години
Айде и на тия сега да им турят едно тире и да се приключва с това порно.
53
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо опетняват паметта на Апостола?
52
1
 
17
 
! Отговори
Тия преди 4 години
Фк Левски го пишете бегал, а *** протестиращи *** за 50 кинта и само цска ще викат.
51
1
 
21
 
! Отговори
До 51 преди 4 години
Кой да предложи оздравителна програма? Държавата да храни частен клуб?Не сте нормални.Хубаво Йоло Денев дойде,молете го него да ви издържа.
50
0
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Локо Пд, шампион, оле, оле, оле;)))
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия са на заплата при един олигарх
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За собственото си бъдеще няма да протестират,но за някакъв си отбор ще...българска работа.Вместо да се организират всички и да се измете крадливата шайка от парламента тръгнали да защитават друг крадец...***
47
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ПОИСКА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ ЕДНА ДОБРА ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ДА НЕ СВЪРШИ КАТО ЦСКА!БОЖКОВ ПРИКЛЮЧИ С ЛЕВСКИ И БЕЗ ТОВА НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НЕ Е ПЛАТИЛ А САМО РАЗПРОДАДЕ ЦЕННИТЕ ИГРАЧИ ДА СИ ВЪРНЕ ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ!!!
46
2
 
12
 
! Отговори
България над всичко преди 4 години
е, хайде сега.. платили им на момчетата и излезли *** протест.. какво толкова