Соломон Паси: Кражбите в САЩ показват, че хората изнемогват

Епидемията от коронавирус е резултат от лоши хранителни практики
3 юни 2020 10:17,
85
Соломон Паси: Кражбите в САЩ показват, че хората изнемогват
Снимка: БГНЕС

Протестите в САЩ са нормално нещо на фона на обстановката, породена от икономическите последици за страната, от кризата с коронавируса и убийството на афроамериканец по време на арест. Това каза бившият външен министър и президент на Атлантическия клуб Соломон Паси пред Нова тв.

Още по темата

„Светът се намира в необичайна обстановка. В момента всички сме под стреса на пандемията. 40 милиона души в САЩ са без работа. За страна с 380 милиона население това е голям стрес”, коментира той.

Соломон Паси открои действия на протестиращите, които са присъщи за антиглобалистите, като чупенето и вандалските прояви. „По-различното в момента е, че хората крадат. Това не е случайно. Кражбите говорят за това, че хората изнемогват”, обясни той.

Бившият външен министър прогнозира, че президентът на САЩ Доналд Тръмп ще бъде преизбран. Според него той умее виртуозно да подгрява симпатизантите си и игнорира тези, които няма да гласуват за него. Паси е категоричен, че расовият проблем в Щатите не е решен, въпреки че страната е лидер в решаването му.

Той е на мнение, че епидемията от коронавирус е резултат от лоши хранителни практики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Херо преди 3 години
Тръмп и САЩ действително имат проблем ... да им помогнем, докато не са последвали съдбата на индианците
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нали бяха наша и негова пътеводна звезда.
64
0
 
5
 
! Отговори
Холограм Такси преди 3 години
Кражбите в САЩ показват,че хората изнемогват!?!Меко казано странен коментар.Ако всяка кражба може да се оправдае с немотия, то тогава излиза, че кражби не съществуват-вмест това има само борба за препитание.И в този ред на мисли - при така наречените мирни протести има само един разбит хранителен магазин, защото имал щанд с електроника - храна открадната няма!Защо изнемогващи хора крадат електроника и чанти Гучи?Не стават нито за ядене, нито за продаване.
63
0
 
6
 
! Отговори
Този ли тарялясник? преди 3 години
Катастрофирал с трабант!
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
либерастодемократския тумор е пуснал метастази навсякъде,Германия с меркел е като попивателна,а тя с франция "насочват" банановите републики в ЕС,след медиите превзеха университети,и училища,и детски градини да облъчват младите,сега се чудя децата ми кога ли ще ми сервират че се чувстват някакъв друг пол или ще ми доведат снаха зет от техния пол, или социалните ще искат да ми го вземат че го карам да учи вместо да стои на компютърни игри цял ден.А за толерастията няма да говоря хич, просто либерастите си осигуряват електорат та да са вечно на власт. Хрантутник до хрантутник, майно ле.
61
1
 
7
 
! Отговори
true преди 3 години
всички тия 40 млн получават обезщетения,най бедните получават пари за храна, за наем, ток, телефон, безплатно здравеопазване, така че ако го гони "глад" за "ролекс" и яхти може и с крадене да ставе, и аз да взема да "протестирам" да ми падне някой ролекс. Ама като пасито е на либерастка хранилка какво друго да каже, ще му спрат кранчето и глад - на социални pомощи.
60
0
 
7
 
! Отговори
psccccc преди 3 години
то и бг пенсионера изнемогва с 200 лв пенсия за пълен стаж, ама на 80г ходи с мотиката и си копа доматите и картофите, а вашия електорат, млади, здрави, отива и просто му ги краде, щото "изнемогвали и били гладни". Така че не е заради глад, а защото е мързелив и иска да живее на гърба на другите и то безнаказано. За такива като Пасито дето поощряват престъпниците ще има закон да се криминализира. А на бас че и тоя и шайката им ще свършат в затвора.
59
1
 
14
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Соломончо е доназан върти опашка.Скоро пак ще се кълне във вярност на братюшките
58
1
 
8
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Събирайте, другари, да пращаме помощи на скъпия ни брат американец, че сега няма откъде да краде и гладува!Вече и на своето взе да посяга, като няма чуждо! Събирайте!
57
1
 
5
 
! Отговори
6 преди 3 години
Човек ще реши, че е русофил американофоб, така кахърно се е зарадвал.
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афроамериканец спаси космическата програма на Сащ и създаде Тесла. Това е Илон Мъск, роденият в Африка американец. Кой казва , че няма афроамериканци движещи прогреса.
55
1
 
5
 
! Отговори
666 преди 3 години
тези дни в студентски град беше открито и иззето огромно количество нар/котици, но явно част от стоката все пак е стигнала до потребителите.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-различното в момента е, че хората крадат. Това не е случайно. Кражбите говорят за това, че хората изнемогват,обясни той.Бро- тата процедират така навсякъде по света. Само и единствено те мародерстват така. Няма друга раса която го прави същото.Проблемът няма да се реши понеже еволюционно липсват поне 5 милиона години. Белите летят в космоса , бротата грабят и почитат един престъпник, порно звезда, сърдечно болен, не издържал стреса от залавянето си с фалшива долари. Никакво задушаване няма
53
1
 
13
 
! Отговори
питанката преди 3 години
Чанта от магазина на Гучи, Найкове, телевизори и телефони от луксозните магазини се крадат само от "глад и мизерия" хахаха . Стахотна мисъл показа г-х Паси. Офис сградата, където работи дъщеря ми, аптеката и общинските сгради пак заради мизерията бяха разбити и изпочупени. Сега парите от данъците на работещите ще отидат за оправяне на щетите от мизерниците, тъмно-*** и латиноамериканците. Това не е от глад!!!!
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- Шалом, Моше, как си?- Нямам!
51
0
 
1
 
! Отговори
Баба Ъбсурдана преди 3 години
Сега вече има и дедо Ъпсурдан!Мое баба да оди да почива - има кой да я замести.
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изнемогват?Хайде, Монка, не се прави на ударен. И там 40 милиона висят на помощи.Да не говорим пък откога (от десетилетия) беше въведено даже и такова чудо като талони за сладолед за децата от най-бедните семейства, за да не гледат жално милно докато другите деца папат сладолед, купен с парите на родителите им.
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Той(Паси) е на мнение, че епидемията от коронавирус е резултат от лоши хранителни практики."+Акълът му толкова много прелива, че ще го удави.
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратително човече. Не съм виждал по-оцъклен поглед.Погледът му е змийски, каквато е и душата му.И все такива са по върховете на държавата, вълци в *** кожи.
47
1
 
8
 
! Отговори
Клепто преди 3 години
Вие по-добре гледайте да не изчезне нещо от атлантическия клуб, след като приехте бившата посланичка от САЩ.