Полска туристка замеси роден курорт в секс скандал заради масажист

Полицаи, доктори и дипломати проверяват случая
253
Полска туристка замеси роден курорт в секс скандал заради масажист
Снимка: БГНЕС

Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я е нападнал сексуално. Случаят е станал в Обзор, а за него съобщи в четвъртък вечер една от водещите радиостанции в Полша Радио Зет, към която потърпевшата се обърнала. Когато заявила за нападението в самия хотел, никой не искал да й помогне, полицията също омаловажила случая, допълва "Монитор".

Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба посегателството е станало на 20 септември. Курортистката се записала на предлаган в хотела „Турски масаж“. Както твърди жертвата, в един момент по време на масажа масажистът вкарал пръсти във влагалището й.

По съвет на приятеля си дамата, представена с инициала В. разказала за станалото на персонала на хотела, но мениджърът на обекта не й повярвал. В тази ситуация полякинята повикала полиция. Служителите на МВР обаче не знаели английски. Все пак с помощта на хора от хотела успяла някак си да се разбере с полицаите.

Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, но впоследствие успяла да ги убеди и жената била откарана за гинекологичен преглед в болница. Там дежурният лекар отказал да даде подробна информация за прегледа, като бил заявил, че ще предостави резултатите от изследването на полицаите.

На следващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за медицинско освидетелстване. Лекарят признал, че влагалището й е зачервено, но отказал да се занимава с ДНК тестове и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова изследване на частно. Оттам дамата отново отишла в районното управление на МВР, където й казали, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа.

Според Радио Зет случаят е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър. В резултат на това госпожа В. два пъти била водена в Бургас за вземане на проби за изследване на биологичен материал, сега се чакали резултатите. Срещу мъжа, посочен от полякинята е образувано досъдебно производство, твърди Радио Зет с позоваване на почетния консул на Полша в Несебър Лидия Пиетшик-Вангелова. Консулството щяло да окаже помощ на жената и в следващите процесуални действия в този случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
46
 
! Отговори
Търсим iba4i преди 3 години
Рязко ще скочи посещението на полякини в този хотел след "скандала"!
90
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Турция има ли български масаж?
89
0
 
11
 
! Отговори
допълнителни услуги преди 3 години
Включват се в масажа по желение на клиента.
88
20
 
24
 
! Отговори
Без изненади преди 3 години
Българино, свиквай! Държава, в която министър-председателят хем решава всичко, хем не идва на работното си място вече трети месец, такава държава рано или късно се появяват мераклии да я скубят.
87
1
 
22
 
! Отговори
Додо преди 3 години
И още, ако държавата, органите на реда, медиите и чуждите мисии отделяха такова внимание всеки път, когато някой представител на етносът със забраненото име пребива, заколва, изнасилва, ограбва, души, поругава или директно убива някой нещастен етнически българин - пенсионер, то нещата щяха да вървят към една по-хубава България!
86
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турси масаж е със секиш е
85
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли била поне по бельо?
84
0
 
29
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Малии, таз полякиня колко дена вече не е си мила марулята, за да опази ДНК-то на масажиста?! Колко ли й мирише?! Сега по същество. Поляците са читави хора в голямата си част. Интересно, дали въпросната дама (използвам понятието в доста широк смисъл) е етническа полякиня, или от едно малцинство, което специализира в това, да бъде вечната жертва. Дано истината излезе наяве преди цялата държава не се е впрегнала да разследва дали някой си с пръсти пипнал пеперудката на някоя си.
83
5
 
25
 
! Отговори
Родна картинка преди 3 години
По морето е пародия. Жалка пародия . Реципционисти и камериерки които не знаят чужд език , а само разваклен български.... бръснарче от маалата дето за разнообразие на предлаганите услуги прави и масажи... доктори в местната конска болница които не са и чували за ДНК тестове... полиция набирана от близкате села , посочили в СиВи-то си че имат 5-6 години опит в Crowd Control от дълги тренировки в пасенето на кози ,овце и крави.....Масажистчето е прекалило с гледането на п.о.р.н.о... Това е .
82
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 97Ми може и сама да си го е направила нали? Има такива масажиращи уреди с батерии.Ако няма генетичен и микробиологичен тест, няма доказателства.
81
2
 
9
 
! Отговори
hum преди 3 години
Нали Турски масаж? то сигурно това си включва масажаИли са я помислили за чехкиняПък ако е полска бабичка, да плати на масажиста 3-на надница за масажа, а не да се жалва. ..
80
2
 
25
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Стила на почивка на полските туристи е приблизително равен на алкохолна кома. Градуса се поддържа постоянно за да не пада! Един от любимите полски похвати е пиенето на ракия с бира. Разбира се има и изключения и културни хора! Що се отнася до тази, оплакалата се вероятно е била неадекватна през цялото време и смътно си спомня какво и как се е случило. Най-вероятно е прекалила с разходите и е решила да си върне парите обратно. Този похват е популярен по света, в момента!
79
0
 
10
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Лекарят признал, че влагалището й е зачервено==================================Лоши червени комунисти ... лоши червени ...Тъкмо световноизвестният курорт Обзор, поиска да се отдели в отделна Община - стана голЕма бела !
78
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пипнал е "масажиста" не е като да не е пипнал, явно е някой не много опитен и не знае кога се пипа. ама оная палякиня защо е свалила гащите като не искат да и бъркат в ***. а и явно оня за да бръкне здравя я е мачкал от вън.
77
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са и били гащите, че на масажиста да му влязат и двата пръста?!
76
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой нормален човек би отишъл на "турски масаж" ?
75
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък обичам да ми правят тайландски масаж с освобождаване!
74
2
 
21
 
! Отговори
Мандалакус преди 3 години
То се казва вътрешноматочен масаж. Има и такъв на дебелото черво.
73
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чувал съм за какви ли не "претенции" към хотелите с цел обезщетение. За липса на второ руло тоалетна хартия, за жабче в стаята, за хранителни натравяния които се проявяват две седмици след завръщането........За пръстче "там" сефте чувам. Явно дамата е креативна.
72
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
намерила от беден българин пари да изкара