Полска туристка замеси роден курорт в секс скандал заради масажист

Полицаи, доктори и дипломати проверяват случая
253
Полска туристка замеси роден курорт в секс скандал заради масажист
Снимка: БГНЕС

Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я е нападнал сексуално. Случаят е станал в Обзор, а за него съобщи в четвъртък вечер една от водещите радиостанции в Полша Радио Зет, към която потърпевшата се обърнала. Когато заявила за нападението в самия хотел, никой не искал да й помогне, полицията също омаловажила случая, допълва "Монитор".

Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба посегателството е станало на 20 септември. Курортистката се записала на предлаган в хотела „Турски масаж“. Както твърди жертвата, в един момент по време на масажа масажистът вкарал пръсти във влагалището й.

По съвет на приятеля си дамата, представена с инициала В. разказала за станалото на персонала на хотела, но мениджърът на обекта не й повярвал. В тази ситуация полякинята повикала полиция. Служителите на МВР обаче не знаели английски. Все пак с помощта на хора от хотела успяла някак си да се разбере с полицаите.

Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, но впоследствие успяла да ги убеди и жената била откарана за гинекологичен преглед в болница. Там дежурният лекар отказал да даде подробна информация за прегледа, като бил заявил, че ще предостави резултатите от изследването на полицаите.

На следващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за медицинско освидетелстване. Лекарят признал, че влагалището й е зачервено, но отказал да се занимава с ДНК тестове и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова изследване на частно. Оттам дамата отново отишла в районното управление на МВР, където й казали, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа.

Според Радио Зет случаят е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър. В резултат на това госпожа В. два пъти била водена в Бургас за вземане на проби за изследване на биологичен материал, сега се чакали резултатите. Срещу мъжа, посочен от полякинята е образувано досъдебно производство, твърди Радио Зет с позоваване на почетния консул на Полша в Несебър Лидия Пиетшик-Вангелова. Консулството щяло да окаже помощ на жената и в следващите процесуални действия в този случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
9
 
! Отговори
грозна полякиня преди 3 години
До Факт!Може и да има, но с криви и къси крака НЯМА...
70
0
 
25
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
И в тоя туристически "бизнес" /една клоака от ниско платени дгенерати, припечелващи допълнително с проституция, наркотрафик и кражби/ държавата налива парите на данъкоплатците.
69
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проверих какво пишете под статията само за да се потвърди, че в този сайт пишете главно га*ени.
68
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 2 пръста едва ли е останал биологичен материал. Особено ако е протестирала. Нормалко жените, които ходят на "турски масаж" очакват доста повече от един масаж. Не знам какво и се е случило, обаче за да има зачервяване 2 дена след това няма да е било точно 2 пръста. Яка раота ше да е била... А и те полякините ако няма яка раота поне няколко пъти не та признават. Вероятно това е проблема.
67
9
 
16
 
! Отговори
Факт! преди 3 години
Няма грозна полякиня.
66
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя е журналистка. Това е доказателство че лъже.
65
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Записала се за турски масаж, пък масажиста само на влагалището обърнал внимание. Нищо чудно, че е останала разочарована.
64
1
 
22
 
! Отговори
майтап бе, Уили преди 3 години
Е таз за два пръста ли е.....
63
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Полицаи, доктори и дипломати проверяват случая"==========При толкова проверяващи как няма да е зачервена.
62
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ихае на преднага атака срещу България. Горките вече, какво ли не се мъчат да ни спрат туризма. Много ги боли, че България построи толкова голяма леглова база и печели добре от туристи. Призовавам всички Българи постоянно да правят реклама на своята държава и места. Ние имаме уникална периода и това никой не може да го изтрие.Дайте отпор на тея нагласени атаки срещу нас всяко лято.
61
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След втория оргазъм туристката изразила бурно възмущение, че на масажиста му омаляла ръката.......
60
3
 
32
 
! Отговори
Курти преди 3 години
Няма лоша реклама. Браво. П.С. А и полякините пият повече от рускините. Личен опит. Пак ще дойде....................ЧАО
59
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя тая обиколила всички доктори да й пухнат по още 2 пръста. Ненаситница гладна.Ама пак не е изключено в тея масажи човек може да се отпусне, без да иска и масло има.... Бързо стават нещата хахахаха
58
1
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДОКАТО МИ МАСАЖИРАШЕ КРАКАТА МИ ДОКОСНА СРАМНИТЕ УСТНИ !! БЯХ ИЗНАСИЛЕНА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!
57
3
 
36
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Насилил я с пръсти, два ни влагалището и е зачервено и са взети проби от биологичен материал. Според вас за колко точно пръсти става въпрос ? Какъв биологичен материал от ръка очакват да намерят, освен хламиди? Колко пъти е проникнал, тоест имало е изнасилване с ръка ? Търси ли някакви конпенсации от хотела, за да и излезе почивката безплатна ?
56
4
 
32
 
! Отговори
Чудя се преди 3 години
Как така и е вкарал пръсти.. Колко ? 2,3.. цяла ръка. Тя май си е легнала пред него без *** и лекинко е отворила крачетата.
55
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За едни парички става въпрос, за нищо друго. Масажа с хепи енд е само бонус:) Нека дамите тук да отговорят, може ли аджаба масажиста да им прави интимни манипулации без тяхно желание. :)) Вие вярвате ли?
54
2
 
33
 
! Отговори
до 100%бг преди 3 години
Ти си поредния примитив, който за да се направи на интересен започва с повод и без повод да плюе по българското! В случая имаме недоказани и силно съмнителни твърдения от една полска.........И ти мишко, без да си бил там, без да знаеш какво точно и дали въобще нещо се е случило тръгваш да взимаш страна и да даваш оценки! И веднага видиш ли Червената армия намеси. Що не се направиш, че някой те вика?
53
7
 
23
 
! Отговори
Док преди 3 години
И ко, дошъл малко повечко вазелина, та му се излъзнала ръката. Голяма работа. Тая знае ли, че тука тая работа е национален спорт. За справка може да види как един вече десет години ни такова с двеста, при това без вазелин....а ние траем ли траем...явно ни харесва.
52
3
 
29
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тя легнала гола, после другия виновен...