Мъж без книжка блъсна и уби жена, рани дете

Шофьорът карал бързо, на завой колата излязла от контрол
3 ное 2020 15:16,
20
Мъж без книжка блъсна и уби жена, рани дете
Снимка:БГНЕС

Шофьор без книжка причини катастрофа, при която загина 54-годишна жена.В инцидента е ранено и 2-годишно дете, съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Произшествието е станало около 11.00 часа вчера на пътя между велинградските села Кръстава и Горна Биркова. 24-годишният неправоспособен водач седнал зад волана на лек автомобил "Сузуки", карал много бързо, навлязъл в завой и изгубил управлението над автомобила. Колата навлязла в насрещното движение, където се сблъскала с товарно "Ивеко".
 
От силния удар починала возещата се на задната седалка 54-годишна жена от село Бозьова. Пострадало е и 2-годишно дете, което е транспортирано и настанено за лечение в МБАЛ-Велинград с фрактура на ръката, без опасност за живота.
 
Същия ден около 14.20ч., на пътя между Панагюрище и Пазарджик, 64-годишен мъж от Златица управлявал лек автомобил "Пежо", като на един от завоите загубил управлението над возилото, то навлязло  в насрещното, от там в банкета и се ударило челно в крайпътно дърво. Пострадала возещата се в колата 64-годишна жена от Златица. Тя е настанена в панагюрската болница с фрактура на дясната ръка, без опасност за живота.
 
И при двата пътни инцидента водачите не са употребили алкохол. На местопроизшествията са извършени огледи, образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Аньо Нименов преди 3 години
Да попитам писатели и редактори:На случаен принцип ли избирате коя дума да започва с главна буква ?Да ви кажа, не ви се е получило.Пробвайте пак! ;)
13
2
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
"Издирването на младата жена продължава"До колко години една жена се води млада?
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма КАТ, няма МВР, няма контрол, а онези от маалите карат пияни, без книжка и не познават правилата за движение, но са избиратели на ГЕРБ и не ги закачат, докато не срешнат някое дърво край пътя.
11
0
 
4
 
! Отговори
Христис е велик преди 3 години
Щом не е викал Аллах Акбар значи не е нарочно и не подлежи на съд
10
0
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
poмски свят?
9
0
 
18
 
! Отговори
ЕР преди 3 години
Добре бе, толкова ли е трудно такива без книжка да заминават по бързата процедура в панделата за 5 години минимум?Тези не се плашат - книжка не могат да и вземат,защото нямат, колата не е тяхна, глоби не плащат.Ако са пили или има жертви - 10-12 год. Право на помилване след 8.
8
0
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Това е съдбата на овцете , шумери без книжки да ги избиват
7
1
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
И кой дава баницата, бате?Виновни са щом я дават.
6
1
 
25
 
! Отговори
ЗАЩО преди 3 години
Защо в България и ЕС се крият имена ?Подозирам че е с Две Имена и два паспорта ?
5
3
 
40
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
24-годишен от велинградско няма книжка, защото е напълно неграмотен (но за сметка на това сигурно има 3-4 деца, а жена му работи артиска в бар в чужбината, бате.
4
2
 
26
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
На Меймедь философията е "Книжка кола не кара батей"...докато не убие някой човек или не се забие като камикадзе в някое дърво!
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука ако терорист вземе да гърми по улиците, някой ще го прегази на пешеходна пътека
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е, че твърде много хора с интелектуалните способности на австралопитек могат да си позволят автомобил. Ако се шофираха само автомобили до 10 години (+ специални разрешителни за ценни ретро автомобили) много неадекватни хора просто не биха имали пари за автомобил и улиците биха били много по-безопасни.
1
1
 
26
 
! Отговори
SS Lazio преди 3 години
Правителството виновно, политиците виновни, а *** кара пиян и дрогиран и без книжка!