Полицаи на съд в Париж, били чернокож продуцент

Четирима униформени са обвинени след расисткия скандал
Обновена: 29 ное 2020 18:39 | 29 ное 2020 18:07, Красимир Ангелов
76
Полицаи на съд в Париж, били чернокож продуцент
Снимка: БГНЕС

Четирима полицаи, обвинени в побой над чернокож музикален продуцент - инцидент, причинил скандал във Франция, бяха предадени на правосъдието, информира Франс прес.

Служителите на реда, поставени под стража в Генералната инспекция на националната полиция - т. нар. "полиция на полициите", са обект на започнало във вторник разследване във връзка с "умишлено насилие от страна на лице носител на публична власт" при утежняващи обстоятелства "расизъм" и "съставяне на документи с невярно съдържание", съобщава БТА.

"Тези полицаи не просто са допуснали гаф, те са престъпници, извършили тежки престъпления. Удряли са клиента ми многократно в продължение на почти седем минути", каза в петък адвокатът на продуцента Хафида ел Али.

Видеозапис на насилието бе разпространен в социалните мрежи и предизвика силно обществено възмущение. Вътрешният министър Жералд Дарманен заяви, че ще поиска провинилите се полицаи да бъдат уволнени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Франкофил преди 3 години
Франция е най-великата страна! Vive la France!
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като бийте бийте бели музикални продуценти и всичко ще бъде в реда на нещата защо печките могат да ви опарят
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто Фейсбук, Ютуб и Инстаграм станаха толкова популярни думите продуцент, модел, актьор, та дори и бизнесмен отдавна нямат професионалната импликация, която имаха.
42
0
 
4
 
! Отговори
един опт замунда преди 3 години
били са го щото е продуцента не чернокожи защото всички филми са тъпии няма един свестен филмта даже и пари искат за тяхза бой са
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сороски ЛЪЖИ !!! Оказа се че пропаганда от комунистическо време ,е бледа сянка ,пепел ,пред демократичната пропаганда ,бълваща денонощно потоци от лъжи ,чудовищни манипулации , поругаваща Истината ,с цензура ,защитавана от заплаха за затвор и огромни глоби в краен случай .С една дума ,времето на Светата иквизиция ,днес наричана демокрация .
40
3
 
8
 
! Отговори
Разликите преди 3 години
В Перник мутра си направи частен лагер за изтезания на хора ,а при сигнал полицаите ходят да му просят гуми!
39
0
 
0
 
! Отговори
watch?v=W5nhWgVwt94 преди 3 години
Иде ли? питаше някой преди време. Да, иде.
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Расизмът в ес се счита само ако си цветнокож,обаче ако има расизъм към бял човек от югоизточна европа тогава не се счита за расизъм,например метиси полицай с немска националност и немски полицай в хамбуг просто дума не ти дават да кажеш за расизъма плашат те със затвор от метиският ислямски съд в хамбург.Ес се връща в годините от 1939 срещу белите югоизточни имигранти.Не че няма расизъм към черните но за тях има мощтни сорос правозащитни организаций а нас ни подритат от почти навсякъде.
37
1
 
9
 
! Отговори
запознат преди 3 години
Идеология (марксистка), никакъв бизнес (заради ковид), агресивни ислямисти и терористи (необезпокоявани) = Добре дошли в ЕС
36
1
 
10
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 3 години
Да ги съдят!Ей сега само след месец чepните емигранти ще честитят Коледа и Нова година, като запалят колите и къщите на белите французи.Тази Нова година никакво противодействие на чepните подпалвачи, да ги галят с перце.После ще се научат кого и за какво да съдят.
35
0
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Ако го бяха опитали - тоест да го пробват как му е изхода,немаше да има ядове.
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ислямизацията продължава въпреки лицемерните лъжи на Макрон.
33
1
 
12
 
! Отговори
контра пропаганда преди 3 години
статията трябва да се казва:"Демокрацията във Франция брутално погазена"и нататъка"Потестиращ срещу карантинните мерки беше брутално пребит от полицията на марионетното юдо-масонко правителство във Франция"как ти гаресва такава новина Красимичо ?щото въпросния "чернокож" е бил бит и арестуван защото е отказал да носи маска !!!
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още Тръмп не си е отишъл и все повече зачестяват подобни новини за ГОРКИТЕ ЧЕРНОКОЖИ, дето три поколения не са работили и не са учили и даже се гордеят с това.
31
1
 
27
 
! Отговори
Сороски ЛЪЖИ !!! преди 3 години
въпросния "чернокож" не е носил маскаполицията го е накарала да си я сложи "чернокожия" е отказалполицията го е арестувала а "чернокожия" е започнал да ги рита и плюеето това е истинатаобаче тук идеята е да се направи пропаганда - като по комунистическо време всичко в името на идеята
30
0
 
9
 
! Отговори
дедко преди 3 години
хм... а дали този "продуцент" не се е напил и надрусал като животно, после е правил проблеми и... полицаите били расисти, колко удобно
29
7
 
5
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Абе , какво стана с оня младеж дето го снимаха как полицая го пребива в полицейския бус ? Покриха ли полицая ? Принудиха ли пребития да мълчи? Доколкото знам е бил в болницата и полицаите не пускаха никой, а журналята, както обикновенно не написаха нито ред в медиите. Само с едно видео във Фейсбук от приятелите му си остана .Нормално все пак за ***. Във Франция направо ги съдят полицаите - побойници . А тук им увеличават заплатите.Къде ли е по-голямата демокрация ?
28
3
 
11
 
! Отговори
Black lives matters! преди 3 години
Животът на черните има значение!!А животът не белите нормални работещи хора няма значение, нали??Ей..............дотам я докарахме с това равенство, ти им даваш свобода, те ти се качват на главата!Не искат да работят, не признават правила........да.................лоша работа!!!Не съм расист и не одобрявам насилието, да кажа!!!
27
0
 
17
 
! Отговори
гъу преди 3 години
който трие и редактира !!!Полицаите со били въпросния "чернокож" защото не е носил маска, отказал я да си я сложи и когато са го арестували е оказал сипротива - ритал и плюл е полицаите защо пропусна да споменеш тези факти !!!??
26
2
 
13
 
! Отговори
Начо Културата преди 3 години
Малко са го били. Трябвало е и един тек да му ударят.