Бербатов започва с Етър на 18 януари

Звездата на родния футбол ще тренира индивидуално нападателите
13 яну 2021 20:55, Красимир Ангелов
3

Димитър Бербатов ще е новият помощник-треньор на "Етър". Очаква се той да се присъедини към лагера на на тима на 18 януари.

Бившият капитан на националния отбор по футбол ще работи предимно с нападателите на "Етър", като с работата си се очаква да допринесе за оставането на отбора в елита.

Още по темата
"Димитър Бербатов ще помага индивидуално на нападателите в отбора да подобрят своите качества. За никого не е тайна, че той и Томаш са в много добри отношения. И това е в основата на тяхното добро партньорство, което се надявам да се заформи в "Етър", каза председателят на УС на "Етър" Деян Куздов пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Освен че иска да помогне на "болярите" и на треньора Александър Томаш, за да получи лиценз УЕФА Pro, Бербатов трябва да натрупа стаж като помощник-треньор в България поне 12 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Болярин преди 3 години
Радвам се, че е избрал футболът за своя професия и след кариерата си като играч. Аз като фен на Етър му се радвам, като един истински професионалист. Ако е толкова отдаден както беше и в Баер Леверкузен например, ще стане като Фабио Капело например
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Падението на един добър футболистЖалко за момчето