Румен Драганов: Със "зелените паспорти" се налага задължителна ваксинация

Идеята може и да не бъде осъществена
5 мар 2021 22:50, Нели Христова
35

"Зелените паспорти" са все още идея, която може да не бъде осъществена, а чрез тях се налага задължителната ваксинация. Това заяви директорът на Института за анализи и оценки в туризма доц. Румен Драганов в студиото на "Денят ON AIR".

"Нямаме документ все още, има идея и тя се нарича сертификат, но той няма да бъде с изключителни права, защото не са осигурени достатъчно ваксини. Има и туристи от трети страни, които се ваксинират с друга ваксина, има и деца, и хора, които не могат да се ваксинират. В ЕК също има противоречия, това, че има политици, които смятат, че се грижат за народа си, не означава, че това изобщо ще се случи. Ние искаме да насилим някого да се ваксинира по такъв начин, вместо да го убедим по друг", категоричен беше доц. Драганов.

"Ако сега кажа "трябва да има паспорт", маса народ ще се стресне, но това не мога да го кажа аз, не може и ЕС", допълни той.

По думите му освен тежестта на пандемията, има и тежест от психологическия статус, който е "унищожителен за някои хора".

"Решихме, че вместо да си мием ръцете, трябва да спрем всичко, което е изключително неправилно", подчерта доц. Драганов пред Bulgaria ON AIR и отбеляза, че българският туризъм е загубил 6 млрд. лева заради пандемията.

"В България имахме доста по-либерална политика и не може да се оплачем. Виждаме огромно желание у хората да живеят. Хората трябва да си мият ръцете, да носят маските и да спазват правилата, ако някой дойде и ви зарази, това е терористичен акт", смята събеседникът.

"Излъгали сме ЕС и в България сега са виновни туроператорите. Следващото правителство се бори да влезе в парламента, за да плаща санкции. Как така ще прибереш пари, когато не си дал услуга, къде го има това в ЕС?!", каза доц. Румен Драганов и добави: "туризмът създава консолидиран приход за държавата".


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Ал Бънди преди 1 месец
Само ще кажа че доста политици и техните *** си играят с огъня.
ЕЙ да внимавате че яроста на хората не прощава и там няма съд а направо присъда.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е пълна глупост. Ваксинираните са защитени от Ковид, но те могат да бъдат преносители на вируса,ако той попадне у тях, и в такъв случай са опасни за околните, ако те не са ваксинирани и нямат изграден имунитет. Това трябва да е ясно на всички пропагандатори на "зелените паспорти". Ваксината защитава само ваксинирания.
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ и слугите им, представящи се за лекари ще направят всичко възможно да провалят изборите, защото знаят че след тях влизат в затвора.
Начело с тлъстия шофьор на Жипката.
31
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 1 месец
До: FF (номер 26)

Ами щото са зомбирани. Те се разболяват със всички симптоми, "ол инклузив" така да кажа.
Но пак вярват, че са решили правилно, защото "от щаба са казали така" и "за да можеме да одиме у гръцко".
На тези шарани които се ваксинираха им го казах, че са си получили жива болест (като подарък все пак, на авантата какво да и придиряш), а те: "Не, не, щом развиваме симптомите значи организмът ни реагира на вируса значи правилно действа ваксината".

Ковид зомбита...
30
1
 
3
 
! Отговори
българин преди 1 месец
"Има и деца, и хора, които не могат да се ваксинират."

А! Това е ключът от бараката! Невъзможно е всички да бъдат ваксинирани. Така ще има голяма група хора, които не могат да се ваксинират и на тях ще ограничат правата да пътуват!
Децата например няма да бъдат пускани никъде.
Хаосът е тотален! Тотален щото ваксини няма за всички.
Много хора са карали коронавируса и е безсмислено да се ваксинират.
А много са го карали без да знаят.
Броят на ваксинираните обаче е точен, а той е нищожен.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Налага се Новият ред....
28
3
 
7
 
! Отговори
Тексас преди 1 месец
румба и ти си една жалка мисирка платена и корумпирана.Ей вирусни олита я каже,те защо вече в Тексас,Минесота,Флорида и алабама няма маски и мерки всичко е отворено и работи както преди.
27
2
 
16
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Ако въведат тези сертификати ще покажат на младото поколение родено след 1989г. що е това Фашизъм и комунизъм едновремено. Ние израсналите преди това го знаем. Единственото хубаво нещо в цялата тази измислена интрига щебъде нагледното показно мероприятие колко опасно е да доверявате лични данни на "вашите" електронни устройства. Да не вярвате например, че като сте си изтрили някои снимки от някъде си те наистина са изтрити. И че като пренахнете разрешение например за следене на местоположение на
26
2
 
16
 
! Отговори
FF преди 1 месец
Добавяме и още един въпрос, защо здрави ваксинирани се разболяват след няколко дни...след вакс... ? Плешиво-мустакатата гилдия...слушаме ?
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България да излиза от съюза видях ме ,че нищо не става от тая скапана организация
24
2
 
7
 
! Отговори
ES преди 1 месец
Konclager kyde e svobodata pitam daje prez tursko pytivaxme navsqkyde po sveta
23
5
 
20
 
! Отговори
Оня от Банкя преди 1 месец
Нали това беше целта. Да може някой да ни контролира. Първо те заразяват, после ти набутват маски, ваксини-няколко за всеки нов Щам. Това, ако не е Схема, здраве му кажи. Хората трябва да се Осъзнаят навреме, че става Страшно. Хора не бъдете Роби на някои Болни Мозъци!
22
3
 
6
 
! Отговори
За простаци като преди 1 месец
циник0ф и тези паспорти са малко........правата лопата е по-подходяща.
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този смок говори малко несвързано и с дементивна насоченост подобно на Байдън.За съжаление думите му отиват от пусто в празно и всеки опит да се проследи мисълта е безмислен.
20
5
 
24
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
Властъ тряаа са страхувъ от народъ не обратното.Язе тъй мислам.
19
4
 
19
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
Могу пашапори бря ! За сгради пашапорт,за ваксини пак пашапорт.И най накрая чувствам жа играй тоягата.Аъъ ! Още малце жа въ потрйм !!!
18
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почти година не се уморих да питам какво точно доказват тестовете и защо хора,без симптоми трябва да ги правят.
Сега имам нов въпрос: какъв ще бъде срокът на годност на тези въпросни заленилипембени ли “ паспорти”
Питам за пореден път, още като бяха конспирация!
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С В О Б О Д А !!!!
https://youtube/watch?v=BDwsbQYqyKY
16
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ НА КОВИД ИЗМАМАТА! НЕ НА ГЕНОЦИДА НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!
БОГ Е ЛЮБОВ И АБСОЛЮТНА СВОБОДА! ДУШАТА ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГА!
Що за неосъзнати и немислещи са хората.
15
6
 
8
 
! Отговори
ФАРАОН преди 1 месец
КАКТО ВИ ОБЕЩАХ, НЕ ПОЧНЕТЕ ЛИ ДА МЕ ЧУВАТЕ, ЩЕ ВИ ПОБЪРКАМ.