Експерти препоръчват жените да не забременяват през пандемията

Коронавирусът е много по-агресивен към бременни жени
18 апр 2021 18:00, Нели Христова
46
Експерти препоръчват жените да не забременяват през пандемията
Снимка: Pixabay

Жените трябва да отложат забременяването, докато не отмине коронавирусната пандемия, алармират бразилските здравни власти. Причината е, че новият щам е много по-опасен за бъдещите майки, предава "Дейли мейл".

"Ако е възможно да плануват бременност малко по-натам във времето, ще е по-добре, за да я изкарат доста по-спокойно", посочват експертите на пресконференция в петък.

"Клиничните изследвания показват, че коронавирусът е много по-агресивен към бременни жени. По-рано сериозното му влияние върху тях се наблюдаваше към края на бременността, но в момента по-скоро около второто тримесечие, дори първото".

Това вероятно се дължи на новия щам на вируса, за който се твърди, че е супер заразен.


46
Още от Русия
Ваксинационен туризъм: Агенции предлагат имунизация в Москва за 1999 евро
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 седмици
Тогава ще отложа действията си върху Ташунковица.
23
0
 
2
 
! Отговори
Гггг преди 4 седмици
Това е целта на световните режисьори - да намалят населението. Те самите нито се ограничават да създават деца, нито децата им учат дистанционно.
22
0
 
1
 
! Отговори
Да преди 4 седмици
Някой раждат на 13-14 години, изобщо не чакат до 30.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Добре де, а ако пандемията продължи 10 години?! 10 години деца ли няма да се раждат. И без това масово раждаме на 30+. Да го отложим за 45 ли?
20
1
 
5
 
! Отговори
Ник преди 4 седмици
не искат повече деца. искат ви мъртви веднага или с кратко отложено действие като програмирано автоимунно изпукване., или поне стерилни. стерилизирани с ГМО ваксини, "имунизирани " и с белтъчна резистентност към развиване на плацента и т.н. подробности. кога ще има линчув***ни подставени лица, тероризиращи населението с абсурдни мерки и теглилки?
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вече всичко излиза на бял свят!

Редуциране на световното население!

Толкоз за “конспиративните”теории, които уж не съществуват!
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хе-хе, тук и думичката м.од.ератор е забранена! Уникално! Браво, демократи, свободата на словото преди всичко, нали така?
17
3
 
10
 
! Отговори
Bg izmet преди 4 седмици
НАГЛИЯ ШОП ЗАПОВЯДА САМО РОМИТЕ ДА РАЖДАТ И СЕ РАЗМНОЖАВАТ.САМО ЛИНЧ.
16
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нищо свято не оставиха. Посегнаха на всичко човешко изконно - семейство, родители, деца...права, свободи, право да си жив и здрав. В името на световното господство на една група са_танисти и елитарни пси_хопати, купили всички правителства.
15
2
 
5
 
! Отговори
Бил Гатес преди 4 седмици
До Абе..бил гатес

Аз говорех за лекциите на Бил Гейтс в TED 2016 където той разви теорията си за вирусните пандемии и ограничаване на населението ... ама ти като не си чувал за това , нормално е да го свързваш с Тръмп дето станал президент ... с външна намеса.
п.с. Да говорим за това тогава . През 2018г. Сенатската комисия излезе с официален доклад който потвърди руската хакерска намеса в Избори 2016г. на САЩ.
Отдавна е официален и все още се намира на сайта на правителството.

Check This Out!
14
4
 
2
 
! Отговори
Абе..бил гатес преди 4 седмици
Ти нормален ли си? 2016 Тръмп спечели с...външна намеса. Остави Гатес и другите и виж кой забогатя най-много...Тръмп. Ама добре,че го натириха, щото какво можеше още да се случи...един Господ знае.
13
0
 
22
 
! Отговори
Bili преди 4 седмици
вече става смешно...

ще предлагат може би да ваксинират хората срещу забременяване...?...за сигурността на неродените бебета...
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
По тъпо нещо бе бях чувал
11
3
 
29
 
! Отговори
Бил Гатес преди 4 седмици
Леко и неусетно планът върви... по план .

Аз тези неща съм ви ги говорил още през 2016г. - Първо вирус. Леко подгряване за създаване на паника с помоща на медиите . Заключване на простолюдието по домовете им . Ваксиниране ... със тромбози . Малкия бизнес умира . Богатите - по богати... Бедните - да го ду** . Ограничаване на раждаемоста . Нов вирус / щам . Още повече паника . Тотална изолация. Още по ограничена раждаемост. Концлагери за недоволните ...

План - "Стадото в кошарата" действа.
10
3
 
45
 
! Отговори
Поклонник на елита преди 4 седмици
Не раждайте, избийте възрастните, не излизайте навън, ваксинирайте се през 6 месеца! СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ! Щом елитите го искат веднага го правя!
Aбе, я си eбeтe майката!!!
9
0
 
20
 
! Отговори
ВАЙ ВАЙ преди 4 седмици
И какво след 7 години няма да има 1 клас или след 15 годинки 8 клас, какво правим после ЦИРКДЖИИ. КОЙ не скача е .....
8
21
 
5
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 4 седмици
Кой щял да ги лиши от човешки права?! Ми имайте си човешките права, плодете се, ама не чакайте чуждите хора да ви лекуват и хранят децата.(като едни швеци). Оправяйте се сами, и имайте ако щете и по 50 деца.
7
4
 
39
 
! Отговори
dd преди 4 седмици
Работата ще се изясни лека=полека. Дистанция, ваксинация. без много контакти ит.н.
ДЕПОПУЛАЦИЯ?
6
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Братят китайци бяха категорични още февруари 2020, че бременните лесно минават ковид и няма опасност на децата. В Бг имаме случаи на починали бременни познайте защо - лекарски грешки и тотално спиране на цяллото здравеопазване за всичко различнио от ковид. Нищо не се лекува, хората не се преглеждат и са оставени на съдбата.. само велик положителен тест за ковид ви отрежда 2 пъти по 5 мин лекарско внимание на ден в болнична обстановка. Геноцид!
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Експерти ,математици ,политолози професори ,доценти ,телевизии медии платени са платени да налагат терор на хората ,духате супата