Вучич: Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия

Било му смешно като чуе, че малка България блокира Македония
2 юни 2021 12:43, Нели Христова
122
Вучич: Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия
Снимка: БГНЕС

Президентът на Сърбия Александър Вучич казва, че Западът му оказва натиск да признае Косово и знае, че ако го направи, ще го обявят за визионер, но накрая ще свърши като премиера на Република Северна Македония Зоран Заев, който смени името на страната си с Преспанския договор, но не получи нищо от ЕС, пише македонският сайт "Нетпрес", като цитира телевизионно интервю на президента.

"Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия и това не е далеч от истината. Ще ви говорят, че най-модерните политици са онези, които приемат независимостта на Косово, а Сърбия не получава нищо. Или да ме представят добре по вестниците и да свърша като Зоран Заев с историята с Преспанския договор. Човекът не знае какво да прави със себе си, тъй като не искат да започнат присъединителни преговори с него. И аз не знам защо", е цитиран да казва Вучич.

Сръбският президент добавя, че винаги му е смешно когато чуе, че малка страна като България блокира Македония за ЕС, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
33
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Вучич - последният руски клоун на Балканите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Подариха му 10 танка от времето на Наполеон и се наака от хвалба :)))))))))))))))))))))))))))
67
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
смешно му е то... Ама ако му спрем газта няма да му е много смешно на палячото!
66
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така Ви се пада Вучич създадохте бюрм за да разрушите България, но накрая вие ще бъдете разрушени от Косово.
65
3
 
19
 
! Отговори
КрумСтрашни преди 2 години
Ами да блокираме и Сърбежите най-добре
64
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези отдавна изтекоха в канала за да им обръща някой внимание.
63
3
 
24
 
! Отговори
хронолога преди 2 години
Не знам дали знаете, ама тея палячовци си мислят, че са по-стари и от нас, заради някъв надпис на гръцки на персийска колона от преди н.е. за "царя на сърбите". С глас съм се смял докато четох тоя цирк. Ама си вярват, да знаете с кого си имаме работа. Ако има по-лесен за промиване македонския мозък, е ТЕ тава е.
62
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иска да каже малки в ЕУ. Ако си мислите че България е решила да вдигне вето на своя глава, много бъркате. Лицемерието на големите членки е огромно. Това се казва в текста в Нетпрес.
61
1
 
25
 
! Отговори
Констатнин Велики преди 2 години
Смешно му е на Вучич за /малка/ България, щото България никога не е била малка-даже сега! Той знае,че малка е била първата им държавица Рашка-8-9 век и то благодарение на тогавашната Българска Империя. И те имат империя-Душановото царство само 25 години от 1346 до 1371 в което Българите са били към 60%.Негова царица, майка и съуправителка на следващия и последен цар е Елена Българска.
60
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия тиняци неземни сърбите да мълчат, да изпълняват и да не се обаждат, когато не ги питат. За *** не стават.
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От казаното значи,че и големи държави блокират РСМ за ЕС както и Вучич симпатизант на блока ЕАС на които не им се изпуска РСМ да е в ЕС и от туй по-малка от малка Р.България РСМ,която има само север се репчи на РБ,а на по северната РСърбията не защото те са и юга за съюза.
58
4
 
2
 
! Отговори
бе тоз пък преди 2 години
Въпроса за Тиквун и безплатни потоци е ясен. Човека са опита на 3 стола да седи и резултата го видяхме. За лихвите отатъка питай китайците, дали има останал квадратен сантиметър със сръбска собственост?
57
20
 
5
 
! Отговори
bar преди 2 години
Между Другото, Вучич е един от малкото Сърби, с които България може да се разбере. Не го плюйте много, щото скоро България и Сърбия ще бъдат в много добри отношения. Да си знаете! Проблема с Македония ще се реши най-добре чрез Сърбия. Запомнете го!
56
3
 
8
 
! Отговори
мале мале преди 2 години
Тоз какви ла*на си сервира сам. Още не е осъзнал. Напълни гащите, нашия летец като ходи за 24ти на паметника в Западните Покрайнини. И дава вече гепи с две ръце в Инстаграма, щото знае кво е НАТО-вски пилот, цялото му поколение знае и не иска да си спомня.
55
0
 
26
 
! Отговори
Ха, България била преди 2 години
малка!? Този да не е пиян, България е по голяма от Сърбия! Да си трай, защото и те ще се молят един ден.
54
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плювайте Вучич, ама Тик-вата му построи безплатно турски поток. Кой е тъпия сега?
53
3
 
15
 
! Отговори
Да-а-а-а-а ! преди 2 години
ЗАЩОТО "ГОЛЯМА" СЪРБИЯ СЕ НАСЛАЖДАВА НА ГАДНИТЕ СИ НОМЕРА ОТ ГОДИНИ ! *** !
52
2
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен51Вярно ли бе?! ха-ха-ха...Гледай ги как са се изложили, значи - ми да пишат до Черно море, значи, че на всички да е ясно. Така само р.Искър - кой ти знае къде е река Искър?... много неясно, значи...Прости са сърбите, но мисля че са кукли на конци на гърци и други бивши авторитети, не осъзнаващи, че нещата се променят защото Истината работи - което не е твое от Бога, ще го загубиш, нема начин...И,,,не помагат никакви манипулации, лъжи и плачове...Бог си е Бог! Затова и той е Бог...
51
2
 
26
 
! Отговори
Звучи добре! преди 2 години
Малка България блокира Северомакедонската империя за ЕС! Ако трябва ще блокираме и югославия за ЕС!
50
3
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Вучееее, даже Милошевич си седна на ГЗ и не влезе Югоармията в Македония, когато 1991г. му казаха, че ако го направи, Българската армия ще влезе в Сърбия. Прависи си сметката хубаво, да не ядете пак дървото накрая.
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диана, много детско мислене имаш. Един хайдутин според теб променил мнението и имперските амбиции на най-голямата държава. Ахахахаааааа... Тия приказки за християни и братски християнски простотии са за замазване очите на простолюдието.