Кметът на Отава: Протестиращите контролират ситуацията

Те са по-многобройни от полицаите, призна Джим Уотсън
140
Кметът на Отава: Протестиращите контролират ситуацията
Снимка: БГНЕС

Протестиращите в канадската столица Отава контролират ситуацията в града и са по-многобройни от полицаите, призна кметът на града Джим Уотсън.

Десети ден центърът на Отава е парализиран от протеста на шофьорите на камиони, наречен "Конвой на свободата", срещу задължителната ваксинация, което прерасна в движение против Covid ограниченията, съобщава БНР.

Според "Ройтерс" демонстранти развяват нацистки флагове или знамена на Конфедерацията. Някои казват, че искат разпускане на канадското правителство.

Срещу четирима души са повдигнати обвинения за прояви на омраза и заплаха срещу публични фигури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
43
 
! Отговори
Добрев преди 2 години
Да,в Канада тече огромно протестно движение срещу Ковид-мерките и все повече проте стиращи се включват в това движение,което,за жалост ИЗОБЩО НЕ СЕ ОТРАЗЯВА в на шите медии,докато там кандците поставят своего рода рекорди по стоицизъм и зазгриже ност за шофьорите и другите участници-безплатно ГРАЖДАНИТЕ РАЗДАВАТ ХРАНИ,ГО РИВО,подслон за шофьорите,но това Е ТАБУ за нашите ' ДОБЛЕСТНИ И ЧЕСТНИ " ме дии,за които е по-важно,че за юбилея на английската кралица са объркали надписа на сервизи ?!
34
3
 
46
 
! Отговори
преди 2 години
Това не бяха ли онези малобройните дето уж били такива и онакива ...Дето не трябвало да им се обръща винимание щото били лоши ?Онези същите за които медиите като цяло не искат да пишат.
33
4
 
8
 
! Отговори
До друг лекар преди 2 години
Ами честито! Пожелаваме ти успех в новия живот! Би ли бил така любезен да ни оставиш да мислим, каквото желаем и да се оправяме в нашите животи, както намерим за добре?
32
8
 
8
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Друг лекар, ами успех, аз останах тук, преборих системата и ходя в западна Европа да си харча парите
31
26
 
8
 
! Отговори
Друг лекар преди 2 години
Ей, много си се издигнал, няма що! Честито! Аз съм лекар-специалист в северна Европа. И с други колеги тук ви се чудим на манталитета. И благославям деня, в който напуснах България преди 14 години.
30
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трюдо са го дали на химическо. Не могат иначе да почистят кафявото.
29
7
 
21
 
! Отговори
Daa преди 2 години
Това е една добра новина
28
4
 
31
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Киро да се свърже с Трюдо по Гриндъра и предложи помощ! Може да прати Ленчето с кремчето да преджоби протестиращите. Като останат без пари и ще си тръгнат.
27
11
 
4
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Друг лекар, абе, не че се хваля, ама съм доста добър, щом съм се откъснал от здравната каса и работя на частно! А ти какъв си бе мишок
26
6
 
44
 
! Отговори
Забележете преди 2 години
тона - говорят за собствения си народ като за врагове и престъпници !!! Ето това са слугите на евреиския нов световен ред !!! Ето това са лугите на евреиските фарма монополи !!!
25
6
 
55
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Нещо КОВИД фашизма в Канада не се получи.Браво на канадците.Трюдо да си взема нова карантина и да скатава.
24
4
 
64
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 2 години
на Минус 30 Градуса по Целзии, Канадците са на Улиците, а Барба Ганиос е Доволен, на Плюс 6, Плюска пред Монитора и Коментира Хора с Напреднало Демократично Мислене, готови да Замръзнат Живи за Свободата си! Истински Герой са Канадските Протестиращи!!
23
4
 
8
 
! Отговори
Друг лекар преди 2 години
Ти какъв лекар си, бе! Самозванец! Я недей да срамиш съсловието!
22
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айсе скоро и Вашингтон...
21
5
 
6
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Интернет Конспиратор, споко бе пич! И на тая система ще и намерим цаката, па и знаеш, срещу кешовица може да си изкараш, какъвто искаш документ
20
7
 
35
 
! Отговори
Горд Бял Мъж Расист преди 2 години
Братя и Сестри, Време е да Смачкаме Комунистите Веднъж и Завинаги, след което да Прочистим Държавите си и се Спасим от Инфлационното Лихварство на ЮдеюСемитите!
19
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Канадците вече се освободиха и си върнаха държавата, а вие стойте и търпете премиера ви Дънди Прешъс да ви баламосва.
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ам' да си вардят синагогите...?
17
6
 
44
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
Офчъици вижте Новата Корица на Списание "НюзУик" - Заглавия "Вирус Завинаги", Изображение - ЗаГолено Рамо с БезБрой Лепенки и на Лепенките Пише Делта, Омикрон, Бустер 1000 и т.н. Това ви Чака - ДоЖивотен Абонамент към ФармаМафията, докато Химията им ви Убие. Ако нямате Химия - няма Работа, няма Самолет, няма Влак, няма Преминаване на Граници и т.н. Желязната Завеса по Време на СССР-Ряпа да Яде, тогава поне можеше да Избягаш в САЩ,а сета Затвора е Глобален- няма Къде да се скриеш! Затворници сме!
16
5
 
22
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
24, давали са свастики, свастиката винаги е била за късмет и просперитет, свастика задължително се вплита в българските килими дори