Складовете за горива - пълни, нямало да ходим пеша

Цените са устойчиво под 3 лева
78
Складовете за горива - пълни, нямало да ходим пеша
Снимка: БГНЕС

Ситуацията снощи си я създадохме сами. Без проблем влязохме в ситуация без аналог в последните, може би, 15 години. Според слухове и предадено по агенция „Една жена каза“ населението започна да зарежда истерично.“ Това заяви пред БНР Живодар Терзиев, председател на Българската петролна и газова асоциация (БПГА).

Още по темата

За няколко часа са били продадени горива, колкото се продават от една бензиностанция за седмица, стана ясно от казаното от Терзиев.

Цената от 3 лева не е масова и обективно проявена, както се тиражираше в някои сайтове, категоричен е Живодар Терзиев, който даде примери от обиколени от него обекти в Стара Загора.

„Цените са устойчиво под 3 лева. Да, има 2.70-2.80, има цени близо до 2.90, но в никакъв случай цената от 3 лева не е масова.“

Пеша няма да ходим, увери Живодар Терзиев.

„Рафинерията е натоварена доволно добре. Производството върви. Складовете са пълни“, каза той.

По-големите складове в страната днес ще отворят извънредно, уточни председателят на Българската петролна и газова асоциация и призова да се внимава с презапасяването заради пожарната безопасност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: горива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
18
 
! Отговори
Бай Хикс преди 2 години
Зареждайте, българи! Тоалетна хартия да си заредите също! Страхът и алчността движат света! Нали и утре ще докарат гориво на същата ВИСОКА цена. Един резервоар ви оправи хала! Мислете, бе, европейски граждани!
44
0
 
12
 
! Отговори
Един преди 2 години
Аз олигарх и мисирка не съм ги виждал да ходят пеша!А какво да кажем ние с гайдите!?
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То гориво ще има, но на цени над 3 лв. Може да се цели това нещо да се приеме като естествено за да няма протести. Спокойно горивото може да е по евтино, стига да искат петролопроизводителите, но има едно човешко качество, което няма да изчезне - алчността. Може и трета световна да избухне, но това не им дреме, стига да гледат в сметките си много цифри. Това важи основно и за САЩ. Които са толкова загрижени, но не искат да свалят цената. Ако търсят някакъв реален ефект срещу Русия, е това е един
42
3
 
16
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Да се потърси отговорност на тези които предизвикаха тази истерия сред хората.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цвета Караянчева пророчески го каза - Ходи пеш, бе
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петролът през 2008г. беше 150 долара. Това са някакви спекули с горивата. Всичко ще мине. Не изпадайте в паника.
39
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Известно време петролът ще е 120 -150 долара за барел. След това пазарът ще откаже следващ опит за вдигане. Таванът на бензина в България е 3,50 - 3,70 лв. След това пазарът ще рухне. Ще търпим щети от международната ситуация, но чак такива драми като през 90-те г. няма как да ни споходят. Харча около 120 лева на месец бензин. Мога да си позволя и 250 лева и най-малко за ситуацията мога да обвинявам правителството. Тук мрънкаме, а на 500 км има война, по-страшна от всяка скъпотия.
38
0
 
15
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Снощи за да заредят за 20 лева чаках един два часа който пълнеше туби и всевъзможни шишета...напълни до тавана един очукан джип!Абе ненормална работа!
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е цената на тоалетната хартия в момента? Братя, има ли по магазините папир за голЕма нужда или свърши?
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нефтът в момента - $116,35. Фючърсите за май - $119,7.
35
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това беше хибридна атака. Познайте от кого. И 5 лева да стане бензина пак ще си карам колата.
34
5
 
17
 
! Отговори
нЕкой сий преди 2 години
Снощи по бензиностанциите паднаха много наши жертви на хибридната война. *** направиха своя удар върху гърба на слабограмотните бг индивиди, вярващи на проруски апокалипточни писания в интернет ;)
33
4
 
22
 
! Отговори
АСО преди 2 години
Гориво може и да има, ама пари нема...
32
4
 
8
 
! Отговори
Христо Стоичков преди 2 години
Който има пара кара кола, който няма пара ходи пеш!
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сорт брент стигна 120 долара за барел. Цените просто излитат неудържимо. Не знам как и къде ще ходим. Предстои да видим.
30
6
 
26
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Пълен хаос и анархия!Никакъв контрол!Спекулантите бензинджии сами пускат слуховете и за няколко часа направиха огромни печалби!Държава няма!Само здрава диктаторска путинова ръка трябва тука!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе, кво. Пеша е по-здравословно.
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най ме е страх като ми кажат, че няма страшно. Приказват, че руските танкове спрели, защото нямало гориво. Пък ние зареждаме от руснаците, но им налагаме санкции. Представям си, че сме им първи приоритет да не останем без гориво. Въобще ... няма страшно. Вервайте ми.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имат пари хората масово се карат коли около и над 30 40000 , че 30лв бензин не могат да си позволят ли ,или са с фалшив стандарт за пред хората а броят стотинките
26
1
 
22
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Само в България има данък на данъка.В цената на горивото е включен акцизен данък и после е обложен с данък ддс.Всички крадци управлявали ни до момента се правят на ударени за това нарушение защото то пълни хазната.А хазната знаем кой я краде.Честит празник!