Пак спипаха дрогирани зад волана, 11 за деня

28 души са шофирали след употреба на алкохол
18
Пак спипаха дрогирани зад волана, 11 за деня
Снимка: БГНЕС

В рамките на изминалия ден са установени общо 28 водачи, качили се зад волана след употреба на алкохол – 17 от тях са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 11 - с над 1,2 на 1000, а петима са отказали тест. Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират 11 души, други шестима, спрени за проверка, са отказали да бъдат тествани.

8713 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата.

Извършен е контрол на 11748 водачи и пътници. До момента са съставени 2327 фиша и 708 акта за установени административни нарушения.
Акцент в акцията е недопускане на управление от водачи, употребили алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози, както и управление на МПС от неправоспособни шофьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: алкохолнаркотици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
До #14 преди 1 година
Отдел "наркотици" откраднаха дрогата! Правовата държава (мафията си има държава)
13
0
 
1
 
! Отговори
M преди 1 година
Що тестват и пътуващите?
12
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До шофьорчи...гледал си "Кражбата на проверка" на "Ванката"..
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С куките няма оправия, хем ти продават дрога, хем те глобяват, че я ползваш. Аман от лицемери.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А дрогата, другарю Рашков, къде я дават?
9
3
 
5
 
! Отговори
шофьорчи преди 1 година
Карам си аз сл надрутан и пиян с 200 по пътя, некви куки ме спряха, аз спрях 500 след патрулката, веднага се прехвърлих на задната седалка и оставих шофьорската врата отворена. Беше сумрак вече. Като дойдоха куките, аз казах че шофьора е избягал, а аз съм стопаджия. Колата и без това е на приятел. Ония се видеха в чудо какво да ме правят.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво означава, че били отказали да бъдат тествани? Какви са тези права? Щом те спират за проверка от полицията, ако трябва и гол ще се съблечеш. Пиян и дрогиран на кирка и имал права!
7
0
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Лютви Местан уби дете, надрусан бо клиу к уби Милен Цветков, друг един с протекции от МВР наскоро смачка две млади жени на тротоара .... - тия шапкари отчитат дейност. Съвест нямате ли, г-да униформени?
6
0
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Тази статистика просто показва колко десетилетия МВР е абдикирало от задълженията си! Започнало е от 2-3 такива, те са се похвалили и се е разраснало до към милион! Такива количества пияни и дрогирани не стават за месец, два! Това са десетилетия наслагване, разрастване и сега като направиха проверка и лъсна истината! Че десетилетия в МВР са взимали заплати за да чоплят сенки и да гледат как камерата работи!
5
2
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Наркоманите и пияните зад волана да ги таковат, ама яко!!! Финансово и физически :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера ме спряха препушил на кокал, опитаха се да ме глобят, ама на време се усетих, че не съм шофьора, хахаха. Хайде куки, мачкайте надрусалщите, искам да думнете всички дроги и пиянки, ако можете да вземете и книжките на някой богаташ още по-добре, мачкайте изметТа по улиците без значение от социалния им статут!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради тези дрогирани не нямат време да ловят истинските престъпници с маски в лидъл. Проблем.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настанаха лоши времена за наркоманите зад волана...
1
0
 
14
 
! Отговори
Странно преди 1 година
От една седмица много народ взе да се дрогира.