Тръмп: При Байдън ситуацията в Украйна ще се влоши

Заради действията на САЩ може да се стигне до ядрена война
32
Тръмп: При Байдън ситуацията в Украйна ще се влоши
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Бившият президент на САЩ смята администрацията на държавния глава за отговорна за рекордната инфлация, спада на фондовите пазари, повишаването на цените на енергията и загубата на енергийна независимост.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че ситуацията в Украйна само ще се влошава при управлението на сегашния лидер Джо Байдън. Републиканецът изрази това мнение, докато говореше на митинг в Уокеша, Уисконсин, в петък пред свои поддръжници.

Тръмп отново се нахвърли върху демократа Байдън, обвинявайки неговата администрация за рекордната инфлация, спада на фондовите пазари, повишаването на цените на енергията и загубата на енергийната независимост на САЩ. "Ние сме страната, която се предаде в Афганистан, оставяйки след себе си мъртви войници, американски граждани и най-доброто военно оборудване в света на стойност 85 милиарда долара", заяви бившият американски президент, излъчен от Newsmax.

Според него Съединените щати са позволили на Русия да "опустоши Украйна", а ситуацията "само ще се влошава". "Това изобщо нямаше да се случи, ако аз бях ваш главнокомандващ. И това не се случи", отбелязва Тръмп.

По-рано бившият президент, коментирайки начина, по който администрацията на Байдън се справя със ситуацията в Украйна, изрази мнението, че конфликтът трябва да приключи със споразумение, а не да се изпращат милиони долари помощ на Киев. Освен това Тръмп твърди, че конфликтът в Украйна може да доведе до трета световна война заради действията на САЩ. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Интересното е че колкото повече украинците губят толкова по големи глупости дрънкат техните ***! Разберете хора украинците бягат толкова бързо , че руската войска едвам ги стига! Истината е , че след бахмут идва равна и открита степ и няма села, където укрофашагите да се крият! Ду......е да им яко!!!
25
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Под влошаване на ситуацията в Украйна Тръмп разбира че приятелят му Путин ще яде хурката.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При Тръмп война нямаше да има.
23
3
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ОЩЕ КОГАТО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ И ЗАСТАНА ПРЕЗИДЕНТ БАЙДЪНЧО , ВЪПРОСА , СЛЕД СПИРАНЕ НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИ ОТ ТРЪМП , БЕШЕ : ТОЗИ , НЕ ДАЛИ ,А КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ВОЙНА ??? СЛЕД УКРАЙНА , ОНЗИ ДЕН ОПИТА С КОСОВО - СЪРБИЯ , И И ИЗПРАТИ ПО СТАРАТА СИ СЕСТРА ДА ПРЕДИЗВИКА КИТАЙ !!! ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ПОДОБАВАЩ УРОК !!!
22
3
 
7
 
! Отговори
трумбони преди 1 година
истинският виновник за войните в сирия и украйна - през неговото управление *** беше изпуснат да прави каквото си иска а тоя *** тръмб дори му се кефеше колко брилятни ходове е направил.
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво споразумение говири? Руснаците казват- ще седнем на масата за преговори, когато украинците сложат оръжие и признаят донецк луганск и киев за руски територии. Няма за какво да се преговаря
20
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп, който караше американците да пият белина срещу ковид и Путин, който канеше западни лидери на 8 метрова маса без да се здрависа с тях... Абсолютни нeнopмалници...
19
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп е възможно най-смешния президент на САЩ, а Путин най-жалкия и пpocт ръководител в цялата история на Русия...
18
6
 
31
 
! Отговори
История преди 1 година
Тръмп и Кенеди - единствените истински американски президенти,които са мислели за народа. Кенеди за това си плати и цялото му семейство също, успех Дони, мачкай леволиберастията!
17
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп е възможно най-смешния президент на САЩ, който са имали. Положението в Украйна може да се влоши преди всичко за руската "армия"...
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарциса си е нарцис. Той не работи за другите, работи само за себе си.
15
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
май и на тебе ще пратя идил
14
9
 
35
 
! Отговори
м/у другото преди 1 година
За последните 30 години Тръмп е единствения президент на САЩ който не започна нова война - от Джордж Буш първи до сега.
13
10
 
28
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Тръмп е истински политик и знае какво да каже винаги така че да запази интереса си. Това е единственият президент на САЩ който стопли отношенията с Северна Корея, Русия и Индия едновременно
12
31
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 година
Тоя е като наши Боко - мисли си и се надява , че някога ще се върне на власт !! Надай се ....!
11
39
 
6
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Каква ситуация,Русия вече загуби войната. А за ядрена война Русия няма възможностите на САЩ и американците ще я унищожат за часове.
10
2
 
27
 
! Отговори
Един преди 1 година
Бай дън е само една кукла на конци дърпани от капитала!Даже е една безгласна мумия само!
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е тая коса на снимката ахахахах
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Тръвп ще гласувате американците с бг произход.
7
22
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
И Тръмпи като Баце точи лиги да се връща на бял кон. Но нито единият, нито другият ще успеят!