Родителите на убития Ангел: Няма живот за нас

Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за убиеца
34
Родителите на убития Ангел: Няма живот за нас
Снимка: БГНЕС

21-годишният им син беше намушкан от 18-годишен негов съгражданин

"Как ще живеем? Няма живот след това нещо", кова казват родителите на 21-годишния Ангел, който беше намушкан смъртоносно от своя 18-годишен съгражданин Никола Райчев.

Трагедията се разигра в петък вечер. Извършителят беше издирван в няколко района на България, след като избяга от местопрестъплението и се опита да се укрие. Той беше арестуван на жп гарата в София.

Още по темата
Окръжната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинение за умишлено убийство срещу Райчев, след като бе задържан в събота вечерта за срок до 72 часа.

Очаква се Окръжната прокуратура в Пазарджик да поиска постоянното му задържане.

"От полицията никой още не ни се е обадил, сигурно работят още. Знам, че във фаталния петък синът ни е намушкан смъртоносно от професионален убиец, по думите на шофьора на линейката, който видях случайно в събота в болницата", разказа бащата пред Нова тв.

По думите му синът му и момичето, с което бил, се познавали от около седмица. Не знае дали изобщо са били гаджета.

"Това момче е дошло, сдърпали са се, тръгнал си е, на 10 метра го е намушкал, първо в гърба, после в корема", заяви родителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: убийствоПазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дали ако се завърнат Крумовите закони , нещата не биха тръгнали в по добра посока. Би трябвало да си заплатиш това което си сторил. Както страдат тези родители ,така би трябвало да страдат и родителите на Убиеца.
6
4
 
27
 
! Отговори
Каква държава ?! преди 7 месеца
Тук е само територия - племето разби старата държава.
5
0
 
58
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 месеца
До Анонимен 5 Не е професионален , но е убиец.До живот в затвора. Такива трябва да си изолират от обществото завинаги.
4
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега някой ловък адвокат ще успее да му намали присъдата и ще му издейства задължително лечение. Съдът ще се смили, защото убиецът е все още тийнейджър и след няколко години ще го видим пак да вилнее на свобода. Нещо много, ама много не е наред в нашата държава.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Професионален убиец" ли? Не знам защо го е определил така, според мен този 18-годишен не е добре с главата и сигурно това отдавна е било забелязано от околните, но не са взели мерки. Това е моето мнение. За съжаление, не са един и два случаите, при които е ясно, че даден човек рано или късно ще направи нещо ужасно, но нито близките му, нито съответните официални органи се задействат преди да се случи трагедия, а тогава вече е късно.
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как пък един път не намушкаха и не убиха отрочето на някой съдия, прокурор. Дали тогава присъдата за убийство щеше да е 3 г. условно
1
3
 
23
 
! Отговори
ля ля преди 7 месеца
Все по лошо ще става!!