Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене

Домашният любимец също е наранен
8 фев 2024 10:43, Петър Бойчев
284
Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене
Снимка Фейсбук

Жена е била пребита на улицата от собственик на заведение, докато тя разхождала кучето си в близост. Побоят бил сериозен - с дървен прът с метален накрайник. Ирена Йорданова е с разбита глава, но успява да стигне до Военна болница за пърпва помощ, съобщи NOVA.

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайната си разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката на метла, защото то било препикало входа. От ударите животното е с контузен гръбначен стълб и в момента е с ограничени движения.

Ирена дръпнала настрана кучето си, но мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка. Ирена Йорданова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пицарията винаги е пълна, така че негативните отзиви са сигурно от единици хора. Също така едва ли скоро ще фалира, защото е единственото читаво заведение в района. И да, това е заведение за хранене, не е кучешка тоалетна и тази жена е трябвало да съобрази. Да не говоря, че заради такива като нея, от същата тази страна на пицарията където минаваме с детето всяка сутрин за училище, е изобилно от кучешки бомбички всякакви разцветки и размери.
188
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая да си изпере шушляка и обратно на село!
187
2
 
2
 
! Отговори
ясно е преди 2 месеца
Ако имаше строг контрол и солени глоби кучето на тази госпожа нямаше да се изпикае на входа на пицарията .Какво остава на собственика?Трябва всеки ден да им чисти да не говорим кой ще мине през опикано да влезе в заведението му да се храни и пие кафе в изпарения на кучешка урина?Като не се спазват разпоредбите от кучкарите и държавата не реагира ще има саморазправи.
186
0
 
1
 
! Отговори
Holms преди 2 месеца
До УОТСЪН: Да прав си, око за око, зъб за зъб
185
0
 
5
 
! Отговори
УОТСЪН преди 2 месеца
Не е трябвало да ги бие а да отиде и да се изпикае пред вратата на дамата.
184
1
 
2
 
! Отговори
Holms преди 2 месеца
Уотсън, тия диваци сигурно и мене ще пребият ако им припикая вратата.
183
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България е на първо място по заболели от кучешка тения.Питайте някой ,който е преживял 7 операции и ще видите за какво иде реч!Много от собствениците разрешеват кучетата им да общуват с уличните.Да не говорим за кукувиците,които ги хранят и им осигуряват комфорт да се размножават.Някой има финансов интерес от уличните,затова е такава неистова защита.Кучетата станаха по важни от децата.
182
3
 
3
 
! Отговори
до 183 преди 2 месеца
Селянино,отивай на двора си и там песа ти да *** и опикава и в чинията ти!Утре си купи пица от място опикано от куче.
181
0
 
4
 
! Отговори
Тука е така преди 2 месеца
Където няма правила - има самоуправство.
180
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До гуша ни дойде от тези кучкари!Домашните им любимци опикават асансьори,входове,леки автомобили.Кучешки *** навсякъде.Не съм видяла собственик на куче с торбичка и лопатка.Ако кучето е на каишка заемат целия тротоат и се принуждаваме да слезем на пътното платно.Грам не съжалявам тази!Това е обект за хранене и съм сигурна,че не го прави за първи път!!
179
8
 
16
 
! Отговори
ИВАН преди 2 месеца
София се превърнала в кучешка тоалетна, 90% от кучкарите са хора безпардони с ментални проблеми бият, командват и тормозят кучета за да бъдат с тях в апартамент. Без значение че вдигат шум и опикават и о... всичко. Няма никакъв контрол. Пълен ............
178
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз като жена много внимавам дали да направя забележка на някой мъж ,че кучето му ми пикае на входа !! Тази явно се е смятала за безсмъртна - сигурно е имало реплики от нейна страна ,че да я почне и нея!
177
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Писна ми от кучкари.
176
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интересно ако не беше жена, а някой мъж дали щеше да направи същото. Защото тази дръжка можеше да му влезе отзад
175
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жената да компенсира с пари собственика за поведението на питомеца си, а с парите собственикът ще си купува цигари следващите 5г в Централния Затвор.
174
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
15 години затвор за собственика.
173
10
 
34
 
! Отговори
Лесно преди 2 месеца
Ако искате да гледате куче в града - ще плащате солено това е ! Щом ние сме принудени да ви търпим миризмите и лая , ще плащате !!! Солени глоби и такси да се намерят за такива собственици.
172
6
 
20
 
! Отговори
Лесно преди 2 месеца
решението - Премиера изисква от мимистрите , те от структурите, те пък от изпълнителните звена - куче без надморник се глобява яко, куче което оставя биологичен *** без да се събере да се глобява солено, куче което след 22ч лае и събужда хората да се глобява, куче което не е с чип и не е ваксинирано да се глобява солено. Така в хазната ще влзиат бързо пари, а хората , ще се научат да спазват правилата, институции които не изпълняват да бъдат глобявани, уволнявани. Е лесно ли е ? лесно е !
171
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вчера точно зад блока ми, някакъв си разхождаше огромното куче без повод, и като му направих забележка ми се обясни ,че то било с всички ваксини!!!! Наглец!! Ми то като ме захапе и ми разкъса нещо ,много ми е зор ,че има всички ваксини!!! Освен това е пълно с бездомни котки - защо трябва да ги тормозят !!! И пикаят навсякъде...Само на урината ни липсва на всички красоти по жалките ни квартали!!!
170
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има закони за кучетата- на повод с каишка и да ходят в определени заграждения , където да се пускат без повод!! Освен това кучетата пикаят навсякъде между блоковите пространства и нахалните им стопани не се съобразяват изобщо къде им пикаят кучетата - пикочната киселина убива растенията - човек не може да си отгледа цветя пред блока и да си го направи хубав ,заради тези нахалници!!!