Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене

Домашният любимец също е наранен
8 фев 2024 10:43, Петър Бойчев
284
Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене
Снимка Фейсбук

Жена е била пребита на улицата от собственик на заведение, докато тя разхождала кучето си в близост. Побоят бил сериозен - с дървен прът с метален накрайник. Ирена Йорданова е с разбита глава, но успява да стигне до Военна болница за пърпва помощ, съобщи NOVA.

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайната си разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката на метла, защото то било препикало входа. От ударите животното е с контузен гръбначен стълб и в момента е с ограничени движения.

Ирена дръпнала настрана кучето си, но мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка. Ирена Йорданова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като четс коментарите на повечето имам чуството че става въпрос за някоя арабска страна ама от тия най долните. Някакъв си, ШЕФ на ресторант решил да раздава правосъдие и всичките вкупом скачат да го защитават че пребил жената? Честно, заслужаваме си съдбата, после се сърдим като ни наричат *** българите. Ужас
168
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Друг път няма да пикае!
167
12
 
46
 
! Отговори
Бойкот на ОLX преди 3 месеца
Кучкарите са по-нагли и безпардонни даже и от бакшишите...
166
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато в тая държава са се случили хубави неща, все са ме слушали какво да правят. Когато са се случили лоши неща, все са правили каквото сами си решат.
165
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Един ритник на кучето е бил достатъчен!
164
24
 
24
 
! Отговори
? преди 3 месеца
Е къв реалит бе , ако ше да е пикала и тя с кучерто , как ще обездвижиш животно и ше пребиеш жема със желязнодървен кол ... ти пещерен човек ли си , как може да зашитавате такова туземско поведение ???
163
20
 
18
 
! Отговори
: преди 3 месеца
За такова нападение в нормална съдебна система, това заведение се затваря и този влиза в дранголника за 20 годинки,в Шишистан -,условна.
162
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Държавата 33 години абдикирала от правомощията си. Хората са взели правосъдието в техни ръце. Още много интересни години ви чакат в България. Айде живи и здрави
161
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пицария Вики, Левски Г - прочетох и доста негативни ревюта за ресторанта. Въпросният собственик се държи грубо и с клиентите и е налитал на бой. Не е за първи път!
160
12
 
32
 
! Отговори
До до всички стопани преди 3 месеца
Предлагам да се обединим и задружно да им препикаем входните врати на всички стопани за които кучешкия живот е превъзхождащ човешкия. Нормални нужди са това какво толкова ще си изчистят ;)
159
3
 
15
 
! Отговори
свободен! преди 3 месеца
Свободно притежание на оръжие решава веднага подобни дилеми. Всеки трябва да има възможност да се защити., както намери за добре.Презумкцията за "превишена" отбрана е измислица на честните, почтени и справедливи съдии.
158
18
 
16
 
! Отговори
бай работник преди 3 месеца
Би било освежаващо 50 бона обезщетение за жената,и съдия изпълнител при смелчака. Ама надали.....
157
8
 
8
 
! Отговори
Най преди 3 месеца
Дивия народ от источна европа
156
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам за какви детски площадки и градинки бълнувате всички. Има си специални кучешки градинки, много стопани разхождат кучетата си там. А и от известно време виждам все по-малко кучета да са разхождани, преди имаше много повече като бройка и породи. На нас българите все ни е крив някой и гледаме да си го изкараме на по-слабите.Народ от опростачени индивиди без капка замисъл за бъдещето.
155
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стопани на кучета са супер нагли, но в случая и тоя на заведението е някакъв неандерталец. Който има куче би трябвало да се съобразява с другите, да си събира *** след него, да го разхожда където почти няма хора, а не на детски площадки и междублокови градинки. Това, че те обичат животното си не означава, че и другите са длъжни. Има много хора които ги е страх или просто не харесват кучета.
154
21
 
18
 
! Отговори
До всички стопани преди 3 месеца
Съветвам да се обединим и да отидем заедно до въпросната пицария, която е в квартал Левски Г и да смелим от бой мръсното изчадие, хора като този ще започнат да посягат и на деца!
153
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малий, представяте ли си в това кафене какво правят клиентите, които не могат да си платят? Или пък оспорват сметката?
152
17
 
14
 
! Отговори
Защо не кажете как преди 3 месеца
Въпросния изверг, собственика на заведението е налагал кучето по гърба с дръжката на метла и метален крайник. Кучето не може да се движи и е в лошо състояние!!!! Жената е минавала покрай заведението поради ремонт и не е могла да мине от другаде. Желателно е съд и затвор за собственика! А на жената пожелавам тя и кученцето й да са добре!
151
4
 
6
 
! Отговори
Бай Мо преди 3 месеца
Сложете 4-метрова мрежа с бодлива тел около София град и им гледайте сейра.
150
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо не харесвам хората! Голяма част не сме добри, злонамерени сме, завистливи, нагаждачи, подмазвачи, не се обичаме по между си, няма взаимно уважение, никой вече не си държи на думата, лъжци сме, страхливи сме, апатични сме, агресивни, глупави, манипулативни как очаквате да сме добри към кучетата, като сме добри към самите нас?