Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене

Домашният любимец също е наранен
8 фев 2024 10:43, Петър Бойчев
284
Жена бе пребита с дръжка на метла, кучето й препикавало кафене
Снимка Фейсбук

Жена е била пребита на улицата от собственик на заведение, докато тя разхождала кучето си в близост. Побоят бил сериозен - с дървен прът с метален накрайник. Ирена Йорданова е с разбита глава, но успява да стигне до Военна болница за пърпва помощ, съобщи NOVA.

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайната си разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката на метла, защото то било препикало входа. От ударите животното е с контузен гръбначен стълб и в момента е с ограничени движения.

Ирена дръпнала настрана кучето си, но мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка. Ирена Йорданова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АзДа напишат кое е заведението да знаем да не го посещаваме.
148
4
 
22
 
! Отговори
Защо мразим кучета преди 3 месеца
Пълно е с глудници по кварталите преди години глудница разкъса и уби възрастен професор в София. Работиш, учиш, гледаш семейство винаги си добър и накрая те изяждат уличните кучета на прехода на една поляна в столичната джунгла....
147
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До РашЧе то всички таксиджии пускат една вода в някой подлез ама никой не е тръгнал да ги бие. Не мога да разбера жената какво толкова е направила с това куче, че са я набили.
146
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ЛабрадорАз не съм наркоман или клошар но като няма обществени тоалетни къде да отида ако ми се ходи.
145
2
 
6
 
! Отговори
Изкуствен съдия преди 3 месеца
Глоба от 200 лв за жената и 6 месеца затвор и 5000 лв глоба за хотилиера.
144
17
 
5
 
! Отговори
Ангелите преди 3 месеца
Представете си свят в който няма кучета и други животни. Живеят само хора Аз лично бих си срязал вените! Добре, че ги има животните, когато видя куче се усмихвам и се чувствам щастлив! Кучетата и всички други животни са ангели, изключително добри същества, те виждат нашата аура и могат да общуват по телепатия.
143
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А този мъж сигурно само в обществените тоалетни е ходил по малка нужда.Жената не може нищо да направи като кучето и препикавало кафенето
142
9
 
6
 
! Отговори
Лабрадор преди 3 месеца
На кучета, животни, жени и като цяло на хора не се посяга! Как ти ще смееш да посягаш на жена!? София се напълни с много некачествен материал от дълбоките провинции, където още от малки са закърмени с идеята, че кучето е мръсно животно! Много често виждам напоследък, наркомани и клошари, които урунират на публични места, много рядко виждам екскременти от кучета, много от стопаните си чистят!
141
3
 
12
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Тоя шеф на заведение си е вкарал авто-гол. Да беше бил само жената как да е, но за кучето може и в затвора да влезе. СМЯТААААААЙ!!!
140
16
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Пожелавам на въпросния мутра *** да фалира, да му изпотрошат заведението, да му срежат ръцете и да го натикат в кучешка колиба. А до всички, които проявяват страшна омраза към кучета и други животни им пожелавам да се преродят в кучета за следващите няколко прераждания. Гадни злобни хора сте масово, абсолютни зверове! Животните са много по-добри от нас хората. Запомнете го!
139
2
 
9
 
! Отговори
лекуващ лекар преди 3 месеца
За съжаление все повече хора са за Карлуково . Или пък за някои изолирани места по света със строг режим.
138
3
 
19
 
! Отговори
Кучетата не трябва преди 3 месеца
Кучетата не трябва да пикаят навсякъде!Кучетатя нямат място на детските площадки! Не им е позволено да пикаят или да оставят изпражненията си там! Тази забрана е обозначена и с подходящи табели.Има и табели, поставени на някои поляни или паркове, които показват, че кучетата не се допускат и следователно нямат право да пикаят там!Освен това кучетата нямат право да пикаят до Обществени Сгради, спирки на трамваи, железопътни линии, метро, ​​автобуси.
137
12
 
10
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 месеца
При подобни случаи никакъв съд, а директно в трудов лагер за такива "хора" 10год. окован и само нощен труд по 12ч. Конфискация на кафенето му и това което притежава...
136
13
 
12
 
! Отговори
Куче Будист преди 3 месеца
За голямо съжаление голяма част от българското население все повече оскотява, оглупява и озлобява! Много лошо впечатление ми направиха доста от коментарите, които са явен показател за текущото духовно състояние и съзнание. Масово хората не обичат животни и съвсем открито проявяват своята омраза. Още дълги години ще има да изплащаме тежка карма за нашите злодеяния! За мен човек, който не обича животни е лош човек!!! Повече няма какво да се коментира
135
2
 
11
 
! Отговори
Хлое преди 3 месеца
В една цивилизована държава има правила и култура на поведение, според което твоите права се простират до правата на другия. Не трябва с поведението си да вредиш на другите хора. Отглеждането на кучето е отговорност на стопанина, който трябва да го контролира, да събира кучешките ***, да си научат кучетата да пикаят в банята.
134
6
 
11
 
! Отговори
Раш преди 3 месеца
Ами като няма ред, култура и правосъдие, хората взимат нещата в свои ръце.
133
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едно време ниой не разхождаше кучета. Кучетаа бяха три вида - такива, дето като се родят, ги закачахе на един исинджир и това беше, такива, котио бягаха из двора и такива, с които ходихме на лов.
132
4
 
20
 
! Отговори
Гняс и отврат преди 3 месеца
Кучкарите са много нагли и невъзпитани. През лятото едно куче ми се изпика на хавлията на плажа. А собственикът ме гледаше безучастно, сякаш нищо не е станало. Така вжнеше тази хавлия после, три пъти я прах и пак миришеше, накрая я хвърлих.
131
4
 
4
 
! Отговори
149 преди 3 месеца
Кое неолиберлано, ядящо тофу с хумус от мъх за закуска, ми наби минуса и по-важно - ЗАЩО? Да си каже, ако не го е страх.
130
2
 
17
 
! Отговори
1 преди 3 месеца
Проблема е в липсата на правов ред.Тотална липса на държавност. Преди години огромна немска овчарка нападна 4 год. ми син,пред очите на майка ми.Детето беше жестоко нахапано,а майка ми получи нервен срив.Кучкаря си грабнал кучето и без да помогне на пищящото и окървавено дете забягнал на село.След месец същото куче нападна друго дете и бащата преби кучкаря с метална тръба.И в двата случая МВР бяха уведомени,но не се мръднаха зад.ниците.Кучкарите трябва да си знаят че кучето им е техен проблем