ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша

Твърди се, че в него са участвали мигранти
8 мар 2024 15:03, Нели Христова
124
ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша
Снимка: Facebook

От ВМРО се обърнаха към СДВР с искане да бъде дадена информация за евентуално нападение над няколко младежи, извършено снощи около 19 часа в центъра на София.

"Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 г. след 19 ч. на бул. "Витоша" в София (пешеходната част) няколко млади мъже, видимо от арабски произход, нападат български граждани.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха вече дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този срамен договор България ще се превърне в гето, в което "партньорите" от ЕС ще ни връщат мигранти и то онези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. онези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че именно подобни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишаване на криминогенната обстановка", пишат в обръщението си от партията.

От ВМРО задават и въпрос към столичната полиция дали са регистрирали инцидента и има ли задържан за него.

По-късно от столичната полиция обявиха пред БНР, че не са получавали сигнал за побой, нанесен от мигранти над българи в центъра на София. До момента няма и образувано разследване по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А сега, пуснете още 100 статии за Путин, за Русия, за Зеленски за да отклоните вниманието от реалните проблеми. Както си пишете в къщи за/против Путин, така ще нахлуят тези арабски тълпи в дома ви и ще ви млатят с вашия лап-топ по главата.
49
9
 
3
 
! Отговори
Лекар преди 2 месеца
Честит ви Шенген, споко бе, самите тарамбуки си пишат във форумите да избягват България, че тука биели и ограбвали. Бързо ще се изнесат
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама то дори не е истински Шенген, пак ни изклатиха. Тоя сега се хвали какви огромни успехи бил постигнал :))) Успехите ще се усещат за поколенията назад. Оная социалната си го каза "работим много активно по демографския въпрос" :)))
47
9
 
7
 
! Отговори
Ъф! преди 2 месеца
Шкембе войводите се опитват да изплуват. Бачо Варели, ако още не си е вързал релсата на шията може и той да нададе глас. Ако са "Възраждане" да скочат - разбирам и подържам, но точно тези "продавачи на българсо гражданство" с кои очи въобще се показват?
46
2
 
19
 
! Отговори
Честит ви Шенген преди 2 месеца
Е, нарадвахте ли се на Шенгеня? Това е само началото. Сега ще има поне още 500 000 такива пръснати из цяла България - как ще ги спрат дъртите пенсии, след като с един шут ще им разбият вратите на къщите по селата и малките градчета? И как ще уплашат тия тълпи дебелите ни мързеливи полицаи? ТОВА Е КРАЯ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!
45
2
 
5
 
! Отговори
Лекар преди 2 месеца
Тия май бъркат България със западна Европа
44
5
 
5
 
! Отговори
bnoshipka преди 2 месеца
Ще ревте за нас...
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вече се зове на оръжие!
42
3
 
19
 
! Отговори
Прост преди 2 месеца
Спете бе затваряйте се по къщите иде новото Иго арабско сирийско палестинско. Трайкайте не ходете да протестирате пред Денков и парламента софийски тъпппа Ари.
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Виртуални ппдб бойци. Дано ви набарат един по един арабелите и да ви ощастливят. Нали това искахте
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали ще влизаме в ШЕнген.... какво очаквате да става? Искате шенген, но не искате араби ли?
39
0
 
10
 
! Отговори
Пепи преди 2 месеца
Нещо има гнило в цялата работа . Искат защита от полицията но няма сигнал . Значи полицаите да седят и да висят по форумите .
38
2
 
35
 
! Отговори
Там преди 2 месеца
Същото е и в Европа,властите и полиция крият жестокостите на бежанците и се получава ,храни куче дате хапе,същото ни чака и нас ако не вземем нещата в наши ръце.
37
23
 
4
 
! Отговори
Замириса на преди 2 месеца
Избори и т.нар. родолюбиви партийки започнаха с манипулациите. Но едва ли това ще им помогне. Отново ще гледат НС отвън и ще преглъщат жадно за кокала. Натам са се запътили и "***"! Не разбрахте ли,че България е в Европа и бъдещето й е там.На тези със залповете на Автора и кремълските камбани в главите,няма да им се получи! И аз не харесвам "сглобката" ,но засега това е варианта,докато *** е президент!!!
36
2
 
14
 
! Отговори
Чистка чистка преди 2 месеца
Време е за чустка. Чистка чистка, хайде народе да ходиме на чистка. Крайно време ни е, всичко чиатка. Чистка, чистка!!
35
2
 
14
 
! Отговори
Крумови Закони преди 2 месеца
До 29 - така ли е? Ама ако почнем да чистим тези, които бият и убиват, няма да ни защитиш от полицията или да говориш с добро за нас? Няма да гласуваш за закони да ни пазят, докато пазим теб, нали? Нали е? Ни на протест, на нищо няма да идеш... Ти си грешка на природата и след тях.. Си тииии.....
34
0
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
вместо да снимат трябваше да ги размажете дошли в чужда страна да си показватмагариите нашите медии такива информации не публикуват
33
0
 
33
 
! Отговори
Кке преди 2 месеца
Сега ще покриват случая щото нали от ПП казаха че няма така да стане и това е дезинформация...
32
20
 
4
 
! Отговори
Сега преди 2 месеца
То ако бяха руснаци на кило витла да се бият толкова нямаше да ревете а дупарите щяхте да им дадете
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква гвардия ви гони гледали зад тези колко гвардейци седят и гледат