ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша

Твърди се, че в него са участвали мигранти
8 мар 2024 15:03, Нели Христова
124
ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша
Снимка: Facebook

От ВМРО се обърнаха към СДВР с искане да бъде дадена информация за евентуално нападение над няколко младежи, извършено снощи около 19 часа в центъра на София.

"Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 г. след 19 ч. на бул. "Витоша" в София (пешеходната част) няколко млади мъже, видимо от арабски произход, нападат български граждани.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха вече дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този срамен договор България ще се превърне в гето, в което "партньорите" от ЕС ще ни връщат мигранти и то онези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. онези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че именно подобни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишаване на криминогенната обстановка", пишат в обръщението си от партията.

От ВМРО задават и въпрос към столичната полиция дали са регистрирали инцидента и има ли задържан за него.

По-късно от столичната полиция обявиха пред БНР, че не са получавали сигнал за побой, нанесен от мигранти над българи в центъра на София. До момента няма и образувано разследване по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А по селата си имаме ловни дружинки... софиянци знаем, че по селата и стените бият. Лека полека боонговците ще започнат да изчезват, а съм исгурен, че никой няма да се засили ги търси. Но има и друго - тия паааразити по селата не могат да преживяват. Никъде по европа няма гета по селата, винаги са в града, защото им е много по-лесно да паааразитират. Докато не се намеси някое нпо или есср да ни държи сметка за "ценностите" все ще се оправяме с гостите по-успешно от западняците.
69
2
 
15
 
! Отговори
Най-голямата Партия преди 2 месеца
Те ромите го правят това от години, но нали са електорат на най-голямата партия в Парламента и никой не смее да ги закача.
68
6
 
11
 
! Отговори
Маджо вика Румен преди 2 месеца
МВР не работи. Народа пак трябва да разчита на Levski Sofia Ultras за справедливост...
67
2
 
6
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
До 68 - дано си прав. Че леля Мария на село , която оцелява от земята си няма шанс
66
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Lina "Тук поне имаше някаква съпротива от младежите, а по селата ?" ------------ по селата си имаме местни таааалибани. Как си представяш, че ще дойде огообонго, ще го мушшне на 12 годишната Аайше, и че след това ще оживее да разказва?
65
2
 
19
 
! Отговори
Да правят като нас преди 2 месеца
Ние на времето - като някоя група нападне някой от нашите, се събирахме целия квартал и ги правехме дармадан. Така и тия трябва - ех тийнейджърски години. Колко боища, колко истории. Живеехме като рок звезди, но без пари.
64
2
 
15
 
! Отговори
Ана преди 2 месеца
Говорим за центъра на София? Започна се .
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така е, възможен сценарий е. Ама има и един много по-кошмарен. Дето сианите и тия се разберат и си поделят държавата и престъпността. Тогава приключването ни може да отнеме много малко време. И без това много от тях се турчеят и се гордеят, че се мусумани
62
0
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Тия сега Боян Расате ще ги изсипе от бой.
61
0
 
11
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
Тук поне имаше някаква съпротива от младежите, а по селата ? По селата ще е афганистан. Значи - те бягали ( то не е ясно от какво точно ), но донесли ми зерията и престъпността със себе си.
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До ха-ха-ха "Тия араби сега ше разберат кон боб яде ли.." ----------- за съжаление българите вече нямаме съпротивителна сила - 30 години демонокрация постигнаха целта си. Но въпрос на време е огобоонговците да влезат в конфликт с тъмнооо3елените.. е тогава ще видят наистина кон боб яде ли. п.с. Съвсем прав е полк. Марков, че планините и полетата ни ще се напълнят с утилизирани новоевропейци.
59
0
 
10
 
! Отговори
за малко съм преди 2 месеца
Трябва да покажем на бежанците че тук не е Европа. хахахаха за малко ставам от ВМРО.
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До ха-ха-ха "Тия араби сега ше разберат кон боб яде ли.." ----------- за съжалениет българите вече нямаме съпротивителна сила - 30 години демонокрация постигнаха целта си. Но въпрос на време е огобоонговците да влезат в конфликт с ***.. е тогава ще видят наистина кон боб яде ли.
57
2
 
19
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
Честито - един от " успехите " а Сглобарите. Така ще е , свиквайте престъпниците и изнасилвачите ще се рязхождат наоколо.
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Денков - това е руска хибридна атака.
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хихихи.. иронията е, че именно зълтопаветнните трротинеткаджии дето най-много крякат за ефропа, ефроаттлантизъма, ценностите, шенгените и т.н. ще са първите жертви на новодошлите дохтори и иншинери.
54
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Държава, в която има жестока корупция. Всеки се мисли за най-великия. Има разделено общество, злоба, завист, схеми. Комунистически наследници, дето направиха капитализъм с подкупни ченгета. Дето не и пука за децата ѝ, щото точно "политиците" държат нарко каналите. Тази държава ще бъде завзета много бързо отвътре от арабелите. За има няма 10 г. :)))
53
2
 
21
 
! Отговори
Летище София преди 2 месеца
Всеки ден на летище София кацат самолети с бежанци. Полетите не се обявяват на таблото, не минават паспортен контрол, а ги свалят директно на пистата като ги заграждат с параван да не ги снима някой?Какво крие Денков и ПП/ДБ?
52
2
 
6
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 месеца
Тия араби сега ше разберат кон боб яде ли - Катуница 2 в Овча Купел ше има ли хахаха. :D
51
0
 
29
 
! Отговори
До 51 Лекар: преди 2 месеца
Ама ти наистина ли си толкова далече от реалността? На всичките мигранти вече им се вземат биометрични данни при регистрация и ако ги хванат в Германия, Австрия, Франция или където и да е в ЕС, автоматично ги връщат в България. Това е истината - България ще се напълни с всички престъпници от арабския свят, ще ни се подиграват всички.