ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша

Твърди се, че в него са участвали мигранти
8 мар 2024 15:03, Нели Христова
124
ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша
Снимка: Facebook

От ВМРО се обърнаха към СДВР с искане да бъде дадена информация за евентуално нападение над няколко младежи, извършено снощи около 19 часа в центъра на София.

"Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 г. след 19 ч. на бул. "Витоша" в София (пешеходната част) няколко млади мъже, видимо от арабски произход, нападат български граждани.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха вече дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този срамен договор България ще се превърне в гето, в което "партньорите" от ЕС ще ни връщат мигранти и то онези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. онези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че именно подобни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишаване на криминогенната обстановка", пишат в обръщението си от партията.

От ВМРО задават и въпрос към столичната полиция дали са регистрирали инцидента и има ли задържан за него.

По-късно от столичната полиция обявиха пред БНР, че не са получавали сигнал за побой, нанесен от мигранти над българи в центъра на София. До момента няма и образувано разследване по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На протест пред Австрийското посолство!
89
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мигрантите трябва да са настанени в общежития от затворен тип. Да не могат да излизат навън. Да не им се дават пари кеш, а във вид на дрехи и храна. Никъде не пише, че са свободни са се движат където си искат. Ако са навън, крадат, разпространяват дрога...нарушават реда. Ако не им харесва, могат да напуснат България.
88
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо разни не цивилизовани чуждоземци се разхождат свободно из страната ни и в центъра на столицата!? Крайно време е да бъдат изгонени по родните си места. Нямат работа в страната ни!
87
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Единственото, което остава е да почне профилактика на арабите-бежанци.
86
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нищо няма ни в пик както някой по надолу каза, ни никъде. Явно новината е неудобна, звънят едни телефони и статиите падат.
85
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
в Германия не е желателно да излизаш нощем извън дома,много тъмни субекти с ножове се подвизават
84
2
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Продължавайте да си мислите че мечкате ще играе само в двора на съседа.Българина трябва да преживее нещо лично и той лично да пострада че да му се налее с кръв окото.Тогава доказали сме по-страшни от нас няма.Ако тва ще ви събуди,то ви пожелавам да страдате лично.
83
4
 
19
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Шенген ли бе да го опишеш?!?!?!?!
82
2
 
23
 
! Отговори
Конфуций преди 2 месеца
Сега в случая от МВР трябва да има акция - всички араби да се привикат за проверка - строй се преброй се, просто да си загубят един ден във висене по опашки и даване на обяснения. Така след няколко инцидента арабите сами ще започнат да се самоконтролират.
81
3
 
38
 
! Отговори
Кремена преди 2 месеца
Бях там! За нула време се появиха над 10 араби и пребиха двете момчета. Момичето пишеше. Всичко е тръгнало от това че някакъв арабин е опипал момичето по задните части докато са чакали на светофара и гаджето и и приятеля му са му направили забележка или са го блъснали, не знам точно. Всичко стана за секунди. Чух крясъци к това ми привлече вниманието За наш срам нито един български мъж не се намеси. Гледваха като телета.
80
2
 
2
 
! Отговори
Ана преди 2 месеца
До 77 - самър чайлдката. Не "звучат" на обгрижени? Но надеждата остава. Може пък боцко и шиши да не приберат парите за тяхната издръжка. Възможно е . май
79
3
 
32
 
! Отговори
Прах в Очите преди 2 месеца
От няколко месеца се говори че ЕС се опитва да приложи така наречения план Руанда на Великобритания, при който незаконните мигранти в УК се експулсират в Руанда (Африка). Е успяли са го приложат, ние сме в случая европейските африканци, бунището на запада за органични oтпaдъцци. Благодарение на амебата Денков. И какво имаме в замяна - "обещание" за Шенген.
78
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако някой се чуди клипчето го има в ПИК. 11 араби бият 4 български деца в центъра на столицата - на Витошка! И естествено МВР не са разбрали.
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ана ---- приеми го така - България е последната спирка на гостите. Европа ще се грижи те да не могат да се върнат обратно там, от където ни ги пращат. А тараамбуките да тръгнат да се прибират "вкъщи" не знам как го виждаш.. надали там някой ще им дава пари да си драпат мааа...рите по цял ден. Спасението е в наши ръце и дано само ефрожендаарите да са осъзнали реалната ситуация и да не ни се мешат с измислените им ценности и либерализъм!
76
2
 
23
 
! Отговори
Алфи преди 2 месеца
Защо не ги пуснете у вас си , управляващи , нали са ви скъпи. Вземете си ги. Да ви бият вас, защо българските деца ?
75
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ана "в България да чакат издръжка от държавата е по - добре да си се върнат у дома" ----------- ooooh sweet summer child, ако до сега не си разбрал, че на България е отредена ролята на европейски кл...зет по-добре се хвърли от някъде високо! Първо - тука идват фортекс да пазят границите, вкл. сръбската и румънската.. познай в коя точно посока ще я пязят. Второ - за да намалят работата на фортекс, тук ще заработят нпо-та да обгрижват гостите за да им намалят желанието да си ходят.
74
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
*** ано беше обратното малееее, лееле... Расизъмът в България, какви сме нетолернатни, което беило мнооого лошо...
73
3
 
16
 
! Отговори
Къде е Динку с АТВ преди 2 месеца
Динку , къде си , на кой ни остави ?
72
2
 
12
 
! Отговори
Ана преди 2 месеца
Така добре се бият тези муджи, от какво да са избягали толкова . Нищо не може да им се опре. Най - вероятно са тръгнали на " европейска издръжка". Евро жендарята ще ги издържат и ще работят , те ще се алах акбарстват и взривяват. Само едно куца - в България да чакат издръжка от държавата е по - добре да си се върнат у дома.
71
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Маджо вика Румен "МВР не работи. Народа пак трябва да разчита на Levski Sofia Ultras за справедливост..." ------------ ахахахахахаха тия наркоомани са прекалено заети да крякат слава хохаина.