ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша

Твърди се, че в него са участвали мигранти
8 мар 2024 15:03, Нели Христова
124
ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша
Снимка: Facebook

От ВМРО се обърнаха към СДВР с искане да бъде дадена информация за евентуално нападение над няколко младежи, извършено снощи около 19 часа в центъра на София.

"Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 г. след 19 ч. на бул. "Витоша" в София (пешеходната част) няколко млади мъже, видимо от арабски произход, нападат български граждани.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха вече дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този срамен договор България ще се превърне в гето, в което "партньорите" от ЕС ще ни връщат мигранти и то онези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. онези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че именно подобни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишаване на криминогенната обстановка", пишат в обръщението си от партията.

От ВМРО задават и въпрос към столичната полиция дали са регистрирали инцидента и има ли задържан за него.

По-късно от столичната полиция обявиха пред БНР, че не са получавали сигнал за побой, нанесен от мигранти над българи в центъра на София. До момента няма и образувано разследване по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Евро - атлантическите *** имат невероятната способност да мамят, лъжат, крадат и изопачават демагогски истината. Сапуненият академик отрече, жирафката и тя отрече, а фактите са налице.После ще еват и жените и дъщерите ви, а вие гласувайте за тази ***.
9
2
 
38
 
! Отговори
Заради преди 2 месеца
един мираж за нас наречен Шенген, ще ни затрупат с проблемен биологичен вид. Тепърва нещата предстоят!
8
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като знам номерата на ВМРО и там подобни псевдо-националисти, няма да се учудя и ако побойниците са били преоблечени челнове на ВМРО - то...
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ушевите както обикновено лъжат. Но е въпрос на време тези kyчema да си намерят майстора. Оня врабчовиден бездетник с академичните титли ги натресе.
6
35
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А какво са търсели тези младежи в центъра на София и то след 19 часа? Не знаят ли че не е безопасно това? Сами са си виновни.
5
2
 
49
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
В центъра на София след 19ч.е пълно само с араби,все едно сме в Ливан или Дамаск,Това вече не е нашата София.Арабите ни асимилират.
4
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нормално. Всички новопристигнали мигранти имат криминални регистрации за подобни деяния в западна Европа. А почти всеки ден на летище Софиа пристигат по 40-50 нови попълнения.
3
14
 
27
 
! Отговори
от БАН преди 2 месеца
Бой на евроатлантици в тъмна нощ. Мунчета, това е само началото. Ще ревете за бай ви Тодар, ама той ще ви се смее от рая, захапал пура с Че и М. Л. Кинг.
2
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
София става истинска Европейска столица. В Париж, Берлин, Амстердам или Брюксел това си е ежедневие.
1
10
 
36
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Почна се....