В Швеция пак прекалиха, отново изгориха Корана

Активистка готова да го направи отново на 3 май
28 апр 2024 18:17, Красимир Ангелов
85
В Швеция пак прекалиха, отново изгориха Корана
Снимка: Pixabay

Шведската активистка Джейд Сандберг извърши в Стокхолм поредното изгаряне на Корана, свещената книга на мюсюлманите, съобщи турският телевизионен канал А хабер.

Още по темата
Телевизията отбелязва, че “отвратителното деяние се случи под защитата на шведската полиция“.

В социалните мрежи, управлявани от Сандберг, беше публикувано видео от изгарянето на Корана, което се случи на 26 април в един от кварталите на Стокхолм. Тя също така написа, че планира да проведе подобно събитие в Малмьо на 3 май.

Профилът на активистката в социалните медии гласи, че тя е „духовничка, екзорсистка, демоноложка“, както и „активистка и кръстоноско“, която се противопоставя на исляма и спасява Швеция и скандинавските страни от тази религия, отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: швецияКорана
Още от Миш-маш
Пет заблуди за детокса, в които няма смисъл да вярвате
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
33
 
! Отговори
Хм преди 3 седмици
Странни хора са шведите-горят корана, обаче не гонят мю*сл*лит*та и мигрантите въобще. Каква е ползата от това, когато лошия материал си остава??? Само дразнят дахлиите.
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Безмозъчни инфантили!
46
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Който се вълнува от тази вяра да си живее в мюсюлманска страна. Толерантността има предел. На никого не пречи кой какъв е и каква вяра изповядва, но не да се налагат. При тях карат жените туристки да се повият и забулят/само в Дубай са толерантни/, а в Европа никой не кара техните да ходят както се ходи в нашия свят. Хич не ми е приятно да ги гледам такива чаршафосани.
45
5
 
21
 
! Отговори
СС,С преди 3 седмици
Браво,вън,ислямистите, от,всякъде, теса,сатанисти,,турското,знаме,,е,,знамето,на,,мрака,,
44
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много ще съм изненадан ако някой от т.нар. мюсюлмани изобщо е чел Корана. Накратко - главите в него се наричат "сури". Превежда се като песен. Онзи техен пророк е прекалявал с опиума и си е пял песнички, а някой друг ги е записвал. Защото е бил тотално неграмотен. Една от съпругите му (Аиша) е била на 6 годинки, когато са я омъжили за него и на 9, когато е консумиран тоя брак. И си имаме наркоман-педофил. Всъщност е имал 12 съпруги?!? Това ако не е патология... Цял футболен отбор си е събрал.
43
14
 
6
 
! Отговори
Км преди 3 седмици
Тая кукумявка е празно бирено шише!!!!!!
42
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво
41
5
 
35
 
! Отговори
Да!!! преди 3 седмици
Правилно! Не е лошо да бутнат и джамиите в Швеция и да изселват всякакви забрадени, чалмосани и забулени. Тази варварска, назадничава и фанатична доктрина е изключително опасна и вредна. Подкрепям, дано повече държави се осъзнаят.
40
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ислямът не е религия. Някои го наричат "политическа доктрина", но това е твърде висока квалификация. Ислямът е една налудничава смесица от див примитивизъм, средновековен деспотизъм, религиозен фанатизъм и антихуманизъм. Ислямът трябва да бъде забранен така, както е забранена нацистката идеология!
39
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Малко е. Трябва да горят и джамиите заедно с демоничните изчадията дето ги посещават. Исляма е по голямо зло от фашизма и комунизма. Човеството няма да просперира докато не се отърве от тази болест
38
28
 
16
 
! Отговори
а после? преди 3 седмици
Сега шведите горят Корана, а после ни очаква кърваво отмъщение от страна на мюсюлманите. Направо ще ни колят като овце. Много ще страдаме като рая на правоверните. Европа върви към победа на исляма. Не случайно хиляди афганистански муджахидини минават нашата граница и заминават на запад. Това са закалени в битките ислямски бойци. Сега шведите горят Корана, а утре сами ще поискат да приемат исляма, като ги притиснат мохамеданите. Швеция ще се напълни с Алита, Османовци, Мохамедовци, Ибрахимовци.
37
11
 
22
 
! Отговори
Не... преди 3 седмици
...е лесно да си ***! Какво ви е сторила една обикновена книга? Книгите не произвеждат терористи, другите хора, ги произвеждат, които са с много лош нрав и умствено болни! Спрете да изгаряте каквито и да е било книги -> това е срамота!
36
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Останали ли са Викинги или всички са във Валхала, че само жени им вършат работата.
35
34
 
1
 
! Отговори
а после? какво ни ча преди 3 седмици
А после какво ни чака? Европейците ще страдаме под ислямския ботуш като рая. Направо не ми се мисли. Ако Иран се снабди с атомна бомба, ние всички европейци ще бъдем принудени насила да приемем исляма! Ако не приемем правата вяра, Иран ще ни бомбардира с атомни бомби. И щем не щем, ще сменим християнството с исляма.
34
9
 
31
 
! Отговори
Значи преди 3 седмици
Имало все още сериозни хора в Швеция ? Браво ! Рано или късно ще има гражданска война в Европа . Между европейците и навлеците които живеят на техен гръб !
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И какво целят с това?
32
8
 
25
 
! Отговори
До 29 преди 3 седмици
Мохамед е лъжепророк. Христос е Бог. Покайте се, защото завръщането Му наближава.
31
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То ще стане шведска мода това горене на Корана. Какво търсят изобщо мюсюлмани в Европа, само дърпат дявола за опашката.
30
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Знаем ги тези "активисти"... Руските номера са толкова елементарни, че даже и турците вече не им се връзват.
29
26
 
8
 
! Отговори
дрипав ватник преди 3 седмици
Където има мръсотия - там търси Русия! ФАКТ!