Крясъци и обиди в час! Нова арогантност в училище...

Ученици заснеха подигравката с учителката си и я качиха в интернет
21 апр 2016 07:00,
187
Крясъци и обиди в час! Нова арогантност в училище...
Кадър: Youtube

Нова срамна сцена на арогантност в училище доби публичност в социалните мрежи. Десетокласници от Професионалната гимназия "Никола Вапцаров" в Стара Загора сами заснеха невъзпитаното си поведение в час по английски и качиха видеото в социалните мрежи.

За няколко часа кадрите бяха гледани над 20 000 пъти.

В тях се вижда как момчетата крещят, пръскат се с вода от бутилки, разместват столове и чинове в класната стая. Безредието цари на фона на отчаяните опити на учителката да ги успокои и да въведе ред.

"Казах да оправите столовете", се чува да казва на висок глас педагожката. Но вместо това учениците отговарят с викове и подигравки.

За случая вече е уведомено просветното министерство. Очаква се то да обяви какви мерки ще бъдат предприети.

Регионалният инспектор по образование също е поел случая, предстоят разговори на класа с класния ръководител и директора.

Пред местни медии потърпевшата учителка споделя, че е много обидена от случилото се. Тя признава и че се замисля дали да не смени професията си, въпреки обичта си към нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
28
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Факт е, че най-често учителите не уважават учениците и родителите. Същото се отнася и за здравните работници. Тези гилдии са винаги прави?!
13
5
 
35
 
! Отговори
Спокойно преди 8 години
дами и господа,тези лай...на са нашето "светло бъдеще",понеже видите ли при социализма било лошо!!!Не сме били свободни да ходим никъде и да си показваме простотията навсякъде!!!Първите седем години,но те обикновенно каквито родителите,такива и децата,тя крушата ябълки не ражда!!!Точка.Почвайте да ми цъкате минуси!!!Ще си го преместя от единият крачол в другият.
12
1
 
24
 
! Отговори
До: Бай Иван преди 8 години
Ами не, не съм забравил, защото в моето училище преди 15 години никой не се е държал така. Един се опитваше и го изключиха. Това е. Може би точно защото нямаше смартфони, в които да си прекарваме 80% от времето (останалите 20 са за сън и тоалетна).
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами така е, когато България е с най-малкия бюджет за образование - 2,9 процента от държавния. Как ще селектираш качествени учители с тези пари. Никакви реформи в съдебната система или МВР няма да помогнат, защото хората си остават същито. Трябва да се започне с образованието, защото от него зависи абсолютно всичко останало.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уважението трябва да е взаимно, да получава, взима уважение и да има уважение.
9
14
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Да не би да сте били по-различни. Добре че преди 10-15г. нямаше телефони с камери и фейсбук та да се публикуват идиотщините които ставаха и тогава. Май сте забравили какво сте правили или ви е срам да го признаете дори и пред себе си.
8
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уважението се печели. Не се получава даром.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
миловидни Миткувци ...
6
6
 
26
 
! Отговори
Вива Боко преди 8 години
Тези аборигени утре ще се включат в хора на "младежите, за които няма работа, няма бъдеще". Ами няма и да има. Аз лично не Бойчо ги наел. Но не са виновни само те. Учителката 10 пъти каза, че ще се обади на тоя, ще се обади на оня, но не го прави. 5 пръча седят в клас, но нали се водят бройки, субсидията върви, заплатата капе, стажът се трупа. И всички са доволни...
5
1
 
35
 
! Отговори
Американ преди 8 години
От този "материал" после изникват недоволниците, дето им било "срамно" заплащането, ако изобщо намерят някаква работа като за тях.
4
11
 
39
 
! Отговори
goro преди 8 години
ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ ОТ ЗАПАДНАТА ВИ ДЕМОКРАЦИА.
3
3
 
17
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Навиците не се променят лесно , то така си се държат навсякъде ...
2
1
 
40
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Само като прочета " Предстои разговор с класния ръководител и директора " и ми става ясно че нищо няма да се промени .... Едно мъмрене , каче ли те са виновни и толкова ...
1
2
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя простотията не ходи по гората!Ще става и по зле и никой не може да поправи това.Ама то най-големия враг на образованието е простия родител.