Малките ученици от 1 до 4 клас се връщат в класните стаи

Тези от 5 до 12 клас обаче остават да учат вкъщи
36
Малките ученици от 1 до 4 клас се връщат в класните стаи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Малките ученици от началното обучение и децата от детските градини и яслите се връщат в класните стаи от днес.

Тези от 5 до 12 клас обаче ще учат дистанционно до края на месеца.

Още по темата


Учениците от 1 до 4 клас се връщат в училище, но няма да упражняват извънкласни занимания и други дейности по интереси, за да не се допусне омесване на деца от различни класове и възрастови групи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: училищеученици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Съжалявам за баща Ви !Не съм искал да засягам болна за някой тема.Все пак Стилян Петров е милионер,а Тръмп президент на САЩ!В 21 век за жалост тези неща имат значение при медицината!
31
6
 
5
 
! Отговори
Галин Костов преди 3 години
Прекарах Ковид-19 в края на ноември и се чувствам страхотно. Стига сте лъгали за последици. Оксидацията на кръвта ми с кислород е нормална. Тичам както преди. Няма нито умора, нито задух. Единствено гастрита ми се обостри от антибиотиците, но и това премина. Антителата G са ми са много над 100, така че тези с ваксините може само да си мечтаят да ми ги пробутат. На страхливите даскали мога единствено да препоръчам да освободят заеманото от тях място, за по-кадърни и амбицирани учители.
30
0
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 3 години
Те и Стилян Петров го излекуваха ,ама в Англия от левкимия ,но баща ми ....в Пловдив не !? Важното много е лечението как протича ,а Тръмп за два дена ???
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам двама колеги, които изкараха леко вируса, единият през октомври, другия в началото на ноември. Като ги питам как са, отговора е добре, ама не съвсем.
28
4
 
2
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Да бе да,я недей говори глупости ! Ясно е,че при някой ще остави по-трайни щети,но половината футболисти изкараха К19.Я върви и се съредновавай с тях по скорост и издръжливост сега !!! Върнаха си се след заболяването и се ВИЖДА ,че са в страхотна форма !! За България говоря !! В чужбина е същото ! Или Пулев е загубил заради прекарания К 19 ???Хаха
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много жалко за нашето правителство, че няма достатъчно данни в адванс по вируса от други по-напреднали страни.защото както ги отварят, гарантирам със която и да е част от тялото си-така и ще ги затворят със заповед много много скоро.ситуацията в първата държава с открит нов щам на болестта(англия) е много напрегната(50 000 новозаразени всеки ден от седмица насам), и там мерките в момента се променят на едва ли не затвор.т.е. - затваряне на абсолютно всичко без хр.стоки
26
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата обикновено изкарват вируса без симптоми, но...Доста хора вече казаха, че не са чуствали нищо, но при рентгенова снимка се оказало, че имат двойна бронхопневмония.Всички, които са преболедували вируса, много време след това, казват, че не са пълноценни.Ужасни са последиците за психиката на дете, заразило близките си, заради което са починали бабата или дядото му или някой от родителите му.Мислете за децата, а не само как да се отървете от тях, пращайки ги на училище.
25
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Да пускат и големите ученици! Животът се нормализира!
24
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В следващите години ще гледаме деца, които няма да могат да изкачат стълбите в училище, защото сега някой ги е праща на училище и те са се заразили с вируса.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко бе ,да не те притисна Марешки да му продаваш нафтата бе мушмурок ? Първо нафтата после ,а после лекарсвата !?Много сте предсказуеми и жалки
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може ли да се състави график за приемни дни и часове за изпитвания,разяснявания и пояснявания на учениците след 4 клас?!Какъв е проблемът?Материята е трудна и не всеки ученик може да разбере от един път например,уравнение с две неизвестни!Да не е задължително,но да се предостави тази възможност.В математиката особено ако се изтърве материял може да е пагубно,а с математика са свързани редица професии ! Еми то утре ще дойде пък Грип Б и пак онлайн.Не може цяла година така ! Абсурдно е !
21
11
 
8
 
! Отговори
Родител преди 3 години
Стига сте повтаряли едни и същи лъжи. Тази сутрин проф. Кожухарова каза по БНР че децата изключително рядко се заразяват и не е доказано че са вирусоносители. Измислете си друго извинение за да не работите и да вземате бонуси към заплатите, недейте да набедявате децата!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още няма яснота какво причинява този коронавирус. Някои гледат само починалите, и пренебрежително казват - е то само стари и болни умират, значи дайте да се заразяваме, не знаейки или правейки се, че не знаят, че заразяването си има много тежки последствия за "излекуваните". Престъпно е да се правят експерименти с децата пращайки ги на училище и рискувайки утре в България да не останат здрави деца.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министърът и журналисти да посетят 48ОУ в Банишора.Директорката е онлайн с цигара в ръка.
18
1
 
8
 
! Отговори
ура преди 3 години
Той министера на образованието има къде да го лекуват, за нас няма дистатъчно стълбища и тротоари.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне за децата да бяха помислили. Заразяването на децата с вируса ще има послествия за тях, които децата ще влачат до края на живота си.
16
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че училищата са подценен фактор. Сега видяхме най-силното увеличение именно от там. Ако отворим училищата, ще се борим в третата вълна, преди втората да приключи.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
6, в българските училища хигиента е на казармено ниво от миналият век. Щом е мокър пода значи е чисто.
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашият луд гений ще реши проблема на пенсионерите !? Има пенсионери има проблем ,няма пенсионери и здравеопазване ,няма проблеми ! На всякъде затварят, нашия пожарникар отваря ?Всичко тръгна от училищата и те го знаят.....
13
14
 
8
 
! Отговори
Таня преди 3 години
Не мога да повярвам ,колко много хора наистина натискат децата да си останат вкъщи...Алооо, народе , осъзнайте се вече....знаете ли какво причинявате на децата си като стоят през целия ден пред компютрите...защо решихте, че децата са толкова опасни??? да , можем да се заразим от тях...да , никой не е застахован...защо пазим само учителите? те контактуват с 25 деца...и толкова...ами магазинерите, банкерите, ами тези,които пътуват всеки ден по автобуди, метро, влакове... аман вече..

Спонсорирани публикации