Съпругата пита: Защо човек не може да се разхожда свободно?

Весела Лечева коментира покушението срещу съпруга си - Манол Велев, и оприличи България на Америка от 30-те години
26 юли 2007 09:34,
69
Съпругата пита: Защо човек не може да се разхожда свободно?
Според Лечева, стрелбата не била свързана с бизнеса на съпруга й. Снимка: Булфото

Защо е възможно да се извършват такива покушения, защо няма нито едно разкрито убийство, защо човек не може да се разхожда свободно?

Това бяха въпросите, изречени от Весела Лечева в ефира на bTV по повод стрелбата срещу срещу съпруга й Манол Велев.

Според нея България приличала на Америка от 30-те години - липсва възможността за комуникация и единствената комуникация е силата и натискът.

По думите й, тя 14 дни е обсъждала с приятели и бизнес - партньори на своя съпруг случилото се, но досега няма данни покушението да е заради бизнеса на Велев.

Затова Весела Лечева иска институциите да достигнат до край и си задава въпроса дали стрелбата не е заради заемания от нея пост.

Тя не направи конкретно предположение, пояснявайки, че „никога не знаеш коя позиция засягаш“.

Според Лечева българинът все още не можел да решава конфликтите си на масата и в България превес имала черната завист, като „гледат да те отстранят по най-бруталния начин и много хора не осъзнават колко безсънни нощи стоят зад това“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
nnn преди 16 години
Бог забавя,но не забравя!сигурно страда жената, много и е тежко,ама като грабиха и "приватизираха",като си разпределяха държавните пари,като си решиха ,че са бого изпрани и само те имат право да се забавляват, да живеят...ама палачинката се обръща и ето да видиш и другата страна.дано такива като тях да си направят някакви изводи,ама се съмнявам...
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Защото мръсните *** крадат и убиват българския народ от 1944г с помощта на най-голямата империя на злото и тероризма -Съветският съюз сега Русия.Такива ,като Манол Велв са червени бандити 3-то поколение.Дядо му ,на които е кръстен е избивал нормалните хора ,след 9-ти септември и *** ,го правят кмет на Горубляне.Как мислите внука от барман и сервитьор в РСВ на Централна гара изгражда империя от фирми веднага,след 10.11.89.Е как става това без правилен произход и връдки с ДС
46
0
 
0
 
! Отговори
Димчо преди 16 години
Пич, при 50% увеличение на година, което не е трудно постижимо, особено в една бързо развиваща се икономика един милион се превръща в 100 милиона точно за 11 години.Но по-важното е как е направен именно първият милион.
45
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 16 години
Podkrepim te napalno.Samo deto ne hubavo da umirat horata.Dano da ocele, che da mu e za urok!
44
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 16 години
Добри,Добри заблудено гълъбче...На кого казваш да гледа напред?На жената на един от най-големите ЛЕГАЛНИ престъпници в България.Един човек който е крал и с *** си,за него ли ти е жал и за женицата му,която заедно с него тъне в разкош,а ти баччкаш като луд за 400 лв.Браво моето момче!Защо не основеш фондация "Манол Велев"?Няма ненаказано зло пич,запомни го това.Защо никой не стреля по теб,мен и другите участници във форума,а точно по него.Защото е *** и си заслужава.И съм съгласен с другите "***" тук,че този човек си заслужава смъртта.Защото той краде от това,което ти плащаш всеки месец под формата на данъци.С една дума той те шиба през гащите.Но какво да ти обяснявам.Ти си разбирач повече от всички тук.И да не забравиш като го изписват от болницата да отидеш с букет рози и кърпичка в ръка!Пък току виж ти хвърлил някоя стотинка:)))))
43
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 16 години
Защото ни управляват *** като Румен Петков, който още преди две години обеща да се пребори с "тежките убииства". Случая на Манол Велев явно е опит за "леко убииство"
42
0
 
0
 
! Отговори
Dobri преди 16 години
Vesela, preska4ai i ne4eti mnenia na samovliubenite skopci. zbir6tina ot anti-vsi4ko za vsiaka tema vadi ot djobovete si po edna MP3 i v horov glas kato ot 24 KOngres na KPSS klateiki kratuni kato posledovateli na Mao the Velikia iz4itat programiranite si mozyci.Gledai si Manol-vs4ko drugo e boza. Ako ot MVRto ti kajat -kajat, ako ne ti poso4t dnes pory4itelite i izvyr6itelia po-kysno i tova ste stane. Gledai si semiestvoto, zadyljeniata, rabotata i se griji za blizkite si hora. Jivota ne e preskonferencii a edna 6ibana realnost. pogledni kakvo i kolko i po kakyv dolen na4in rotata bol6eviki se razpra da pi6e srer6tu sestrite, ta teb shte te podminat.Vsi4ko dobro
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Утешителното е,че сега тя ще му сменя памперса,докато се пита защо.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хора,имаме новина!Весела Лечева пита защо?Да ти кажа ли,маце?Защото не спряхте да крадете,а нашите майки карат с по 100 лв на месец.Защото вашите деца учат Харвард,червена *** такава,а нашите бачкат в заведенията,затова!
39
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 16 години
I tazi dama ima naglostta da popita zashto se e sluchilo tova...Toi- nagal biznesmen, narushil mnogokratno zakonite v BalgariaTia- perfekten sportist i nishto poveche...Nikoi ne zaslujava smartta, no chovek triabva da se osaznae na vreme.A gospoja Lecheva triabva da znae, che vinagi ima vazmzdie i nishto ne e sluchaino.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Виждам, че тя плаче, а знае ли тя колко хора са плакали заради този *** нейният мъж. Колко съдби е унищожил с ненаситния си глад . Питайте по морето или в хората в кв. Илиянци л На некой му е писнало този да се държи като недосегаем . Нека си оживее и оздравее но дано му дойде акъла, че освен него на тази земя има и др. хора .
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е,това вече на нищо не прилича!Тя питала защо...Защото България е мафиотска държава,в която политиците и бандитите си пият заедно уискито и разпределят бизнеса.Защото закъсняхме/за разлика от румънците/да спукаме грозния цирей на комунизма и сего няма да се оправим до Второ пришествие,затова.Завиждали сме му,на безценния и съпруг.
36
0
 
0
 
! Отговори
superman преди 16 години
za6to4ovek ne moje da se razhojda svobodno?-moje,no da vnimava,4e cigularite stanaha mnogo,a tezi koito pora4vat muzikata pla6tat dobre.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Съпругата пита: Защо човек не може да се разхожда свободно? Защото се съгрешили, другарко, и такава ще е съдбата на всички от вашата партия. Рано или късно Той въздава на всекимо заслуженото. А за комунистите явно е отсъдил справедливо - куршум в главата.
34
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 16 години
Да като в Америка по времето на първоначалното натрупване може би. Имало натрупване и стреляне. Защо не ти дойде на ума сравнението с Америка когато бяхте от страната на трупащите пачки, аедва сега когато минахте от страната на стреляните? Или аз забравям че бяхте започнали с нещо дребно на Централна гара. Тази приказка за едната ябълка дето станали две и т.н. до първия милион отдавна е безнадежно изтъркана и неактуална.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
казва: защо човек да не може да се рахожда свободно, но разбирайте - да краде свободно
32
0
 
0
 
! Отговори
bg. преди 16 години
Веселке питай твоята партия,тя ги създава тия като мъжът ти...тя и ги убива.
31
0
 
0
 
! Отговори
SLY 3 преди 16 години
Моеже би наистина някой сравнява България с САЩ.Кой ли е толкова могъщ ???????
30
0
 
0
 
! Отговори
HORROR преди 16 години
Защо не позволявят на Лечева да се оттегли от ДАМС.Явно не може да си изпълнява задълженията.Манол Велев ще се оправи !!!!!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
harry преди 16 години
Велев умря ли най-сетне че се притеснявам . А относно въпроса на многострадалната Лечева Ще кажа който сее вятър ще пожъне бури заслужил си го е