Съпругата пита: Защо човек не може да се разхожда свободно?

Весела Лечева коментира покушението срещу съпруга си - Манол Велев, и оприличи България на Америка от 30-те години
26 юли 2007 09:34,
69
Съпругата пита: Защо човек не може да се разхожда свободно?
Според Лечева, стрелбата не била свързана с бизнеса на съпруга й. Снимка: Булфото

Защо е възможно да се извършват такива покушения, защо няма нито едно разкрито убийство, защо човек не може да се разхожда свободно?

Това бяха въпросите, изречени от Весела Лечева в ефира на bTV по повод стрелбата срещу срещу съпруга й Манол Велев.

Според нея България приличала на Америка от 30-те години - липсва възможността за комуникация и единствената комуникация е силата и натискът.

По думите й, тя 14 дни е обсъждала с приятели и бизнес - партньори на своя съпруг случилото се, но досега няма данни покушението да е заради бизнеса на Велев.

Затова Весела Лечева иска институциите да достигнат до край и си задава въпроса дали стрелбата не е заради заемания от нея пост.

Тя не направи конкретно предположение, пояснявайки, че „никога не знаеш коя позиция засягаш“.

Според Лечева българинът все още не можел да решава конфликтите си на масата и в България превес имала черната завист, като „гледат да те отстранят по най-бруталния начин и много хора не осъзнават колко безсънни нощи стоят зад това“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Фламинго преди 16 години
Васил Василев/Партизанско име Георги Георгиев/Този знае за генезиса на много момчета/преди 18 години/,повечето ,от които са с разбити съдби,семейства,здраве, а няколко от тях ги катастрофираха или буквално застреляха/Димитър Дацов/ и т.н .
27
0
 
0
 
! Отговори
partiec преди 16 години
Егати , как пък един не каза блага дума за завалията крадец. Айде малко по толерантно с бандюгите :)))))
26
0
 
0
 
! Отговори
ganz преди 16 години
Ако имате да кажете ,как Булдога е напълнил касичката ,кажете ?Иначе всичко това е просто злословие.Въпреки ,че в този Форум досега разбрах ,че Софиянски е от ЩАЗИ,а също така ,че едната трета от Досието Гоце отдавна е в град Москва,Русия то от сегашната статия разбирам ,че това Дубльорката на Президентшата.Congratulations from Silent Assassin 2
25
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 16 години
ами прегледай, душко списъка от фирми, които са на Манол, виж и странните хора от мобилния телефон, който той ползва и ще разбереш защо хора като ВАС не могат да се разхождат свободно по улиците. и един съвет от мен: млъкни, скрий се някъде и стига си разлайвала кучетата. не си от най-умните и можеш да изтърсиш някоя глупост.
24
0
 
0
 
! Отговори
aq преди 16 години
ostavete jenata da se napla4e pyk vie. Myj i e vse pak. ina4e sym syglasna 4e teq sylzi ve4e v presata malko kato reklama izglejdat. ama kakto glasi edna pogovorka kvoto sam si napravi6 drug nqma da ti go napravi t.e. 4e moje bi i kaka Veska neznae za6to e. Kakto i da e dano se opravi syprugyt i. A i predpolagam 4e kato se opravi 6te preosmisli jivota si i cennostite v nego.
23
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНА преди 16 години
КОГАТО СИ МАМИЛ, ГРАБИЛ И ПРИЧИНЯВАЛ ЗЛО НА ДРУГИТЕ - РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ ВРЪЩА КАТО БУМЕРАНГ ВЪРХУ ТЕБ ИЛИ БЛИЗКИТЕ ТИ !!! НЯМА САМО ВЪЗХОД ВЕСЕЛА , ИМА И ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ ГОРЕ !! ДОБРЕ , ЧЕ БОГ Е СПРАВЕДЛИВ, ИНАЧЕ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ДА НИ НЯМА ВЕЧЕ ОТ ТАКИВА "БИЗНЕСМЕНИ" ПОЯВИЛИ СЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ!!!!!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не е много веселко като си потъпевш, нали? Късно се сети за тези въпросчета, късно! Сега схващаш ли как са се чувствали хората, потърпевши от твоя съпруг и бизнес интересите му!?
21
0
 
0
 
! Отговори
Кънчо преди 16 години
хората са казали че всеки си носи кръста!ВИЕ ПОГРЕБАХТЕ БЪЛГАРИЯ!
20
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Рано или късно всеки си плаща за греховете.Спомни си колко хора е разплакал мъжа ти ище разбереш защо го постигна това нещо.Благодари на Бога че все още е жив ине се прави на много интересна защото почна вече да досаждаш на обикновените хора
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
много хора не осъзнават колко безсънни нощи стоят зад това...а дали Весела осъзнава колко безсънни нощи е докарал на хората нейният съпруг и такива като него,колко хора е разплакал и колко съдби е почернил,колко болести и трагидии е причинил той и неговите "бизнес колеги"...като е хубаво да крадеш не мислиш,ама като дойде Видовден- реват...
18
0
 
0
 
! Отговори
татко махно преди 16 години
Защо не можем да се разхождаме свободно ? Неграмотен въпрос от неграмотен човек , но на висша държавна длъжност приравнена на министерска! *** държавата ! Не можем да правим много неща като,да живеем нормално,да почиваме нормално,да се храним нормално,да се радваме на децата си нормално,да задоволяваме елементарни човешки нужди-нормално и т.н. Човек се разхожда спокоино и необезпокояван ,би трябвало , но мутри сБМВ ,Мерцедеси ,джипове и други заедно с гавазите си не ни дават покой! Кой ги търпи и подкрепя-такива като Лечева,кои са мутрите -такива като мъжт й,като съпартийника Р.Петков и Добрев младши. Не Пиночет ,Хитлер и Сталин а 9мм. ще ги управи всичките.9мм. от стабилна ръка ,която не трепва
17
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 16 години
Весела, а защо задаваш тези въпроси сега? Та ти си имала възможности да го направиш и преди - била си по всякакъв начин свързана с властта. Ясно е че в България трябва да си лично засегнат, но когато става въпрос за общонародните ценности, политиците трябва да загърбят собствените си интереси. А аз си спомням и времето когато се "приватизираха" поморийските солници - и тогава твоето семейство беше станало "много известно"
16
0
 
0
 
! Отговори
иван преди 16 години
И аз питам защо да не се разхождам спокоино . Питам съпартиеца ечева Р. Петков ,но отговор няма , защото те всички крадат заедно. РАНО или късно идва видов ден и всеки си плаща за далаверите. Един плаща с пари друг с КРЪВ на всеки според заслугите и потребностите. Дойде редът и Велев си получи заслуженото
15
0
 
0
 
! Отговори
Dani преди 16 години
da i otgovori neinata partiq.teq scenarii za razvitie na banditska strana go zamisliha neinite lideri,kato lukanov,doinov i drugi.
14
0
 
0
 
! Отговори
Endless преди 16 години
Въпрост не е правилно зададен - повечето българи се разхождат свободно, най-моного някоя джебчийка да ги преджоби, или пиян шофьор да ги връхлети, или стара сграда да се срути върху тях. Вторият въпрос обаче - защо не се разкриват убийствата, е напълно основателен. Най-лесният отговор е да кажем, че полицаите са *** или пък политиците правят чадъри над престъпниците и прочие клишета, които слушаме от години. Сигурно част от това е вярно, но основното според мен е, че никой не полага грижи за създаването на висококвалифицирани, силни професионалисти в разследващите органи. Встрани от общественото внимание например е тежкия, нископлатен и абсолютно лишен от кариерно развитие труд на дознателите, които освен това са оставени на самообразование. В допълнение надути прокурори се отнасят с тях като с ***. В самото дознание има хора, които не стават - помните ли, че дознателят, който беше на мястото на стрелбата срещу Манол Велев,ядеше праскова, докато оглеждаше местопрестъплението?
13
0
 
0
 
! Отговори
KABLESHKOV преди 16 години
VESELA BLAGODARI NA BOGA I NA LEKARSKIAT EKIP ZATOVA , CHE MANOL OSTANA JIV ! POSTROI PARAKLIS I SE MOLI ! MOLI SE TOVA DA NE SE SLUCHVA NA NIKOGO , DORI I NA PERACHITE NA PARI ! DANO KURSHUMA NE E ZASEGNAL ONAIA CHAST NA MOZAKA , KOIATO MOJE DA SI SPOMNI ZASHTO SE E SLUCHILO TOVA ! ................. .....NO NE SRAVNIAVAI BALGARIA S AMERIKA ! TOVA , CHE BLAGODETELITE NA MAJAT TI PREVARNAHA DARJAVA S HILIADOLETNA TRADICIA V DARJAVNOSTA VAV KOLONIALNA IZOSTANALA DARJAVA E FAKT ! A AMERIKA NIKOGA NE E BILA TOTALITARNA DARJAVA , NIKOGA NE E BILA TAKA TITALNO OGRABVANA I NIKOGA NARODAT I NE E BIL TOTALNO POGUBVAN S MIZERIA I NISHTETA !
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз пък ще отговоря на Весела, че не мога да се разхождам, шофирам, спя и живея спокойно точно заради мутри, като нейния мъж и подопечните му! И да вземе да спре да мрънка и сополиви по ефира, щото вече ми се повръща!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да ме извинява Лечева, но мъжа и не са го гръмнали ей така за кеф. И защо нормалните хора се разхождат без да се страхуват???
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Само си пресдтавете че с темповете с които забогатяват някои хора в България трудно може да се сравняват дори с Бил Гейтс.Може ли България да се сравнява с Америка по пазари и икономика. Скороста с която напредват наши "бизнесмени" трудно може да се измери с каквито и да е икономически показатели. В икономиката има книги за това как да увеличиш 20-30-50% от капитала с който разполагаш. Няма такава фантастика за 10 години от 1 милион капитала ти да се увеличи на 100 милиона... Това може да стане само чрез тотално заграбване!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Червената Весела много добре знае защо..........да не се прави на неущипана мома.