Не искаме косовски и виетнамски бачкатори у нас

Ивайло Калфин: България няма да наема на работници от Косово и Виетнам
11 апр 2008 14:25,
10
Не искаме косовски и виетнамски бачкатори у нас
Снимка: БГНЕС

"България не е поемала конкретен ангажимент да наема граждани на Косово да работят у нас", заяви министърът на външните работи Ивайло Калфин, в отговор на въпрос на депутата от БНС Павел Чернев.

По време на посещението на зам.-министъра на икономиката Явор Куюмджиев, косовският му колега е предложил, "да помогнем на Прищина да се справи с високата безработица и да приемеме работна ръка", поясни Калфин.

Той напомни, че у нас няма забрана да се допуска работна сила от която и да е страна и отрече информациите, че министър Емилия Масларова е сключила споразумение във Виетнам за внос на работна ръка от там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
срам и позор маика ми има 43 години трудов стаж в производство и и дават 112лв. пенсия а те ще раздават пари на разни *** .... или е поредната далавера на 4иновниците всеки пети 4иновник е милионер........
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аз съм за вкарванет на малко виетнамци, че да се намали популацията на ***
7
0
 
0
 
! Отговори
tnt преди 16 години
*** голям мерак да се правим на велики,бе!!!Бай Тошо навремето направи същата простотия!Егати робската комплексарщина!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Косоварите да си стоят в своята измислена държава. Тук не ни трябват. Достатъчно престъпници и *** си имаме, та да ни влачат и още. Поканата на нашите управляващи *** е направо наглост. Като ни трябва ръботна ръка да седнат да направят така, че младите българи да имат перспектива и желание да работят и живеят в България, а не да бягат навън. Това е начина да има достатъчно работници. С тяхното малоумно безхаберие след двадесетина години освен *** и пенсионери друго в държавата няма да остане и за да има какво да лапат за по-лесно дай да приберем изметта на света. Само дето не правят сметка, че работеща икономика само от емигранти не се прави. Да не говорим, че точно тези кандидат емигранти са егати работниците.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
че кой луд да бачка тука ...тя заплатата за цигари и ядене нема да му стига
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не ни стигат проблеми като мързеливите крадливи *** и затова дайте да си вкарваме още.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tova e plan da ni precvarnat v malcinstvo Balgarite...nedei spa narode...da gi svalim ***!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
ела ме изяж преди 16 години
изобщо не трябва да се допуска подобни елементи да идват в България. примерът с Косово се натрапва от самосебе си- за 20-30 години сръбска територия се превърна в място ,населявано от албанци. а на виетнамците вече един път им сърбахме попарата.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Буш да дава работа на шиптърите