Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него

Принцът и съпругата му Мириам катастрофираха с колата си край Мадрид
17 авг 2008 17:05,
229
Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него
Принц Константин, майката на Кардам-Маргарита Гомес Асебо, принц Кирил и принц Кубрат пред болницата. Снимка: БГНЕС

Състоянието на най-големият син на Симеон Сакскобургготски княз Кардам продължава да е тежко, но дишането и жизнените му показатели са добри, съобщават от болницата в Мадрид, цитирани от говорителя на бившия български премиер Галя Дичева.

Тя добави, че в болницата е и баща му Симеон Сакскобургготски, както и цялото им семейство.

Дичева допълни, че получава от цялата страна писма и обаждания, изразяващи съпричастност към нещастието, сполетяло семейството на Сакскобургготски.

Молебени за здраве на княз Кардам ще бъдат отслужени в над 80 населени места у нас.

Църковни служби за здравето на Кардам и съпругата му Мириам вече са извършени в Троянския манастир и в храмове в Пловдив, Габрово, Севлиево, Тутракан, Кърджали и в село Кардам.

Във Врана се обаждат и лекари, които препоръчват консултациите с техни колеги, хирурзи от САЩ, Германия и Франция.

Dnes.bg припомня, че българският принц Кардам изпадна в кома, след като получи тежки травми в областта на главата по време на автомобилна катастрофа в Мадрид.

Хесус Медина, който оглавява медицинския екип в мадридската болница "Досе де Октубре", заяви, че прогноза за състоянието на българския принц все още не може да бъде давана, докато той не бъде изваден от комата в следващите три до пет дни.

Освен на главата, Кардам има и тежки травми по ръцете, като дори съществува опасност от ампутация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
0
 
! Отговори
сашо преди 15 години
Има една личност на която комунистите плащат много солидно от няколко години да говори непрекъснато против Симеон- Юлиян Вучков.Него го обичат простаците.Виждам, че си е заслужил парите и много успешно е промил мозъците на примитивните люде.Оказва се , че 95% от пишештите по случая са с промити мозъци. Те хората не са виновни , торлкова са *** , че заслужават състрадание , а не упрек. така са създадени. Живяли са в просташки семейства, израстнали са в просташка среда , повечето от тях са неграмотни, какво да очакваме?тези хора , са толкова големи *** , че само злобата и омразата ги крепи. Те не са в състояние да излезат на улицата и да кажат:Ние мислим ,че Симеон окраде държавата и искаме да си получи наказанието!не не могат да го направят - Те са анонимни и много злобни. С две думи - шушуминги!Един платен човек им насочва вниманието към определена личност/ сега се е хванал с Бойко Борисов/и те от малоумие приемат неговите думи за чиста монета.това е така , защото не са способни да разсъждават. Жалка история на жалки хора!Да пожелаваш смъртта на непознат от това , че си чул някакви недоказани приказки е повече от малоумие.Кой е казал ,че българите били интелигентни?Интелигентните напуснаха страната отдавна.
187
0
 
0
 
! Отговори
ADOLF EIHMAN преди 15 години
M DAAAA KAKAVANIN S KAKAVANINKATO UMIRAT DRUGITE HORA KOLKO MOLEBENI SE PRAQT ZA TQH ?????????????????????????NQMA DORI LEKARSTVA I KOMPETENTNA LEKARSKA GRIJA A ZA SIMEON4O CEL SVQT SKO4I DA GO LEKUVA BASI TOI PO 4OVEK LI E OT NAS ????ZADAITE SI TOQ VAPROS SLEDVASHTIQ PAT KOGATO MU GLEDATE PLAKATITE CELUVATE KRAKATA I GLASUVATE ZA NEGOZNA4I TOI E PO 4OVEK S VRAH 4OVEK I SI4KI CARKVI SE MOLQT ZA NEGO .... AZ ZA HORATA KOITO NQMAT PARI ZA POGREBENIE BOG NQMA NALI EI OVCE VNIMAVAITE STOTO SEGA JIVEEME S VASHITE GLUPOSTIGLASUVAL SAM EDINSTVENO ZA ATAKA I STE GLASUVAM SAMO ZA TQH
186
0
 
0
 
! Отговори
AK 47 преди 15 години
Бог забавя, но не забравя. А удря по най-милото ти. Дано Симо се осъзнае малко, мисикинина мръсен!
185
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хах Принц на България а не знае българскиаре стига с тези глупостиникой не е застрахован от катастрофа, но това тук е съдбовен знак.таткото краде в изключително големи размери- ще си плаща за кражбите с най-скъпотоха да сте живи и здрави всички вие които чакахте с купоните на опашки по време на преходада сте живи и здрави всички вие които стояхте без ток в студените зимида сте живи и здрави всички вие, които се чудехте как да си разпределите парите така, че да си можете да си платите сметките и да останат стотинки на децата ви за закуска в голямото междучасиеда сте живи и здрави всички вие, които не можете да си позволите ягуар, а си карате старите трошки и не мрънкатеда сте живи и здрави всички вие, които работите за парите си..и журналистите- спете да ни занимавате с тези особиписна ми да чета за мутри, мутреси и царски принцове..другите не сме ли хора
184
0
 
0
 
! Отговори
ORTHODOX преди 15 години
250 СВЕЩЕНИЦИ И СЕМЕЙСТВА ПРОКЛЕХА СИМЕОН ЗА БЕЗЧИНСТВАТА С ЦЪРКВАТА И ТОРМОЗА НАД СВЕЩЕНИЧЕСКИТЕ СЕМЕЙСТВА , ЗА РАЗБИТИТЕ НАСИЛСТВЕНО ХРАМОВЕ И МАНАСТИРИ , ГЕЕНАТА ОГНЕНА СЕГА ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА ЗА ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО, А АНАТЕМАТА Е ДО 9-ТО КОЛЯНО , ТАКА ЧЕ ИМА МНОГО ОЩЕ ДА ПЛАЧЕ..., А НАЛИ СИ ИМА ПАТРИАРХ МАКСИМ , ТОЙ ЩЕ МУ ПРИГОТВЯ ВАРЕНО ЖИТО...ХА ПОПЛАЧЕТЕ СИ ЗАЕДНО... С БОРИСЛАВ ЦЕКОВ , НИКОЛА ФИЛЧЕВ , ПЕТКАНОВ И ДРУГИТЕ ЦАРЕДВОРЦИ..
183
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Ей хора като чуя принц, цар, направо бяс ме хваща. Тези буклуци на коя държава са принц или цар защото българия е парламентарна република а не монархия,и пресата да спре да пише такива глупости вече.
182
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Симеон, явно започва да си плаща греховете. Няма зло ненаказано на всеки трябва да е ясно. Сина му може да е най-прекрасния човек, но уви човек не може да избира родителите си. За всеки откраднат лев и земя имаааа много да плаща.
181
0
 
0
 
! Отговори
Гинги преди 15 години
Не може само да крадеш има господ и той го връща на родата ти!!!
180
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
177- много куха лейка си
179
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на който много е дадено и много е взетоТРЯБВА ДА ИМА ХАРМОНИЯ
178
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От кръвосмешенията са станали на гъ...з..ове. ***. Майка им прилича на испанска ромка.
177
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
много е секси.
176
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
България отдавна агонизира и е в мозъчна смърт ,за което има заслуги и самозваният ,,цар,, допринесъл с поведение ,дела и политика !А ,СПРЕТЕ ДА ОПЛАКВАТЕ ,В МОМЕНТ ,КОГАТО ЦЕЛИЯТ НИ НАРОД Е ЗА ОПЛАКВАНЕ !
175
0
 
0
 
! Отговори
Сю преди 15 години
Висшата Сила е решла да даде урок на фамилията. Тежък урок.Както някой вече го каза - ще следим следващите 800 дни....
174
0
 
0
 
! Отговори
Марто преди 15 години
Защо толкова се занимаваме с принц Кардам, съчувствам на семейството му,да и толкова.Някой от тяхното семейство да се е закъхарил за трагедията на нашия народ, за още по големия батак в който ни вкара баща му,някой от тяхното семейство за миг да се замислил поне,че в тая страна има болни хора и пенсионери, които едва,едва свързват двата края,че тънат в мизерия?на нкой те тях не му пука за нас-българите,за тях ние сме едно голямо нищо,важното е да се докопат до колкото е възможно повече земи и имоти,а че някой бил беден, била му малка заплатата или младежта на България излизала навън, ами......да го д...т.
173
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Княз, принцове, цар, царица Гомес, принцеса Муньова, внуци разнородни, та дори и мюсюлманче се пръкна. Що не са били всички в тази кола..............Нагли крадливи дупедавци..........
172
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А бе а на тези хора които загинаха в катастрофата край Ямбол няма ли да им направят на 80 места молебен,стига сте делили хората..всички сме равни пред господ..вижте малко как умират обикновенните хора...стига с тея сензации
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Айде стига с тези ПРИНЦОВЕ бе! Ега ти крадливите и нахални ............ Очаквахме "царя" да помогне на народа, а той го домачка в калта. Ограби го. За бедна България царе и принцове идват много, па и те са много. барабар с внучето-принц мехмед, ли беше?, на *** и принцесата отрочето. По-голяма пошлост от това няма.
170
0
 
0
 
! Отговори
Добра душа преди 15 години
Аз искам да попитам всички. Няма ли да свърши тази злоба? Нормални хора ли сте, след като се радвате на нещастието на хората?Няма ли най- после да се замислите и да не злорадствате? Бог да ви пази от зли помисли и още по зли езици. Това е от мен.
169
0
 
0
 
! Отговори
Стефана Дачкова преди 15 години
СВЕТОВНИ ВОДЕЩИ АГЕНЦИИ РАЗНЕСОХА ТОКУ ЩО НОВИНАТА, ЧЕ КАРДАМ Е С НАСТЪПИЛА МОЗЪЧНА СМЪРТ.СИМЕОН НЕАДЕКВАТЕН ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА, ГОВОРИ ЧЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е НЕПОКЛАТИМА!СЪВСЕМ СА СЕ ПОБЪРКАЛИ!