Горсов разполага със $ 150 хиляди

Толкова пари са преведи по сметките за лечението на Мануела
21 авг 2008 08:11,
76
Горсов разполага със $ 150 хиляди
Снимка: Булфото

Около 150 хил. долара са преведени от благодетеля на Мануела Горсова - Петър Христов, съобщи бТВ като се позова на информация от самия него.

Бизнесменът цитира фактури за тези пари, преведени по сметката на момичето.

Само баща й Красимир Горсов обаче има право да се разпорежда със средствата.

Все още не е ясно къде и как точно са превеждани за Мануела средствата от есемесите, но се знае, че от един от операторите са преведени 40 хил.лв.

Досега много хора са потвърдили зависимостта на Горсов към хазарта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Като един от дарителите, ще се почувствам доста използван ако това е истина. Ако Горсов е играл със собствени пари - ОК. Дъщеря му е в Израел и се лекува. Какво очакваме от него? Да е там, до нея? По-скоро не. Единствените ми очаквания са свързани с нейното оздравяване и, че може би един ден правосъдието ще си свърши работата и Стависки ще си получи наказанието, каквото и да е то. Но ако Горсов използва дарените пари, за да залага, много тъжно за него и за нас, които се обединихме и свършихме работата на държавате, за пореден път. Ако наистина се докаже, че е теглил пари от сметките за лечение и ги е проигравал, той също трябва да бъде наказан. Има начини да се докаже и се надявам, че това ще се случи и най-вече, че Горсов няма да е виновен. Виновни ще бъдат медиите и Горсов трябва да предприеме действия, с които да иска най-малкото публично извинение от тях.
34
0
 
0
 
! Отговори
Хонолулу преди 15 години
Мисля че вече Горсов се издигна с едно ниво по високо,отколкото е бил преди една година.Евала.За последните 18 години стотици успяха по същият начин да си вдигнат нивото и то доста по нагоре от Горсов.И ако неговият порок е хазартът-то това е детска грешка в сравнение с другите.А ние другите можем само да си пишем по форумите и да пасем,за да може да ни доят повече в следващите 18 години.Айде и са здраве.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
17 ти май си едно идиотче....ами от кого да гледа горсов ,че лъже и краде чуждите пари ..от политици,бизнесмени съдии.....то май е все едно ...хората им дават пари наготово .без нищо да вършат,работят за тях а те ......така че горсов си е един нормален българин на днешното време ...
32
0
 
0
 
! Отговори
bob4eto преди 15 години
tova ve4e premina vsi4ki granici.vinovni sme kato ob6testvo zaradi tarpimosta koiato proiavavame.gorsov e umaleno kopie na na6ata darjava.
31
0
 
0
 
! Отговори
user0 преди 15 години
Я вземете да плюете малко операторите сега. По тв казаха , че от единия оператор нямало въобще постъпления...Е нормално ли е според вас ?
30
0
 
0
 
! Отговори
Колчо преди 15 години
Добре де поне аз не виждам разлика между Горсов и Българските политици,щом търпим и гласуваме за едните,какво скачаме и плюем по човека.Предполагам щото е Г-н никой и сега можем да си излеем цялата злоба върху един човек.Хахахаха мисля че не Горсов е пристрастения и болния,а ние сме такива,Горсов е само огледалото и образа върху което можем безопасно да плюем.
29
0
 
0
 
! Отговори
Ели преди 15 години
БРАВО 19!!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ти ме разби
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
съгласен съм напълно
26
0
 
0
 
! Отговори
Игор преди 15 години
Аз ако съм на мястото на Краси Горсов, ще опразня сметката и ще си купя джип Порше. Ще си джиткам из родината с мощното возило, а злобарчетаата нека *** плюят, а пък Мануелка добрите хора няма тъй да я остаят...
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ти на чие место си?!Парите са събрани за момичето с цел оздравяването и!ДОРИ и да не е играл с тези пари,а със свои "отрудени" пари-това отново не е оправдание!Неможе пред цяла БГ по телевизии,радиа ,вестници и И-нет,да се търсиш съчувствие и помощ, а всъщност да имаш "задни" мисли!От цялата тази работа стана ясно,че Горсов не е бил искрен в мъката си!Все пак се надявам средствата събрани за момичето в крайна сметка да стигнат за нейното оздравяване!
24
0
 
0
 
! Отговори
апатичен преди 15 години
не знам защо , но сякаш тази новина нещо не ме учудва на на фона на цялостното изпростяване до оскотяване на народа - примери много - жена ражда и захвърля детето с в кофата за ***,пиян баща забравя двегодишното дете в гората и то умира от студ, майка пребива с жестокост бебето си и пр. ,а да не говорим за "по-невиннните"-баща изпива месечната заплата и бие децата си, други родители висят по кръчмите, докато 12-14годишните им деца се друсат в някоя дискотека ит.н. А дали е харчил собствени или парите от дарения за ротативките това е абсолютно без значение, при положение, че детето му бере душа.....
23
0
 
0
 
! Отговори
Andri преди 15 години
Ne razbiram zashto povecheto hora se chudiat na haraktera i postapkite na tozi chovek. Ta ako hashlashkiat mu vanshen vid ne vi govori nishto, to faktat 4e e dopusnal dashteria mu da se liubi s *** bi triabvalo da e dostatachen, za da vi stane iasno shto za tip e!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
Nana преди 15 години
Pak se pochva...davaite,pluite,to bylgarite drugo ne mojem...ama da ne ste na negovoto mqsto,ne go pojelavam na nikogo...
21
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 15 години
Ти случайно да не си Горсов? Много си зле. Наистина няма нищо лошо в това да играе хазарт, но извинявай той изиграва живота на дъщеря си, някак си не върви. Още повече, че тези пари са дарени от народа не вярвам да изкарва толкова пари, че да залага стотачки на няколо машинки. Пълен , като тебе!!!Нещастника си ти!
20
0
 
0
 
! Отговори
tctctc преди 15 години
Да казва,че играе комар със свои пари.Когато детето ти е болно,всяка стотинка е ценна.И какво излиза то-някой друг трябва да внася пари в сметката на дъщеря му,а той свиоте/не знам колко са/трябва да ги пилее.И нещо друго ме озадачава.Веднъж пишат,че Мануела все още е в кома,после,че е проговорила.Какво става всъщност?И като се има предвид,че баща и играе комар сякаш няма грижи...?Каква ли всъщност е истината,никой ли не се замисля?
19
0
 
0
 
! Отговори
Читателя преди 15 години
сте!Тоя харчи чужди пари, които хората са му дали за лечение, а тука има ***.и, които го защитават. Те и политиците го правят и на вас пак не ви пука, затова държавата е толкова зле, маймуни прости или по-скоро овце!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти си луд бе, момче!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
Симпсън стрийт преди 15 години
Човек да не може и комар да играе- баx мааму на такъв живот. Кво толкова, Краси Горсов има нужда да се разтвари човека, малко тръпка да усети, парите за Мануела ще стигнат, ако не стигнат, ще се съберат още дарения. В този живот всичко за децата ли да отива, родителите не сме ли хора, още повече Мануела е пълнолетна, и по закон Краси няма задължения към нея.
16
0
 
0
 
! Отговори
XYZ преди 15 години
не е важно колко пари е похарчил, на ротативки и колко ще похарчи!Лично аз вече съм предубеден и сега вече съм със закърнял мозък и смс-си за спасяване на някой(а, това може и да си ТИ) не изпращам!Сега ясно ли ти е ПИК*ЛЬО?!