ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински

Партията на Костов иска президентът ни да се извини за системно избиваните от него животни
4 дек 2008 14:40,
127
ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински
Първанов обича животните. Снимка: БГНЕС

ДСБ изрази възмущението си в парламента от „поредния вандалски акт на президента Първанов“. Според тях той дължи обяснение на узбекския и на българския народ за системно избиваните от него животни.

От партията на Костов не приемат той да демонстрира стил на живот и навици от времето на Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

Dnes.bg припомня, че президентът Първанов при посещението си Узбекистан между 5 и 8 ноември т.г., както съобщи руският сайт Fergana.ru, е отстрелял защитения вид козел архар в узбекистанския резерват, за което няма разрешителен режим и оневинителна процедура.

Съгласно българското законодателство за убийството на такъв ценен вид лишаването от свобода е до 5 години, глобата е от 1000 до 5000 лв., заявиха в парламента Евдокия Манева и Елиана Масева.

Те направиха аналогия, като смятат, че престъплението се наказва по местоизвършването.

Депутатките обясниха, че узбекски неправителствени организации са информирали наши неправителствени огранизации по случая.

В момента тече кореспонденция и нещата няма да се оставят без последствия, заявиха от ДСБ.

Това не е първият случай, в който държавният ни глава се изявява като успешен авджия. На 5 март тази година, ден след трагедията с влака София-Кардам, Първанов ловуваше в Симитли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И.бах ти боклу.ка-Пър ван оглу
85
0
 
0
 
! Отговори
blagodaria преди 15 години
4E IMA TAKIVA KATO 54,EVALAAA
84
0
 
0
 
! Отговори
АНАЛИЗАТОР преди 15 години
.......... СЕ РАДВАШ ! МНОГО ТЕ ,,ОБИЧАТ,, ХОРАТА !
83
0
 
0
 
! Отговори
MNOOOGO TO4EN,76 преди 15 години
NE VIJDAM,SKORO DA PROZRE,ZA KVO IDE RE4
82
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 15 години
А партията на Костов от кого се състои? От самият Костов, жена му и кучето ли?
81
0
 
0
 
! Отговори
КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРО преди 15 години
Каква дрога взимаш бе копелдяку , че хептен си изперкал ??! Боцкай се с нещо по - качествено !
80
0
 
0
 
! Отговори
Студент преди 15 години
Докога ще търпим тези нагли комунисти да позорят страната ни?
79
0
 
0
 
! Отговори
горо ле горо зелена. преди 15 години
а-а, а дали не е по-вярно обратното - "животните обичат Първанов"?, в смисъл тези, дето си го избраха, че и за втори път при това, имат по-общо с главния мозък на някой коч, отколкото с този на хомо сапиенс. А вие си трайте, щото напролет, като започне политическият "ловен сезон", що животно има да пада покосено от политическите ни ловци, вкл. и от др. Гоце... Ама хак да ни е!
78
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Срам ме е,че тъпите ми сънародници и турците избраха този за президент!!!
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
международен бракониер за стотици хиляди на наш гръб ! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТОЯ НАГЪЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИЕЦ....
76
0
 
0
 
! Отговори
манипуларорът преди 15 години
Абе толкова ли сте тъпички и не виждате, че тече медийна манипулация за дискредитиране на Първанов. Той че се излага чат-пат е нормално, човешки качества не са му чужди, Но и нас като консуматори на новини ни водят за носа, някаква жалка пасмина от журналисти, които са решили да всяват още по-огромен смут и паника по време на финансовата криза.На прасе - звънче, а ние сме прасетата, които трябва да се храним със всякаква (и медийна) пумия. Приятно ядене Дами и Господа! Ще ни нахранят добре, "хляб и зрелища..." (а откакто сме в епохата на интернен може да се добави "..и медийно шоу")
75
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
Власта на агент Гоце ,така му се е усладила,че си личи по усмивчиците, които, хвърля на ляво и на дясно,подобно на влюбена гимназистка... Туй, дето става в Русия, това руско мъртвило на олигархичната псевдодемокрация, е висш идеал за такива като Гоце: той друго не знае, освен да спазва указанията на Москва. Това, впрочем, той е правил цял живот - и преди, като вдъхновен от петолъчките на Москва комсомолец и млад комунист от село Сирищник, и после, като ценен кадър на ДС, и сега, като президент на една държава, на която Москва отреди ролята на *** троянски кон в Европейския съюз. От всякъде се личи,колко е парвенюзиран.
74
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 15 години
Ами те са от едно котило. С тази разлика че сега са социалисти капиталисти.Абе то само да е това ,че с мед да ги намажеш. Наядени гришки. Приказка за стълбата. Всички са *** с изключение на някои от Атака/ама като гледах Хърков и той иска голямо парче. *** да излага атака/
73
0
 
0
 
! Отговори
pip преди 15 години
Ако това е истина с отстрелването на животното, смятам че президетът трябва да даде обяснения пред нацията. някои твърдят,че хора на подобни постове се утешават с ловуване.
72
0
 
0
 
! Отговори
IL. преди 15 години
Този форум е под всякаква критика
71
0
 
0
 
! Отговори
Christine преди 15 години
Бях дала линк към статията в руското издание за лова на президента, незнайно защо са го изтрили. Ей го пак: . ferghana.ru/ article.php?id=5978(без интервалите)
70
0
 
0
 
! Отговори
++++++ преди 15 години
Ние, българите сме допуснали това недоразумение да ни бъде натрапено за президент на България, та с всяко свое действие и бездействие да ни излага и позори пред целия свят!няма друг, който да може така умело и ефикасно да дискредитира вечната дружба на малката България със колониално-авторитарния северен колос, да показва истинския лик и морал на комуноидите-бракониери, разпасали се безскрупулни и аморални самозванци, олигарси и мафиоти - и по този начин, без да си дава сметка какво прави и какво става, пък и без да иска, да работи за компрометирането на оня толкова отвратителен комуноиден стереотип, който самият той въплъщава!
69
0
 
0
 
! Отговори
! преди 15 години
Агент Гоце Първанов е убиец,женкар,селски хитрец,лъжец,многоговорещ и нищонеказващ нискочел екземпляр.
68
0
 
0
 
! Отговори
ДП преди 15 години
62, чудесен коментар (animal farm)...Чудя се що за твар трябва да е двуного, тръгнало да убива за удоволствие. Да ловуваш за да се изхраниш е обяснимо и ествествено; но точно на тоя прехранен явно му е било до нещо друго, смачкан комплексиран ***. Предполагам, че бих подкрепил идеята такива "ловци" да бъдат въдворяване в сафари паркове за "отстрелване" от други подобни мераклии.
67
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Другари и господа,Да си дойдем на думата. С какво е известен Узбекистан? - Със същото, което минава през грузинската тръба. Защо ли руски сайт е намерил такъв "компромат", след като узбеките са завели Първанов от благодарност в резерват на лов /какво да се прави, наистина и Живков така показваше размах на западни гости, от които има полза/. Кой прави въпросът за отстрела политически - Костов, създаден от Луканов - резидентът на КГБ по онова време. Костов продал Нефтохима на руснаци. За какво става въпрос? И ако това са компроматите, че докато бил на лов и убил лисица, хора горели във влак, или слух, че бил хванал трипер от 15 годишна, сега отстрелял козел, след като официално е бил заведен в резерват на лов, значи няма сериозен компромат, като този, че братчето на руско-евреина Станишев строи курорт в защитена местност. Или като това, че Костов затри българска компютърна технология за милиарди, освен далаверата покрай Нефтохима.