Луксът в център "Масларова" - 250 стаи за 19 млн.лв.

Тук са и прословутите инфотабелки, поръчани за 35 бона
12 авг 2009 19:30,
145

Красиво окосени и осветени алеи водят към центъра на Масларова. Снимка: БГНЕС

 

Проверяваният от прокуратурата комплекс за социални услуги в Стара Загора се оказа 5-етажен, разполагащ с 250 стаи и лукс обзавеждане.

Изграденият от Масларова център за 19 млн. лв. стана медиен хит през последните две седмици, след като периодично разследващите пускаха сводки за това кое колко струва и как е градено.

Според строители дори в годините на строителен бум и високи цени 19 милиона лева за такава сграда е прекалено голяма сума.

При примерна цена от 1000 лева на квадратен метър за ново строителство сградата би излязла най-много около 7 милиона.

Златният за данъкоплатците център се оказа част от съмнителна схема, разиграна с участието на фирми, свързани със бившата социална министърка.

Още по темата

Фирмата, спечелила търга за реконструкцията на сградата - "Стара Загора 2007", е свързана косвено със съпруга на Масларова Антон.

След кратка разходка, която замайва с прескъпо обзавеждане, човек се натъква и на прословутите вече табелки, за които са дадени над 35 хиляди лева.

На входа и на всеки от етажите има от тях.

До кабинетите пък са монтирани с имената на съответното длъжностно лице, а над вратите има такива с номера на стаята.

Рекламните табелки са различни като размер - от 2 метра големите до 30 сантиметра по-малките.

Всички те са от плексиглас, а отгоре са покрити с алуминиево фолио.

Договорът за изработката им е сключен на 7 юли между министерството и "Арайз" ООД.

А иначе самата сграда бе осветена на 25 май от поп, прекъсван от гръмките слова на Масларова:

"Центърът за комплексни социални услуги е вече факт и искрено се надявам, че този пример, този пилотен проект, ще бъде много заразителен. Следващата ни стъпка и поглед е насочен към Варна", каза тогава тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
(:) преди 14 години
До Чао или 68 : лека нощ ! :)
69
0
 
0
 
! Отговори
щщд преди 14 години
Където да пипнеш в тази държава ,вониии......Каква прокуратура, какви 5 лева, там са техни хора, свесните прокурори ги самоубиха....
68
0
 
0
 
! Отговори
Чао преди 14 години
Ще изчакаме 6 месеца и после избираме хората ,които обещават трибунали........явно не сме дорасли до времето в ,които глави не требе да хвърчат!!!
67
0
 
0
 
! Отговори
dsa преди 14 години
Провален и корумпиран министър на ДПС иска директорски пост от Бойко Борисов - 24rodopi.com
66
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 14 години
Крадло, за теб сливенския и да те чукат стари пандизчийки, не наяде се *** помиярке. А Серго и теб същато лайньо скапан.
65
0
 
0
 
! Отговори
zatvor!! преди 14 години
Taq mrusna mastiq e za zatvor, ama da q vkarat v mujki, 4e *** da i skasat g***za ot e#@ne!!!!
64
0
 
0
 
! Отговори
keke25 преди 14 години
Прокуратурата е под ръководството на партизанския внук,приятеля на Гоце,слугата на монтерейци и подчинения на Маджо....Борис Велчев.Имайте го на предвид когато плюете новото правителство.Не се правете на прясно ебани.
63
0
 
0
 
! Отговори
Р@до преди 14 години
Масларова ако въобще я подведат под отговорност(в което се съмнявам да стане)най-много ще я въртят като пинг -понг и накрая или ще я осъдят да плати глоба или условна.ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА В НАШАТА БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ГОЛЯМ БАНДИТ ГО ОСЪЖДАТ УСЛОВНО. Да живей ПроКУРАтурата
62
0
 
0
 
! Отговори
Р@до преди 14 години
Ех ,жалко че каквото и да напишем то си остава само една мечта.......
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
120- НО ДА СИ ГИ ЗАРАБОИ В ЗАТВОРА. И СЪПРУГА И-ДО НЕЯ. И ТЕЗИ НАД НЕЯ,С КОИТО Е ДЕЛКАЛА.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма ли най-после прокуратурата да започне разследване с добър завършек за народа и тая смръдла да отиде в затвора.айде Бойко къде си криеш ли се направи нещо
59
0
 
0
 
! Отговори
Р@до преди 14 години
ДА, обаче преди да отиде в сливенския затвор , хотела й да изгори и да загуби ВСИЧКО а мъжа й да я напусне .А после в сливенския затвор да я изнасилят брутално и пребият и пак да остане жива за да СТРАДА.
58
0
 
0
 
! Отговори
валио55 преди 14 години
до Херлок Шолмс Да прав сте.следих развитието на случая и след шумното разгласяване на връщането му в музея си направих труда да проверя.А и далеч съм от мисълта,чекомунист,ще върне нещо без да е изправен пред стената.
57
0
 
0
 
! Отговори
maria преди 14 години
vusmutena sam ot rasto4itelstvoto na bivchite upravljavachi ,jiveja v germania ot dulgo vreme ,tosi center e luks sa germania ,tuk tosi vid centrove sa kude po skromni ,,,,,,,,,,,smjah i tesi beli divan4eta
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Подкрепям на пълно предложението Ви.Точно там и е мястото на тая безсрамница.Краде и последния залаг от горките пенсионери и трупа капитал и за поколенията си дори.
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е, айде журналистите дето го четат тоя форум да проверят дали е достоверна изнесената информация, от там на прокуратурата и от там масларката след публичен процес да заминава за килийката!
54
0
 
0
 
! Отговори
до valio55 от Херлок преди 14 години
Абсолютно си прав, но направи си труда да провериш от кога е там пианото.Тук колкото и нескромно да е, твърдя, че това се случи след...скромната намеса на някои хора, които разшумяха случая, иначе хич и не си мисли, че момата щеше да го върне!
53
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
Kakav sram, Boje moi...
52
0
 
0
 
! Отговори
Херлок Шолмс преди 14 години
Апропо, нали се сещате, че другарката Масларова не може да направи всичко това без да има верни хора, които пряко да съдействат за реализиране на плановете и! След около 2 часа ще пусна списък с доверените и хора в Стара Загора /включително и такива на отговорни постове/, които също трябва да бъдат абонирани за прокуратурата/ сега трябва да издоя кравите/.
51
0
 
0
 
! Отговори
valio55 преди 14 години
до Херлок Шолмс Ако посетите националния исторически музей може да видите още на самия партер пианото на Лора Каравелова/вярно сбутано до самия вход на тоалетнатаза мъже/.Това не го казвам в защита на Масларова.