Масларова: Стига с тая Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите

Бившата министърка ще заведе дела срещу клеветниците
23 окт 2009 15:45,
189
Масларова: Стига с тая Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите
Снимка: БГНЕС

"Стига с тази Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите", обърна се към журналистите бившият социален министър Емилия Масларова в кулоарите на парламента по повод коментарите за своето имотно състояние.

В последно време атаките към нейната работа и придобитото от нея имущество се засилиха - както журналистически материали, така и доклади на одитната дирекция в социалното ведомство.

Масларова е изпратила писмо до комисията за борба с корупцията, оглавявана от Яне Янев, в което е поискала да й бъдат изпратени адресите на авторите на сигналите за нейната собственост, за да заведе дело срещу тях.

Още по темата

В понеделник тя ще образува дело и срещу журналист от столичен седмичник заради неговото проучване в медията.

Бившият социален министър се възмути и каза, че комисията за борба с корупцията не може да огласява материали, които не е проверила и без да е запознала потърпевшия.

Реакцията й е по повод докладите на одитната дирекция в министерството и от инспектората, които тя е получила.

Масларова изрази негодувание и срещу изнесената информация от социалния министър Тотю Младенов, от която ставало ясно, че липсва крупна сума от бюджета по проект "Красива България".

"Някой манипулира министъра или го информира неправилно", добави тя. Според нея никога в "Красива България" не са планирани разходи повече от предвидените.

Тя даде съвет на министерството и инспектиращите и одитиращи органи да правят разлика между меморандум и договор. Меморандум е намерение, а договорите винаги са на по-ниска стойност, тъй като са резултат от проведени обществени поръчки.

Според нея всички договори са в рамките на утвърдения бюджет. Масларова обори голяма голяма част от констатираните нарушения по време на нейния мандат, като цитира дълга редица от цифри и обекти.

"Не искам да кажа, че съм като Георги Димитров, не съм дорасла до там", заяви тя в отговор на въпрос дали чрез медиите ще продължава да оборва тезите и резултатите от проверките на действията по време на мандата й.

"За днес стига толкова. Ако излезе още нещо опашато и рогато, ще бъда на ваше разположение", обърна се тя към журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** нагла , на карибите искаш а , а нещо друго не щеш ли , може и на хаваите ако искаш.Затвор за теб и тези покрай теб и ви пожелавам там да си изгнийкате маймуни крадливи , гадни, долни , червени........
187
0
 
1
 
! Отговори
neli преди 14 години
колкото по-бедна е една държава -толкова по богати политиците и,естественно, че е нагла тя знае абсолютно добре че не е сама в далаверата и със сигурност вълк на вълкът око не вади.Ще се маскира и поредния процес със себеподобни Единственната държава в ЕС която не подлежи на контрол от никоя европейска институция. Можете да си представите за каква корупция и мафия става въпрос......
186
0
 
0
 
! Отговори
vasio преди 14 години
darta pra4ka kav hotel si e opanala na starozagorskite min bani! batal mrasen 6ta pratim ne v dubai ami v slivenskiq!
185
0
 
1
 
! Отговори
zzz преди 14 години
taq trebe da q o4istqt mnogo nagla be
184
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
EIII TE NEMAT SRAM.NAGLI I BEZO4LIVI.KONFISKUVAITE I VSI4KO V POLZA NA DARJAVATA
183
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
без коментар . такива като нея има много - крадци до стената и в главатамоето дете ходи с жълти стотинки на училище а тия крадат най - нагло.аз съм с две магистратури но не съм гъзоблизеци работя за шепа жълти стотинкитака се живее в тази помийна яма българия и по зле ще става
182
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
наистина ми е гадно ,че тая се обажда по тоя начин ,ако можех да направя нещо на това животно бих го сторил ,но нито съм следовател нито съм прокурор нито съдия ,нито убиец.Аз съм просто човек с който се гаврят такива като тази.
181
0
 
0
 
! Отговори
ангел преди 14 години
а дано те пратат у Сливен, *** дебела....
180
0
 
0
 
! Отговори
stamat преди 14 години
ТЯ ЗАСЛУЖАВА ДА Я ПРАТЯТ В СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР ДА ЛИЖЕ МИРИЗЛИВИ ***.ТАМ МНОГО ЩЕ И СЕ ИЗРАДВАТ....
179
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Ахмет Доган я шиба ежедневно - препоръчал му я Софиянски.
178
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Do 173.Iska ti se da e 6iba6.Ne dej ne stava.Nekoga mi be6e gadje prosto ne stava za ebane.Pak ako mo6e6 upitaj i 6te vidi6.
177
0
 
1
 
! Отговори
Тато преди 14 години
Масларова да води бабите и дедовците на море?Мазна, гадна, подмолна, лъжлива, крадлива ***!а тя през това време Крадяла. И в България безработицата спадала.ЗАД РЕШЕТКИТЕ кУРВООООООО!!!
176
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 14 години
To da e samo hotel Armira 6te6e da e dobre no se okaza,4e i cialoto miasto na biv6eto podelenie v kvartal Kazanski e neino...
175
0
 
0
 
! Отговори
Национа;лист преди 14 години
ТАя *** е в топ 3 на най-противните министри на предните бушмени.Толкова противна и нагла, окичена в 30 кила злато , че и продължава да е нагла.Какво въобше да говорим за соц. министър ,който на въпрос :"Колко са безработните в Б-я?" ,дава следния отговор: "Безработицата е намаляла с ...% ,в сравнение с....(не помня точно цифрите)" . Просто няма думи, соц.министър да не знае колко са безработните в страната. Ти си за съд *** гадна!
174
0
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Малко й е явно хотелчето на Старозагорските минерални бани, в което само кафенцето ти е къмто 5 лева. Малко са й и прибраните парички, които уж са отишли за табели и столове...
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
искам да я ***
172
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Darta, neshtastna kuchka.. Mazznarova!Nai-protivnoto sashtestvo v parlamenta.Kak varti hitro ochichki.Iskame ZATVOR!!
171
0
 
0
 
! Отговори
I преди 14 години
Грозно , нагло, нахално ... Като повечето ***....
170
0
 
0
 
! Отговори
Лаик преди 14 години
Защо въобще ни занимавате с този травестит, за него си има компетентни органи! Просто да се хванат в ръце и да си свършат работата!
169
0
 
0
 
! Отговори
Отговор до:Народа преди 14 години
Машалла..........Ашколсун ..............Конфискация на имуществото й ,без право на заемане на ръководни длъжности......Чакаме я в стройните редици на преуспелия български народ, за чието благополучие така усърдно се грижеше този ***. Дайте я на нас....ние ще й покажем,колко много я обичаме!