Масларова: Стига с тая Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите

Бившата министърка ще заведе дела срещу клеветниците
23 окт 2009 15:45,
189
Масларова: Стига с тая Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите
Снимка: БГНЕС

"Стига с тази Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите", обърна се към журналистите бившият социален министър Емилия Масларова в кулоарите на парламента по повод коментарите за своето имотно състояние.

В последно време атаките към нейната работа и придобитото от нея имущество се засилиха - както журналистически материали, така и доклади на одитната дирекция в социалното ведомство.

Масларова е изпратила писмо до комисията за борба с корупцията, оглавявана от Яне Янев, в което е поискала да й бъдат изпратени адресите на авторите на сигналите за нейната собственост, за да заведе дело срещу тях.

Още по темата

В понеделник тя ще образува дело и срещу журналист от столичен седмичник заради неговото проучване в медията.

Бившият социален министър се възмути и каза, че комисията за борба с корупцията не може да огласява материали, които не е проверила и без да е запознала потърпевшия.

Реакцията й е по повод докладите на одитната дирекция в министерството и от инспектората, които тя е получила.

Масларова изрази негодувание и срещу изнесената информация от социалния министър Тотю Младенов, от която ставало ясно, че липсва крупна сума от бюджета по проект "Красива България".

"Някой манипулира министъра или го информира неправилно", добави тя. Според нея никога в "Красива България" не са планирани разходи повече от предвидените.

Тя даде съвет на министерството и инспектиращите и одитиращи органи да правят разлика между меморандум и договор. Меморандум е намерение, а договорите винаги са на по-ниска стойност, тъй като са резултат от проведени обществени поръчки.

Според нея всички договори са в рамките на утвърдения бюджет. Масларова обори голяма голяма част от констатираните нарушения по време на нейния мандат, като цитира дълга редица от цифри и обекти.

"Не искам да кажа, че съм като Георги Димитров, не съм дорасла до там", заяви тя в отговор на въпрос дали чрез медиите ще продължава да оборва тезите и резултатите от проверките на действията по време на мандата й.

"За днес стига толкова. Ако излезе още нещо опашато и рогато, ще бъда на ваше разположение", обърна се тя към журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 14 години
Нагла, долна ***, обиколи света като министър ***, не се прави на света вода ненапита. И това ми било социален министър, от социална партия....майка му и прасе.
127
0
 
0
 
! Отговори
Ot 123 преди 14 години
Иами то и БКП-то ще дадат червена точка :)Така ,че май няма да има зелена :)
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой ли ще сложи друг цвят точка освен червена ?????
125
0
 
0
 
! Отговори
От 123 преди 14 години
Айде 2-рата червна точка от мен :)
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хайде да сди спретнем една анкета сега. Който мисли че Масларова ще бъде осъдена да даде зелена тока, който мисле, че няма да бъде осъдена да деде червена точка. Старт.
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами ако бяхте спечили на тези избори, можеше да ви пратят.Дори и отчет нямаше да давате.
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо да я вкарваме в затвора, тя там ще си е добре. По хубаво би било да и се конфискува цялото фамилно имущество и със 120 лв. пенсия в една панелка в Люлин с изключено парно но с тръби за парно и съответната такса за тях. Без право на допълнителни доходи и ще видите как ще плаче да влезе в затвора ...
121
0
 
0
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
ква госпожа е тоя *** бе? леле по някой път искам да стана партизан и да зема пушката, а на някой обикновен човечец със по-слаби нерви няма да му издържат нервите...
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не завис и простотия до Н 116 ами народа ни е много търпелив и си мълчат а вещтиците се вихрят .стига търпение изцедиха народа като лимон . И народа няма да я обеси защото са добри и търпеливи .Но при нея явно че дебелоочието е голямо и не и пука от нищо няма и чувства на срам и отговорност пред народа си .
119
0
 
0
 
! Отговори
добронамерен преди 14 години
всяка *** и алчна комунистическа гад трябва просто да върне част от парите преди да я очаткат ЖЕСТОКО
118
0
 
0
 
! Отговори
ZIZA преди 14 години
Да те пратят в затвора.
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ebahti naglosta
116
0
 
0
 
! Отговори
bash po balgarski преди 14 години
VSEKI E NEVINEN DO DOKAZVANE NA PROTIVNOTO.NQKOI KAZAL,DRUG VIDQL,IMALA SKAPI DREHI I NAKITI-AMI DAITE DA Q OBESIM.TAZI BALGARSKA ZAVIST I PROSTOTIQ 6E NI DOVARSHI.
115
0
 
0
 
! Отговори
TooN преди 14 години
Стига с този ремонт! Разбрахме, че няма да има никакви действия срещу нея! Ама платените журналисти само изместват поглед от другите й придобивки! Стига за дреболийките й, как не се намери един да пропише за хотела й на Старозагорските Минерални бани?!
114
0
 
0
 
! Отговори
dj преди 14 години
имах "честта" преди години да работя с другарката Масларова по кандидат-кметска кампания в родния ми град (не ме гледайте така, работата беше чисто техническа и имах нужда от парите). Та, толкова арогантно и безочливо поведение, демонстрирано от въпросната госпожа, беше малко в повече дори и на познатите й съпартийци и сподвижници на кандидата. Тия хора наистина са се самозабравили до немайкъде, просто мисловната им дейност работи единствено в своя полза и угода. За тях партията далеч не е N1!
113
0
 
0
 
! Отговори
заралията преди 14 години
Другарко Масларова ама и ние от Стара Загора не плачем за теб. Само че не искаме да те пратим в Дубай или на Карибите, а на остров Белене!
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
DO 111 PRAV SI PRIATELIY! MA NARODA SI GO E STRAX E TVA E PROBLEMA ! NARODA TARPI!
111
0
 
0
 
! Отговори
бачо Иван преди 14 години
Нахална кожена бъчва! С една дума - КОМУНИСТКА!
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не трябва да се оставят живи комунисти -хора мислете за децата си
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МНОГО НАГЛА бабичка бре!Как само таркаля журналистите! МОРЕ КВО ТРЕБЕ ЭА ТЕБЕ! ТОЯГА НЕЧАГАРЕНА! КРАДЛА ДОЛНА!