Масларова: Стига с тая Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите

Бившата министърка ще заведе дела срещу клеветниците
23 окт 2009 15:45,
189
Масларова: Стига с тая Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите
Снимка: БГНЕС

"Стига с тази Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите", обърна се към журналистите бившият социален министър Емилия Масларова в кулоарите на парламента по повод коментарите за своето имотно състояние.

В последно време атаките към нейната работа и придобитото от нея имущество се засилиха - както журналистически материали, така и доклади на одитната дирекция в социалното ведомство.

Масларова е изпратила писмо до комисията за борба с корупцията, оглавявана от Яне Янев, в което е поискала да й бъдат изпратени адресите на авторите на сигналите за нейната собственост, за да заведе дело срещу тях.

Още по темата

В понеделник тя ще образува дело и срещу журналист от столичен седмичник заради неговото проучване в медията.

Бившият социален министър се възмути и каза, че комисията за борба с корупцията не може да огласява материали, които не е проверила и без да е запознала потърпевшия.

Реакцията й е по повод докладите на одитната дирекция в министерството и от инспектората, които тя е получила.

Масларова изрази негодувание и срещу изнесената информация от социалния министър Тотю Младенов, от която ставало ясно, че липсва крупна сума от бюджета по проект "Красива България".

"Някой манипулира министъра или го информира неправилно", добави тя. Според нея никога в "Красива България" не са планирани разходи повече от предвидените.

Тя даде съвет на министерството и инспектиращите и одитиращи органи да правят разлика между меморандум и договор. Меморандум е намерение, а договорите винаги са на по-ниска стойност, тъй като са резултат от проведени обществени поръчки.

Според нея всички договори са в рамките на утвърдения бюджет. Масларова обори голяма голяма част от констатираните нарушения по време на нейния мандат, като цитира дълга редица от цифри и обекти.

"Не искам да кажа, че съм като Георги Димитров, не съм дорасла до там", заяви тя в отговор на въпрос дали чрез медиите ще продължава да оборва тезите и резултатите от проверките на действията по време на мандата й.

"За днес стига толкова. Ако излезе още нещо опашато и рогато, ще бъда на ваше разположение", обърна се тя към журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 14 години
От Сливенския затвор специално за вас предава нашият пратеник Емилия Масларова .... За съжаление тя нищо не може да предаде.А тази е Кака Пена чистачката от Орландовци - след преминат опреснителен курс и поредица пластични операции е внедрена под името Емилия Масларова. Страхувайки се да не пропадне легендата, под която е внедрена, а и като истински добре трениран агент, Кака Пена упорито продължава да мете с тежащата 47,3 кг метла, простете за грешката - език !Хубавицата ми тя ...... !!!
147
0
 
0
 
! Отговори
!!!! преди 14 години
В затвора в Сливен има място за Масларова и Станишева .
146
0
 
0
 
! Отговори
тая ... преди 14 години
... стара кожена чанта пълна с лай,на , Масларова, докога ще ни дразни с присъствието си на крадла, в Парламента и по форумите???
145
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
хе хе хе :)пак не си разбрал госпожица министър цецо кво каза в парламента :)той каза че престъпници назначава, ама няма да остави хора, които си разбират работата, ама са назначени от предишните....или ти не разбра какво значи осъден със влязла в сила присъда за умишлено престъпление е назначен за шеф на търговищката полиция?ех, герберски простотии....
144
0
 
0
 
! Отговори
ТЪРПЕЛИВ преди 14 години
както каза днес в парламента министър Цветанов че ще се забавят с обвиненията докато махнат всички корумпирани шефове на МВР-та и техните заместници КОИТО ВИ ПРИКРИВАХА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА така че порадвай се още малко на свободата си долна п-----о но възмездието ще Ви настигне търпяхме ви толкова години ще изтърпим още малко
143
0
 
0
 
! Отговори
Maslarova преди 14 години
Ehehe toia prost narod mnogo me kefi kato 4eta komentarite im napravo se napikavam ot smiah
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тя се прави на факир,обявила е за номера на изчезването,само никой не разбрал и още не е разбрал какво е изчезнало.Абе то жените уж са само асистентки,ама тая си е факира М.
141
0
 
0
 
! Отговори
Яростен преди 14 години
Гнусна якорудска помакиня в менопауза. Крадлива ***. В Стара Загора се говори, че е сложила ръка и върху парцела на артилерийските казарми по пътя за голямата Билла. Щели да строят мол.
140
0
 
0
 
! Отговори
Кристиян преди 14 години
НАГЛОСТ!!!
139
0
 
0
 
! Отговори
West city преди 14 години
В затвора ще и направят Дубай на леглото. После едни Кариби на подът и няма да се обажда повече. Ще бъде в райска килия.
138
0
 
0
 
! Отговори
свинаря преди 14 години
пратете ми я на мене че като гледам ква нагла *** е станала време е да и турим ножа
137
0
 
0
 
! Отговори
pege преди 14 години
Ама че нагла флъорца. На тая куршума и е малко
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Komunisticheska svinq!!!
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BE ZMIATA TI DA NE SI MAZOHIST,ILI SABIRASH MINUSCHETA ZA KOLEKCIA
134
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
ами да го съдят за тия фирми. или нея да я съдят че е сключила договорите.ама да измислят престъпления във това, че плочките били не знам какви си, и че стената на тоалетната не била боядисана както трябва.... тъпотия...да не говорим че е направо обидно така да подценяват мухобойците интелекта на българина чрез такива лъжи на дребно...
133
0
 
0
 
! Отговори
Нинов преди 14 години
Не знам кой лъже или не, но на Масларова мъжа и наистина има 4 фирми, които зареждаха с мазут социалните заведения без търг или конкурс. За мъжа си нищо не казва тази нагла ***.
132
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
разбрахте ли бе... чухте ли какво е престъплението на масларова?`плочките и лайсните в тоалетните на втория етаж не си подхождат цветово`.....ТОВА СПОРЕД ГЕРБ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И КРАДЕНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА.....е тия мухобойци ептен оакаха пейзажа....айде сега дежурните бойколизци да залеят форума със призиви да се избият комунистите, щот крадели.....
131
0
 
0
 
! Отговори
FoXi преди 14 години
за нейната физика има баси бицепса :Д някой бая е плюскал
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не на карибите ,а за СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР си дърта ***
129
0
 
0
 
! Отговори
LA SERPIENTE преди 14 години
НАПАДКИТЕ СРЕЩУ ГОСПОЖА МАСЛАРОВА СА БЕЗПОЧВЕНИ СЕНЗАЦИОННИ ТВЪРДЕНИЯ!!!