Отличници в Свищов: Фолкдиви, Красьо, Маргините...

Плевенският бизнесмен кандидатствал и за докторант
26 ное 2009 12:33,
230
Отличници в Свищов: Фолкдиви, Красьо, Маргините...
Снимка: uni-svishtov.bg

Красимир Георгиев, който е по-известен като Красьо, се оказа задочен докторант в Свищовската стопанска академия.

През 2007 година той е завършил магистратура с отличие, след което е кандидатствал за докторант.

От юни месец обаче, след като гръмна скандалът, Георгиев не се е явявал в университета и скоро ще изгуби правата си на докторант.

Ректорът на академията Адамов призна пред bTV, че се познава с Красимир Георгиев, и го определи като умен, контактен, амбициозен и правещ силно впечатление човек.

"Красимир Георгиев е временно отстранен, защото не плати последните 1-2 вноски за докторантурата си", каза ректорът Величко Адамов.

Оказа се, че и приятелката на Красьо, фолкпевицата Магда, също учела в академията, разкри преподавателят Емил Михайлов.

Още по темата

По думите му тя си взимала изпитите, без изобщо да се вясва в университета.

Михайлов разкри още, че в академията дипломи се взимали лесно и посочи за пример братя Маргини.

"Маргините не са учили тук, но фолкпевицата Ивана има диплома от нас", опонира му ректорът Адамов.

"Не сме близки приятели с Красьо, както се твърди, само се чувахме", допълни той.

За снимките и видеото в интернет, на които се вижда как ректорът и докторънтът Красьо пият и пеят заедно, Адамов коментира, че те са направени на студентските празници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
0
 
! Отговори
до покемон преди 14 години
о да, без учебник не може и помагалото е задължително, защото съвсем случайно курсовата работа трябва да я откъснеш от там и листите за изпита също. Тва в никой университет го няма (или поне не в такива мащаби). Радвам се, че вече приключвам със Свищов и парите ми няма да отиват за безполезни и пълни с грешки учебници, благодарение на които, ако не бях учила икономика преди това сигурно щяха ми да объркат представите тотално, както се случва с много колеги
204
0
 
0
 
! Отговори
beb4o_bu преди 14 години
A znaete li kolko se pla6ta za da si vzeme6 izpita bez da se qvqva6?az 6te vi kaja-300 lv.korupciq ot vsqkade...nqmam dumi.
203
0
 
0
 
! Отговори
pokemon преди 14 години
Какво ще кажете за това ,че ако не си купите скъпите учебници няма да си вземете изпита ?А това че стипендиите са 1/2 от законовите и то ги получават малко студенти ? ЧЕ има сираци които не получават нито социална стипендия, нито такава за успех?
202
0
 
0
 
! Отговори
Пивчо преди 14 години
Любимеца ми беше Билев -това е най-готиния пич, Габровски също.Анализа пък беше най-якия предмет.Данчо Томов беше мноо див -с разкопчаната ризка на изпита и златното зъбче......еееех спомени,готино си беше преди 15-на години,сега навсякъде е пълно с "Цветелинки".Страшна младеж идва....... милиони "цветанки" и меки китки
201
0
 
0
 
! Отговори
до 189 преди 14 години
Много си прав. Аз уча в Академията и същевременно работя ( задочно съм) и трябва да ви кажа, че се скъсвам от учене за да изкарам прилични оценки и знания, които после уж ще ползвам и не желая да чета "Михайлов разкри още, че в академията дипломи се взимали лесно и посочи за пример братя Маргини.", защото само аз си знам как съм изкарала. Взимат ги лесно на такива, които чинно си плащат, но не таксите, а "даряват". От доста време в тая Академия куца управлението, то не беше скандал, не бяха два.
200
0
 
0
 
! Отговори
СА "Ценов" преди 14 години
Това е най-яката академия в БГ,това че има *** като Вили Адамс и Каменчо не значи ,че всичко е пошло.Някой да каже къде няма такива като тях??? Чакам отговор,ама няма да го дочакам-защото навсякъде има ***.А тези ,които плюят по СА ,са безмозъчни *** и само можем да ги съжаляваме.Ех бедни Македонски.....
199
0
 
0
 
! Отговори
до 178 преди 14 години
*** 178,има голяма разлика от "подражавам" до "подДържам" толкова голяма,колкото е разстоянието от лявото ти мозъчно полукълбо до дясното такова :)))
198
0
 
0
 
! Отговори
pokemon преди 14 години
Доц.Мариана Асенова и Емил Михайлов са разкошни хора и преподаватели ,а Величко Адамов мирише на КОРУПЦИЯ И ПАРИ. Той съсипва престижа на академията.ДАНО ГО СМЕНЯТ.
197
0
 
0
 
! Отговори
ST преди 14 години
Обърка се в лъжите си АДАМОВ, АДАМОВ !!!
196
0
 
0
 
! Отговори
do 194 преди 14 години
Разбра се че лъже и каквото и да каже не трябва да му се вярва
195
0
 
0
 
! Отговори
pege преди 14 години
хитрата сврака с двата крака
194
0
 
0
 
! Отговори
do 191 i 192 преди 14 години
hahaha koe 6te se polzva v suda ? 4e e pital koi firmi... tc tc tc qko filma brat...
193
0
 
0
 
! Отговори
mi6osp преди 14 години
Защо е Академия,кои са я направили такава, всеки може да погледне, дори и в уикипедия. Сегашнитото положение е срамно,но в унисон с положението в държавата ни!
192
0
 
0
 
! Отговори
Do 190 преди 14 години
Пред цяла БЪЛГАРИЯ и това може да бъде използвано срещу него, ако се стигне до съд
191
0
 
0
 
! Отговори
Do 190 преди 14 години
Издаде се и то по телевизията
190
0
 
0
 
! Отговори
do 187 преди 14 години
i kvo se dokazva s tova 4e si e vkaral avtogol kakto ti kaza ?
189
0
 
0
 
! Отговори
mi6osp преди 14 години
Уикипедия- Бележити личности в Стопанска академияПрофесор Димитър Бъров (1887-1961) Първи ректор на Висшето търговско училище в Свищов. Той е един от изпълнителите на завещанието. Завършва право във Франция и петнадесет години работи като ректор, организатор, преподавател и научен труженик с благородната амбиция да създаде училище от европейски тип със здрави научни и преподавателски традиции.Академик Георги Данаилов (1872-1939) Заедно с проф. Бъров и Александър Божинов ревностно съдей
188
0
 
0
 
! Отговори
Speaker преди 14 години
До #178Всъщност правилното е: поддържам. Две букви Д.
187
0
 
0
 
! Отговори
ST преди 14 години
Много ми е интересен отговора на господин Адамов на въпроса: С какво се занимават фирмите му? А той в края беше именно: " Ако става въпрос за тези в София? " и ответния въпрос беше " Имате ли други фирми? " А Ректора отговори именно, че НЕ. И моя въпрос е: За кои други фирми може да се говори, ако има само в София ??? С това си изказване АДАМОВ си вкара гол в последните минути на репортажа !!! ИЗДАДЕ СЕ МОЙТО МОМЧЕ !!!
186
0
 
0
 
! Отговори
polezen преди 14 години
Ако ръководството на Академията има пропуски и грешки - има държавни органи, които могат да проверят! От 1936 г. до днешна дата - хилядите студенти, завършили или продължаващи убучението си нямат нужда да бъдат обиждани!!!