По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
0
 
! Отговори
До: Косев преди 14 години
Косев, защо не вземеш да го завършиш между другото, за развлечение, ако мислиш, че се изкарва толкова лесно там.
150
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Абе в Свищов приемат със задачи за 7 клас, после не били прости студентите!
149
0
 
0
 
! Отговори
del piero преди 14 години
изяж се, академия е!
148
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е университет пич :)селско училище е
147
0
 
0
 
! Отговори
Роси преди 14 години
До 138.Не давай оценки за СА.Дай боже и на другите учебни заведения толкова добри преподаватели и студенти.Във всеки ВУЗ има посредствени и отлични студенти.Що се отнася до този ректор -може да има вина,но вие не се превръщайте в прокурори.
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЕСТЕСТВЕНО Е , ЧЕ ДА ТИ ПРЕПОДАВА ПРОФЕСОР ОТ ХОРА ЗАВЪРШИЛИ ЗА УЧИТЕЛИ Е ПО ДОБРЕ! ТОВА Е УНИВЕРСИТЕТ ВСЕ ПАК! Това е академия! А академията е по-стара като научна институция. тук изобщо не става въпрос за за универститет, ха ха..запознати ле лей!
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЕСТЕСТВЕНО Е , ЧЕ ДА ТИ ПРЕПОДАВА ПРОФЕСОР ОТ ХОРА ЗАВЪРШИЛИ ЗА УЧИТЕЛИ Е ПО ДОБРЕ! ТОВА Е УНИВЕРСИТЕТ ВСЕ ПАК!
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
140 ей лъжец, кой те знае какъв *** си и си завършил там, защото никъде не са те приели, хич се хаби да лъжеш, това е една селска корумпирана организация, не е висше учебно заведение, такова е СУ!
143
0
 
0
 
! Отговори
del piero преди 14 години
Вчера беше изнесена информация, че по малко от 10% от всички преподаватели в тази прословута академия са професори! Е за каква наука можем да говорим? за какво висше образование?а половин България има дипломи от там, аз лично познавам 8 човека завършили там и се бият в гърдите, че били мн умни и способни, а някой от тях са доста прости МАЛОУМЩИНА...!!! зАЩО СИ МИСЛИш, ЧЕ ТИЯ ДЕТО СА ПРОФЕСОРИ са по-КАДЪРНИ????? Титлите пред името ли ги правят добри. Такива глупци има..
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НОВИНАТА Е ОТ - 26 ноември 2009 | 14:28 | Агенция "Фокус"
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АГЕНЦИЯ ФОКУС!!!!!!!!!!!!!!!!!!Свищов. Под 10 % от хабилитираните преподаватели в академичния състав на Стопанска Академия Димитър Апостолов Ценов имат научна степен професор и това според заместник-ректора на свищовското висше училище доц. д-р Андрей Захариев, не е добре.
140
0
 
0
 
! Отговори
do 138 преди 14 години
qsno mi e ti kolko si prost...informaciqta be6e 4e 10% ot prepodavatelite v AKADEMIQTA imat titla pod profesor!!!koeto 6te re4e 4e 90% ot prepodavatelite sa s titla ot profesor nagore!
139
0
 
0
 
! Отговори
Asparuh преди 14 години
който мига толкова често, лъже, има нещо мръсно
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вчера беше изнесена информация, че по малко от 10% от всички преподаватели в тази прословута академия са професори! Е за каква наука можем да говорим? за какво висше образование?а половин България има дипломи от там, аз лично познавам 8 човека завършили там и се бият в гърдите, че били мн умни и способни, а някой от тях са доста прости
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Едно време, всичките ми съученици които кандидатстваха, получиха двойки на приемните изпити във ВТУ и влязаха със 6ци в Свищов, което много ме очуди,после завършиха по две специалности, а аз ми беше трудно с една, сега си обяснявам някой неща
136
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Величко Адамов е типичен корумпиран ,алчен тип от времето на прехода.Време е да иде в преходна килия в затвора.Има вид на селянче от Сицилия...
135
0
 
0
 
! Отговори
Роси преди 14 години
Момчета и момичета ,искам да ви попитам нещо.Защо го корумпирахте този човек?Защо като е толкова голяма нула/както казвате вие/му платихте за изпитите си?Защо не се потрудихте повече за да се справитесами,а допуснахте и вие да сте в схемата.Защото в корупционната схема има две страни -даващ и вземащ?
134
0
 
0
 
! Отговори
Ценов преди 14 години
Изпит. Величко Адамов обикаля около банките. Вниманието му привлича една студентка, която вече пише трети лист. - Колежке, кой ще се занимава да чете всичкото това според вас? Следва двойка.
133
0
 
0
 
! Отговори
СЛУХ преди 14 години
ЧУВАЛ СЪМ, ЧЕ ЕДНО ВРЕМЕ ФУТБОЛИСТИТЕ ВЗИМАЛИ ДИПЛОМИ ОТ ТАМ, АМА ДАЛИ Е ИСТИНА?!
132
0
 
0
 
! Отговори
Бисери на Адамов преди 14 години
Колежке, вие нощем, като си легнете, мислите ли си за мен? Аз като поднасям букет цветя на някоя жена, винаги слагам отстрани едно златно пръстенче. Времето е пари, парите са жени, а жените - загубено време.

Спонсорирани публикации