По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
0
 
! Отговори
4ЕКИ преди 14 години
ТОЗ К"ЪТ ГО ГЛЕДАМ ТАКЪВ ЖЪЛТ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ НОСИ ПОВЕЧЕТО ОТ СРАМНИТЕ БОЛЕСТИ КОЙТО ВЪРЛУВАТ ТОРБА С БАЦИЛИ
170
0
 
0
 
! Отговори
cTpaHHo преди 14 години
Не зная дали В.А. чете тези редове , но ми е интерено дали помни когато с всеизвестното свищовско ченге , чието име ще спестя, но е с прякор Терминатора, ходиха да бракониерстват за диви прасета с полицейски АК-47 , в района на Троян , където В.А. случайно има супер спретната виличка. Виличка която не малко студентски са виждали за да си вземат изпитите. Интересно ми е и дали В.А. все още ходи с двете си любовници и съпругата си на вечерите на Финанси...нещо от което бях потресен :)
169
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 14 години
баш да му набиеш два шамара на тва ректорче
168
0
 
3
 
! Отговори
cTpaHHo преди 14 години
Защо не може ректор на най-уважаваното и реномирано икономическо учебно заведение в страната , единствената икономическа Академия, да е изтъкнат ум и човек като проф. Методи Кънев , а трябва да е Вили Адамс. В.Адамс е арогантен, циничен, похотлив човек , който уви , знае как да печели пари и има ум в главата. Но никога не може да е това , което е примерно проф. Методи Кънев и още 2-3 негови колеги в Академията.
167
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 14 години
Тоя едвам свързва приказките. Личи си, че лъже тоз мазен тип
166
0
 
0
 
! Отговори
6669 преди 14 години
Tozi *** na snimkata otdavna trybvashe s Krasyo da e u zatvora!
165
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
"По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо"- Да познаваш Красьо Черният вече става нещо като мода.Кой е следващия който ще се изтъпанчи пред камерата -класната му ли?Или може доктора който го е израждал.Срамно е ,позорно е това на което сме свидетели. ГРОЗНО Е.
164
0
 
0
 
! Отговори
Седенков преди 14 години
аууууууу, каква ирония на съдбата само ...
163
0
 
0
 
! Отговори
Dan преди 14 години
... всеки искал да се снима с ректора , и всеки канел ректора на студентски празник????? Абе този ми обижда интелектуалното ниво... Мазник гаден, чувал съм че си е искал от по-хубавите колежки за да вземат изпит ....и те... май май повечето са му давали...къде ще ходи ще се връща обратно на село без диплома ли??? Този и за сексуален тормоз трябва да го съдят!!!
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И ти голямия мозък, отличника, изкарал 6 цата на изпита и приет от раз, се записа икономика в СУ, специалност без традиции за разлика от правото и журналистиката, математиката и физиката ?! Много си смешен моето момче :)
161
0
 
0
 
! Отговори
Красьо белия Враца преди 14 години
По ирония на съдбата,случайно Красьо черния от Плевен е попаднал в академията в Свищов.Пак по ирония на съдбата,някой го разкри.Питам аз, не мислите ли,че тази съдба е много иронична?
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
те май и възпитаниците на тази академия са нагли и нахални като преподавателите си
159
0
 
0
 
! Отговори
Стопанска Академия преди 14 години
Косев, ти си завършил "Факултето" брато а не СУ! Аман от такива *** като теб. За твое сведение съм завършил там и мога да ти кажа, че Стопанска Акдемия Ценов е с класи над УНСС, където може би си завършил ти ако изобщо нещо си завършил! Тоя *** Величко Адамов-ректора ми е "предавал" по Финанси- предавал е силно казано защото той влиза само 1 на първата лекция- изнася любимата си фраза - "кое е по важно- парите или жените" и си тръгва и толкова.
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 137 като ти гледам правописа, ми е чудно как и една специалност си завършил"Едно време, всичките ми съученици които кандидатстваха, получиха двойки на приемните изпити във ВТУ и влязаха със 6ци в Свищов, което много ме очуди,после завършиха по две специалности, а аз ми беше трудно с една, сега си обяснявам някой неща "
157
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
задачите са лесни, защото преподават учители, не университетски преподаватели. тука скачат, че не титлата била важна, че имало навсякъде некадърни преподаватели и студинети, ами ако този Красьо е бил приятел на ректора, защо е имал 6ци по всички предмети? ами тази магда? ами ивана? значи, че повечето преподаватали са корумпирани и не оценяват правилно! това е,това не е само излагация за този Адамов, това е излагация за всички, които са "преподавали" на този Красьо и Магда и още куп известни хора
156
0
 
0
 
! Отговори
Бай Тинко чистача преди 14 години
ЕЕЕЕх Величко,ееееех Адамов-не те ли е срам?? Такива като теб са за публична екзекуция като в China-на стадион "Академик" пред целокупното студентство трябва да ти пуснат куршум в тиквата.ти си позор за Стопанска Академия !!! Срамиш толкова свестни преподаватели......
155
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Не съм учил в УНСС, а в Софийски университет - икономика. Там има изпит по английски и математика и мога да те уверя, че преди 6 години като кандидатствах задачите в Свищов бяха много лесни. Сега не знам как е.
154
1
 
0
 
! Отговори
д-р Франсоа Кене преди 14 години
Стига сте се карали, като в детска градина. Има силни и слаби студенти. Много се надявам да сте от първите.
153
0
 
0
 
! Отговори
До: Косев преди 14 години
А приема е с единен тест, за трите "традиционни" икономически заведения - София, Свищов и Варна.
152
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Щото вече завърших Софийския. А и в това село Свищов не ща да стъпвам!

Спонсорирани публикации