По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
0
 
! Отговори
del piero преди 14 години
Той е мафиот, даже и италянска музика слуша! Вторий Берлускони!
130
0
 
0
 
! Отговори
dep piero преди 14 години
Какво за Кръстевич? Той е великан, а Адамов е мижитурка.
129
0
 
0
 
! Отговори
Аспарух преди 14 години
Ако пуснете отново клипчето, но без звук, и само наблюдавате жестовете на това зализано конте, ще разберете що за стока е и колко е нагъл:-) ужас, такива хора само пречат на образованието, което по принцип напоследък доста куца! Тарикатите в тази държава имат нужда от необразовани хора - другите са неудобни ... "по ирония на съдбата"...хахаха ако може така духовито да се изразя, както казваше един герой от сръбски филм:-)ТРАГЕДИЯ!!!
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много обичам такива като този, с голямото самочувствие, ректори, директори на държавни предприятия агенции и др. когато ги изобличиш в нещо, което са направили или излезе на бях свят някоя тяхна издънка и как започват да се оправдават като малки деца и гледат като ***. Нещастници!
127
0
 
0
 
! Отговори
випуск 87' преди 14 години
учи ги на "не ме гледай кво правя-слушай ме какво ти говоря"
126
0
 
0
 
! Отговори
Дуков преди 14 години
Аз съм студент в Стопанска Академия и честно да ви призная вече ме е срам да съм част от това висше учебно заведение. Влязох тук през 2005-та година и тогава не беше така, всичко можеше спокойно да се нарече "нормално". Вече пета година съм тук, в момента уча магистратура и ..... нещата определено не са добре! Идва времето на промяната! Време е Адамов да си ходи!!!! Всичко обаче зависи от студентите и от това какво те ще решат. Нека студентите го направят!!!!
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя зализан пезевенк учи български студенти - на какво?
124
0
 
0
 
! Отговори
Абе! преди 14 години
Не се учудвам изобщо.Краси като има парички,не само професор, ами и академик ще стане. А дали може да напише 1 изречение на кръст, или да издекламира 1 стихотворение-това е отделен въпрос. Що да не стане човечеца-предлагат му тлъста банице без труд - да не е улав да я изпусне.А това ,че има такива като тоя гьон - толкова по-зле за академията ,че още го държи.
123
0
 
0
 
! Отговори
Дърт Счетоводител преди 14 години
Суев, на 47 години съм и вероятно мога да ти бъда "батко" или "татко". Пенсия скоро няма да ми дадат гадовете от НОИ скоро. Има поне 20 години да бича ГФО-та с кеф. Нямам лошо отношение към теб, ако си останал с такова впечатление. Хайде със здраве.
122
0
 
0
 
! Отговори
мнение преди 14 години
Не коментирайте без да знаете нещата. Това е едно от водещите в страната учуебни заведения. Всяко такова има и черни овци, но завършилите там образование икономисти са доказани в цялата ни страна.
121
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Дано всеки има късмет да ходи при развратни студентки:))Дърт счетоводител що не се пенсионираш вече.Явно работата си е казала тежката дума.........
120
0
 
0
 
! Отговори
Борислав преди 14 години
И защо Суев да закриваме учебно заведение, създадено от завещание на крупен европейски търговец - българин? Стопанска академия е създадена със завещаните 50 милиона златни лева (направи си сметка това колко сегашни пари са били преди 80 години). Само защото има корумпирани шефове да се унищожава? - Не бива! По тази логика ние трябва да ти отрежем малката ***, защото ходиш да изневеряваш на гаджето си с пропаднали селски студентки :)
119
0
 
0
 
! Отговори
Дърт Счетоводител преди 14 години
Суев (ега-ти как звучи), ами като нямаш никакви допирни точки със Свищов и Академията, откъде накъде изказваш мнение. На това му викат чешене на езика. Да позная ли, че не си учил (ако въобще нещо си учил) икономика. Икономиката е консервативна наука и при обучението традициите са много важни. Затова трите "традиционни" учебни заведения са най-подходящи за обучение на икономистите.
118
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Не съм падал на главата си но като чета какво пишеш имам съмнения за теб да не си паднал като малък от магарето или коня!
117
0
 
0
 
! Отговори
динг-донг преди 14 години
СУЕВ -ВУЗ само в Свищов ли има,че говориш за девалвации някви????Ми ти даже не знаеш какво означава понятието "девалвация",никви такива глупости няма в БГ!!! Лошото е,че идва едно поколение от незаинтересовани за нищо младежи!!! От там идват проблемите в образованието и рефлектират в обществото-от семейството започва рушенето на ценностите.Некачествено възпитание в семейството+нежелание за учене в у-щето=некачествен обект в обществото. Резултат-нещо подобно на теб!!!
116
0
 
0
 
! Отговори
До суееев преди 14 години
Абе "суев" тебе като малък да не са те опускали на глава????Ти и днес почваш да се зъбиш като вчера и накрая ще почнеш пак :Ама защо ме нападате" -- МИ ЩОТО СИ СУЯК,А ВСЕКИ МРАЗИ СУЯЦИ !!!! Да не би в Свищов да те е насилил "Пелето" близо до СА,че толкова усилено с жално умиление говориш срещу града и Академията???? САкадемия RULZZ !! точка
115
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Против девалвацията на висшето образование в България.Свищов не ми пречи и нямам допирни точки с него и академията.Не съм искал и да имам.Свищов го харесвам защото е историческо място свързано с големи дати в Бг историята.А относно писането ми съм съгласен,че истината понякога боли.
114
0
 
0
 
! Отговори
гошУ преди 14 години
вИличкООООО какво пърхаш с мигли като *** преди еакулация в устната й кухина...
113
0
 
0
 
! Отговори
Чалга FAN преди 14 години
Адамов -боядисай си косата с платинено русо :)) Като блондин ще си супер-хахахахахахаха .Срамиш СА ,а това е позор за вечни вемена!! Без СА ти си никой,затова се държиш като удавник за сламка.В момента когато си далеч от Академията -ти си 0 -кравай с дупка !!!
112
0
 
0
 
! Отговори
Йохохо и бутилка ром преди 14 години
Величко вземи се махни от там,ако имаш поне малко останала чест!!!! Жалко ,че не сме Япония през 16-ти век.Ако бяхме щеше да си задължен да си разпориш тумбака и щеше да освободиш всички от мъката да те търпят!!! Човек с поне малко чест би се махнал вообще от Академията!!! Ама ти такива понятия като чест и доблест ги нямаш за нищо.Даже по ирония на съдбата си пропуснал часовете ,когато са преподавали тези предмети :)) YOU Stink !!!!Апропо -много грозен си станал с възраста.