Нова партия се появи на хоризонта у нас – ПОМАК

51 души са членове на "Обединение за мир, автентичност и култура"
22 дек 2009 10:45,
682
Нова партия се появи на хоризонта у нас – ПОМАК
Снимка: БГНЕС

51 души са учредили преди три дни в Триград Партия "Обединение за мир, автентичност и култура" (ПОМАК).

Това пише в декларация на учредителите на новата формация. Декларацията е получена в редакцията на Dnes.bg.

В документите им пише, че ще работят за просперитета на българската нация и държава:

ПОМАК си поставя за цел развитието на българския етнически модел и запазването на етническия мир в страната.

Това се налага заради опитите на различни политически формации да противопоставят етносите в България.

Партията ще работи за прилагането на всички международни договорености, ратифицирани от страната ни и насочени към гарантиране на човешките и малцинствените права.

Обявяват се и за стриктно спазване на Рамковата конвенция за защита на националните малцинства.

Категорично сме против всякаква политика на асимилация на етническите и религиозните общности в страната, заявяват учредителите на ПОМАК – Къдри Уланов, Мехмед Дорсунски, Ариф Алов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


682
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
593
0
 
0
 
! Отговори
Sinan преди 14 години
До 584. Това предполагам е въпрос свързан с неразривната връзка ДПС-турско малцинство.Нямам намерение да отричам каквото и да било. Явлението Доган и ДПС ни беше натрапено и развито от омразата и несигурността, която както сам се убеждаваш използва всеки повод за изява. Поради преобладаващия си етнически състав тя се яви естествен защитник на правата турското малцинство. Няма да отрека, че партийните и функционери осребриха гласуваното им доверие.
592
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Нищо не можеш да ми обясниш!Аз и Hospitaliero сме от тези,които вече ще обясняват!Ти само ще слушаш!Защото първо показваме,после наказваме!Разбра ли?Ако не си разбрал ще го разбереш!И ще го усетиш!:D
591
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Turchin Бъди така добър и не опитвай да разбереш колко висок е прага на търпимостта на домакина! Защото ние българите не сме като сърбите ! Това с което ни плашите - Косово е глупаво, по скоро ще се случи друго! Българина е търпеливо ***, но когато изригне, майка ви жална нещастна!
590
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Turchin Смятам, ще е хубаво да се научиш, че си на гости в тази държава. Когато си на гости, съобразяваш се с правилата на домакина или си ходиш. Ако домакина е казал: в тази къща/държава официалния език е българския, трябва да си ужасно нагъл гостенин за да му говориш на турски. Обикновено такива гости любезно биват изхвърлени от къщата на домакина в най добрия случай. Гостенин, който ми обяснява какво да правя в собствената си къща е на прага на търпимостта ми!
589
0
 
0
 
! Отговори
зоро преди 14 години
до нещастникаще ти се обясни всичко
588
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Ти пък къде видя при мен въпрос бе Зоро?И какъв Зоро можеш да си ти?На кои онеправдани ще помагаш?Или си Зоро от много"зор"!Да нямаш запек нещо,а?:D
587
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Партията ще работи за прилагането на всички международни договорености, ратифицирани от страната ни и насочени към гарантиране на човешките и малцинствените права.+++Изглежда малцинствата смятат, че не са хора и затова се разграничават като искане за права спрямо човешките такива. Колко странно.
586
0
 
0
 
! Отговори
зоро преди 14 години
Тоз *** 582 сам си пита и си отговаря Що не скочиш от някой мост
585
0
 
0
 
! Отговори
80890 преди 14 години
От колко време мечтаят турците да ислямизират Родопите? 100, 200, 400, 600 години? Още не са успели, защото само религията им е различна, няма как да си променят ислямизираните българи песните, езика, традициите... А как само им трябват Родопите!!! Не е истина от кога драпат турците за тези "чукари"..
584
0
 
0
 
! Отговори
Do sinan преди 14 години
Доган неможеш да го отречеш.... това е като да вижда ,че идва цунами и да слушаш правителството (Абе няма нищо не се безпокойте)
583
0
 
0
 
! Отговори
Sinan преди 14 години
Хайде пак повод за избиване на комплекси. Поробителите отдавна са ви напуснали но не и робството. То още битува във психиката на българина или поне в съзнанието на повечето пишещи. Но разбира се никога няма да се замислят за това.
582
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Относно"високопланинските джентълмени"!Краищата на България в които те живеят не се наричат Помакистан,защото звучи грубо и сепаратистко,а за тях се използва поетичното,романтично и еротично название"Долините на розовите ***"!:D
581
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 14 години
на тези двете от снимката няма ли кой да им даде да разглобяват мини за отпадъци?
580
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
А пък Доган щял да регистрира още една партия-АХМАК-Щото язък при толкова сплотен електорат- ***,загуби изборите и сега ще го почнат-От барбекюто,та до летящата чиния!:)))
579
0
 
0
 
! Отговори
Hospitaliero преди 14 години
Еееееее,Анонимник 574,направо цепиш мрака с това изказване!Ти на какъв се изживяваш би,на келт,или на викинг?
578
0
 
0
 
! Отговори
Валентин преди 14 години
Аз регистрирах партия ЧЕТАК. Целта е да четем списния на различни теми. Може да се запишете на утре в четалнята.
577
0
 
0
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
Тая партия директно трябва да я забранят , иначе Косово 2 ни е 100% гарантирано.Колкото и да не ми се иска ....натам клонят нещата.
576
0
 
0
 
! Отговори
Hospitaliero преди 14 години
Обръщам се към господата Админи на сайта!Ако обичате избягвайте да триете мои и на колегата The Knight мнения!И двамата,хем сме членове на ГЕРБ,хем сме от Банкя!Значи дубъл,разбрахте мисля!Да не вземе някой по сериозни мерки с тоя сайт!Че нещо много антиправителствен идва,а настъпват сложни времена!Благодарим за разбирането!:)))
575
0
 
0
 
! Отговори
Hospitaliero преди 14 години
ПЪРВО: Не се казва "***",защото било обидно,а -"високопланински джентълмен"!ВТОРО:Важна стъпка към евроинтеграцията на този етнос е да проумее най-накрая,че КРАСТАВИЦИТЕ СЕ ЯДАТ ЗЕЛЕНИ,а не се чакат да узреят и да станат ЖЪЛТИ и ЧЕРВЕНИ! И ТРЕТО:Помпите имат две предимства пред турците:Едното е,че хем са българи,хем са *** карабини(това ги издига в очите на българските каки!),и другото е,че винаги,когато им писне от ходжи и имами отново могат да приемат християнската вяра!
574
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
България е държава на абсурдите и това важи за всички хора в нея и най-вече за т.нар малцинства, всички са *** и *** и турци и помаци и българи. СМЪРТ за всички