Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!

Версията на Лечков за скандала му с полицията
26 мар 2010 07:05,
228
Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!
Снимка: Булфото

Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че е възмутен от начина, по който медиите се опитват да опетнят името му, след злополучния инцидент с полицията в столицата.

"В България двама-трима глупаци могат очернят всеки известен. Чета най-различни заглавия, включително как съм щял да влизам в затвора, а никой не говори за доказателства. Не знам защо се преиначават нещата, но аз не съм виновен и няма на кого да се извинявам", категоричен е Лечков.

Още по темата

"Истината е, че бях настигнат от полицейска кола. Обясниха ми, че по-рано не съм бил спрял на стоп палка, но аз изобщо не съм я видял. Дадох си шофьорската книжка и талона на автомобила, започнаха да ми пишат акт.

Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст", обясни още градоначалникът.

Йордан Лечков твърди, че ще се яви днес на разпит в полицията, за да се изясни окончателно случаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Затова трябва да го коментираме тия, които много добре познаваме кмета си .
115
10
 
36
 
! Отговори
информиран преди 14 години
Най-големия *** си ти, Гн Лечков..., всички твои познати знаят защо не си останал на място, защото си бил ДРУСАН до козирката..., в *** Сливен си прави каквото искаш, но в София е по-трудно само защото си СЕЛЯНИН ***
114
11
 
34
 
! Отговори
woll преди 14 години
Как да коментираме, нещо от тук- присъстващите форумци, след, като не знаем дали е, така, това го казваш ти, всеки може да ти каже много неща?!???!?!?
113
8
 
34
 
! Отговори
Сливен преди 14 години
Аман от ***.
112
10
 
34
 
! Отговори
до 113 преди 14 години
Киро, тополите ги изсякоха защото развъждаха алергии.
111
8
 
45
 
! Отговори
къри преди 14 години
Ами ако е пиян или дрогиран,как ще го проверят.Лечков взема цяла нация за канарчета.Хващат ме на пътя,и аз казвам ще ме проверите в петък.За толкова време и дрогата ще се изчисти,да не говорим за алкохола.
110
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мълчи,защото не е в българия,и лечков хич не е толкова приоритетен. освен това след като лечков смени НДСВ със ГЕРБ,се говори,че сега нещо се кани да ги сменя и тях. така ,че няма да е дърлго любимец на... абе,чийто и да е любимец,вие в сливен защо гласувате за него,като не го харесвате. той може да купи 5 000 *** гласа,ама на цял сливен не може.
109
8
 
43
 
! Отговори
Kiro преди 14 години
Toja *** le4kov,e mnogo naglo mom4ence.Sliven e super grad. A toja carvul go napravi edin ot groznite gradove .Izse4e topolite i gi iznese vav Italia .Razkopa celiat grad i se opravdava 4e njamalo pari.Kradec ot klasae .Super moshennik vseki go psuva vav Sliven.No toi ne mu puka sviknal e na psovni i rugatni.
108
8
 
36
 
! Отговори
м/у редовете.... преди 14 години
И в Счетоводството има ненаписани закони!!!!
107
13
 
32
 
! Отговори
до хах преди 14 години
писанията ти показват, че ти си помиярът
106
8
 
49
 
! Отговори
гольо преди 14 години
Не съм чувал да има закон, който да позволява когато бързаш, да си оставиш личната карта на полицаите и да изчезнеш в неизвестна посока. Това, че на времето вкарваше хубави голове, не дава право на Лечков да се чувства по-различен от редови гражданин и кмет, макар и по-известен. Да ми бъде наложена санкция и да си плати, както всички други хора.
105
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защо питаш мен? моята книжка си е в мен. питай ИЗВЕСТНИЯ лечков. той си разхвърля документите.той го казва. а щом сам ги е оставил,те какво? да го гонят по алея яворов? като има начини да му го ***. много нещо го жалиш и харесваш този ***.
104
8
 
44
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 14 години
"В България двама-трима *** могат очернят всеки известен."Може бе е така! Но е факт и , че в България всеки "известен" *** може да си прави каквото иска! Да се прави ,че е над законите и те не се отнасят за него! Не е луд този който яде баницата . Луде този който ву я дава. Да спрат да раздават баница на наглите ***!
103
9
 
33
 
! Отговори
така ти изнася ли??? преди 14 години
Мога, да си представя и да видя много неща!Но, ти дали можеш или така ти е по- добре, като не искаш да видиш и да си представиш това?!?!?!?!"На чужд гръб и 100 тояги са малко"!
102
10
 
38
 
! Отговори
мама преди 14 години
ЧИЧО ДАНЧО,ОТИВАЙ СИ В *** МАХАЛА НА СЕЛО И НЕ СЕ ПЕРЧИ С МИНАЛОТО СИ!!!
101
8
 
41
 
! Отговори
wood преди 14 години
А след като си е тръгнал без книжката и лична карта с какво е карал до Сливен....без документи май. Да го глобят за шофиране без документи, или и тук има българи и по-българи.
100
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Estestveno,che nqma da e vinoven toi. Sega sigurno i policaite shte trqbva da mu se izvinqt,zashtoto tova e Lechkov,a toi nikoga ne e vinoven. Za tova sme na tova dereje.
99
8
 
39
 
! Отговори
Сливен преди 14 години
Много интересно принципният министър - председател Бойко Борисов, който обяви миналата седмица , че ще има разкрития за злоупотреби и в ГЕРБ, защо мълчи сега.Всички знаят топлите му отношения с Лечков във футбола,тениса и може би другаде, така че това което направи Лечков и неговото мълчание ни казват едно - НЕ ГИ СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРЯТ , А ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯТ.
98
9
 
42
 
! Отговори
хах преди 14 години
Аз виждам само един *** и това е сливенския самозабравил се ***.На тоя *** наистина трябва да му се наложи най-тежката санкция предвидена в закона.
97
8
 
37
 
! Отговори
:) преди 14 години
До 96.Точно така!!!