Николай Бареков се развежда

Семейният живот на известния журналист продължи 4 години
9 авг 2010 10:53,
120
Николай Бареков се развежда
Николай и Евгения в деня на сватбата им Снимка: Булфото

Бившият водещ на bTV Николай Бареков и съпругата му Евгения се развеждат 4 години след пищната и шумна сватба, която вдигнаха в Пловдив.

От известно време известната двойка живее разделена.

Съпругата на бившия телевизионер скоро промени и профила си във facebook. Там в графата "Семейно положение" Евгения смени статуса си от "Омъжена" на "Сложно".

Интересно е още, че наследничката на богатия пловдивски род Дякови е премахнала от страницата си и всички семейни фотоси със съпруга си Николай.

Евгения вече няма нищо общо и със светския сайт "Би лайф", който съпругът й беше поверил след напускането му от bTV.

Още по темата

"Не мога да отрека упоритите слухове. Но темата не е на дневен ред в следващите няколко седмици, тъй като имам ангажименти, свързани с други планове. По-голям коментар ще направя, когато нещата между мен и жена ми се изяснят. Ситуацията не е от днес и от вчера, но все още я преживявам и разказвам всичко това с огромна болка", обясни Бареков пред „24 часа“.

Николай и Евгения имат 4-годишен син, който носи името на баща си. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
1
 
! Отговори
sas преди 13 години
Да има как и в тоалетната на хората ще влязат такива като теб. Така ли всичко ти е наред та си вреш човката в личния живот на другите? Зарад такива диарии като теб още векове ще бъдев един просто *** народ.
83
2
 
1
 
! Отговори
корав преди 13 години
Напротив, аз имам емоции, но са ми интересни и чуждите емоции. Особено негативните емоции на ***, гашници и простаци. Без значение дали са известни или неизвестни поплювковци. Що, ти да не би да си от последните, та се възмущаваш от новината?
82
1
 
2
 
! Отговори
Даниела преди 13 години
Хората обичат клюките, какво да се прави :(
81
3
 
11
 
! Отговори
sas преди 13 години
Личният живот на който и да е било изобщо не ме интересува. А който няма емоции, се наслаждава на чуждите. Нормално за сайт, списван от стари моми.
80
2
 
4
 
! Отговори
толерантен преди 13 години
Ха-ха! Тоя е един обикновен *** и ***, нищо повече. Нали беше много отворен и дрънкаше какви ли не глупости. Гарги като тая под път и над път, така че нямаше кво толкова да се прави на отворен и да парадира с тая средностатистическа ***, щото и тя му се изплю в простата мутра.
79
3
 
6
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
Дреееми на косматия! БОли ме фара! *** световното събитие. Я напишете дали сабале не се е порязал при бръснене, та ройтерс веднага да го направи нюз оф дъ дей!
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на никого не е изкарал кирливите ризи. да не се окаже,че той има доста такива. как един тел.водещ има неговия ктандарт на живот? помислете! как го търпеше жена му този *** с огроооомно самочувствие без покритие
77
0
 
6
 
! Отговори
тя преди 13 години
Нали мнооого се обичаха? То не бе носене на ръце,то не беше пищна сватба,то не бяха хвалби за коли,апартаменти и имоти! Народът е казал: "Много хубаво не е на хубаво"!!!Те май почти всички от известните и богатите се разделят?Пък ние простосмъртните търпим ли търпим...
76
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ники *** нали беше подчинен на жена си във фирмата?Сигурно Бойко (като негов приятел) ще го вреди, както направи с "***" Божидар Димитров!
75
1
 
12
 
! Отговори
toq pa преди 13 години
Слагам си го на Ч*па тоя ***!
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мегаломанията на никого не е помогнала.
73
11
 
2
 
! Отговори
дългия преди 13 години
Бареков изкара кирливите ризи на някои властимащи ,и хоп...... в изгнание. Стана крайно неудобен. България не трябваше ли да бъде демократична държава ? Божидаре, кажи им какво мислиш за тях!
72
1
 
12
 
! Отговори
дон кавалджиев преди 13 години
ее стига бе не може да бъде.ще си прережа вените.как маже така това момче го изгониха от битиви сега жена му го изгони .не не е вярно.сега какво ще прави момчето.вече няма и къде да надува ***.мръсен живот.цял ден да лижеш *** и накрая да ти го сложат.мухахаха.имаме новина .на бюреков му го туриха
71
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 13 години
боли ме к*ра за Бареков...
70
2
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
"Сложно" не е,защото всеки ....край е едно ново.....начало,а то винаги е пълнос надежда и хубави.....очаквания.
69
3
 
23
 
! Отговори
Производител преди 13 години
Бареков прави отчаян опит да произведе новина. Много жълта новина, в типичния стил на долнопробния му клюкраси сайт.
68
2
 
5
 
! Отговори
ех... преди 13 години
то първият път винаги е така... при повечето хора- я заради пари, я заради някой друг/а по-добър, я заради изгубената свобода... по-същественото е, че хората след приключване на един брак винаги остават свързани... до като смъртта ги раздели...Много шум за нищо е казал велия Шекспир..... я, че и при Андрей било така!
67
4
 
13
 
! Отговори
бау-бау преди 13 години
Ники - дюдюка в развод....
66
2
 
13
 
! Отговори
.................... преди 13 години
Изобщо не ме изненадва това момче с номерата си.Не проумявам ,защо съпругата му го е търпяла толкова време.
65
4
 
24
 
! Отговори
Диков=Бареков преди 13 години
Ми аз се чудя,как такава женица го целува-не я ли я гнус....То той псевдо журналист от *** на *** на политици ,сигорно е пълно с бацили в усната му кухина.Те БТВ затва го изгониха ,че вече не може да приказва-изприщил му сее езикът от лизъне