Николай Бареков се развежда

Семейният живот на известния журналист продължи 4 години
9 авг 2010 10:53,
120
Николай Бареков се развежда
Николай и Евгения в деня на сватбата им Снимка: Булфото

Бившият водещ на bTV Николай Бареков и съпругата му Евгения се развеждат 4 години след пищната и шумна сватба, която вдигнаха в Пловдив.

От известно време известната двойка живее разделена.

Съпругата на бившия телевизионер скоро промени и профила си във facebook. Там в графата "Семейно положение" Евгения смени статуса си от "Омъжена" на "Сложно".

Интересно е още, че наследничката на богатия пловдивски род Дякови е премахнала от страницата си и всички семейни фотоси със съпруга си Николай.

Евгения вече няма нищо общо и със светския сайт "Би лайф", който съпругът й беше поверил след напускането му от bTV.

Още по темата

"Не мога да отрека упоритите слухове. Но темата не е на дневен ред в следващите няколко седмици, тъй като имам ангажименти, свързани с други планове. По-голям коментар ще направя, когато нещата между мен и жена ми се изяснят. Ситуацията не е от днес и от вчера, но все още я преживявам и разказвам всичко това с огромна болка", обясни Бареков пред „24 часа“.

Николай и Евгения имат 4-годишен син, който носи името на баща си. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
18
 
! Отговори
dpd преди 13 години
След такава новина не знам как ще спя довечера, просто сън няма да ме хване, направо съм потресен... Чичо Стою и леля Сийка от Горно надолнище като се развеждаха, пак бях така...
63
2
 
52
 
! Отговори
MAN преди 13 години
Жената - става, ама само да ти е гадже 3 месеца, не повече, за съпруга - никога! Изписано й е на челото, че ще те напусне когато пресъхне далаверата.Бюрека - високо момченце, подхвърлено на високо и получил малко парички и станал звезда за малко, ама вътре е въздух като Учиндолския ***. Предстои му бавен залез като клоун по TV-тата и кабеларките. Мила родна картинка ;-))
62
1
 
3
 
! Отговори
imam rabota преди 13 години
Добре, аз трябва да изляза за малко, след час съм тук, ОК? А вие продължавайте с интересните новини.....
61
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен Бареков се продаде на ДПС преди около 1,5 година- тези които са следи ли сутрешния блок на БТВ са забелязали това, извендъж взе да става толкова мил и дружелюбен с представителите на ДПС, внезапно стана "изключително етнически толерантен"- оказа се че като малък си е дружал с роми и турци в Пловдив" взе да прави поръчкови предавания и да вдига рейтинга на ДПС а и не само на тях. Внезапно се появиха джипове, скъпи часовници и прочие, но тази му лакомия му изяде "главата".
60
1
 
27
 
! Отговори
Striker преди 13 години
Кой пък беше тоя?! Едно време по Скат го гледах с една *** в гащите...бая селинджър ми изглежда.
59
2
 
3
 
! Отговори
Someone преди 13 години
Ти пък да не си го "ласкал", че така говориш бе...
58
1
 
18
 
! Отговори
Vanhorn преди 13 години
А бе Бареков ,нали жена ти беше супер а ?? *** си беше и такъв си остана,плагиат долен !!
57
5
 
10
 
! Отговори
ами..... преди 13 години
Представям си какъв е бил живота на тази красива дама да прави секс само с 1 мъж в продължение на 4г. УЖАС!!!!! Всяко зло за добро !
56
1
 
4
 
! Отговори
опала преди 13 години
Я-я-я-я, Бюреков бил се бил развел?
55
4
 
10
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Eeeee,ами очакваше се..Не може идола на Бареков,Бойко Борисов да е разведен,а Ники Вувузелата да не е...Трябва всичко да е едно към едно с Вожда,хахаДа жим е честит на майните,готин кмет ще си имат от догодина...
54
4
 
36
 
! Отговори
от Пловдив преди 13 години
Taзи мутрите в Пловдив я разнасяха мноого преди Барека да я опитоми. Но след сватбата пак започна да се вижда със 'стари' или 'бивши' приятели , всеки му беше ясно че не си говори за квантова механика с тях.. А и момичето си има пари, има си познати във всички прослойки, най-вече новоизлюпени бизнесмени със съмнителна репутация, така че изобщо не и пука, всеки знае че пиенето и к*рвалъка са за цял живот..
53
0
 
28
 
! Отговори
Фарцата преди 13 години
Ше се развежда та - то тая кака иска чесане......
52
2
 
10
 
! Отговори
ИДОЛ преди 13 години
ОБИЧАМ СЕРИОЗНИТЕ,НО ОЩЕ В БТВ ТОЗИ БЕЗСРАМЕН МАФЬОТ СЕ ПРАВИ НА ЧЕСТЕН И ПИШЕ ,ГОВОРИ ПРЕЗ ГЛАВАТА СИ.ТАМ ГИ ЗАБЪРКА,СЕГА СРУГА ИЗЯВА В ЛИЧЕН ПЛАН,ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ЧОВЕТ ДА ЧИТЕ ТАКИВА НОВИНИ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕ И МАФИИ.
51
0
 
18
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Вероятно е добър човек съпругата,щом го е търпяла толкова време.
50
0
 
21
 
! Отговори
iKoko преди 13 години
отивам за кафе!
49
2
 
27
 
! Отговори
velofan преди 13 години
Така става когато, мъжът вместо да дарява ласки на съпругата си,сам ходи да търси "мъжки ласки" за себе си...
48
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ауууу! Тая "новина" от вестник "Лична драма" ли я взехте? Какъв ужас само! И сега аз как ще спя довечера? Направо сън няма да ме хване от мъка!
47
3
 
23
 
! Отговори
Ууууууу преди 13 години
Абе , тоя *** чалгар Бареков как въобще се е оженил? еЙ ,НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТОЯ СВЯТ!
46
3
 
15
 
! Отговори
Ескта Сенс преди 13 години
Сергей, излезе ти късметът.
45
3
 
28
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
Семейството се основава на постулатите за етичност,морал,отговорност,които определено имат материално-веществена страна (парична),но със сигурност не може всичко да се ограничи само до това. Каква отговорност можем да понесем ние към децата си, как се живее без да обичаш и да бъдеш обичан, какъв пример взимат твоите наследници?И защо наистина все по-малко си даваме реална сметка за семейството, преди да го създадем.А за озлобенните души,които пишат тук,мога да изкажа единствено дълбоко съжаление